Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Sinema Kolektifi

 
Kayıt : 20 Şubat 2019
Sitesi : http://www.sinemakolektifi.com
  • Beşik Sallanacak
    Beşik Sallanacak
  • Eşitlik Savaşçısı
    Eşitlik Savaşçısı
  • Watchmen
    Watchmen
  • Merhaba Güzel Vatanim
    Merhaba Güzel Vatanim
Son Yorumları
How to Talk to Girls at Parties (2017)
20 Şubat 2019
Sıradışı, Tuhaf ve Eğlenceli: Partilerde Kız Tavlama Sanatı

"Bir Neil Gaiman eserinin sinemaya uyarlandığını duyduğunuz andan itibaren, bunun alışılmadık bir şey olacağını kolayca tahmin edebilirsiniz. Sıradan olmayan olayların içine düşen sıradan insanların öykülerinin nasıl sinemasallaştırılacağı ise maharet işi. Her an kötü bir süprizle karşılaşma olasılığınız çok yüksek. Yönetmen John Cameron Mitchell ise; Hugo, Nebula, Bram Stoker ve Newbery Medal gibi ödüllerin sahibi Neil Gaiman’ın, filmle aynı isimli kısa öyküsünü (Partilerde Kız Tavlama Sanatı) sinemaya aktarma işini hakkıyla gerçekleştirerek bu zorlu işin altından başarıyla kalkıyor."
Replicas (2018)
20 Şubat 2019
Keanu Reeves’dan Bilim-Kurguya Dönüş: Replikalar

"Kuşkusuz buna en büyük sebep, iyi bir çıkış noktasına sahip hikayenin, kötü bir senaryo ile heba edilmiş olması. İzleyicide oluşturulan beklentiler, neredeyse hiç karşılanmıyor. Film, bir türlü yaratmaya çalıştığı gerilim havasına izleyiciyi sokmayı başaramıyor. Özellikle, filmdeki mantık hataları göz ardı edilecek türden değil."
Time Freak (2018)
20 Şubat 2019
Sevgi İçin Neleri Yapmazsınız?: Zaman Yolcuları

"Bu temada yapılmış olan filmleri seviyor, başroldeki oyuncuların neler yaptığını merak ediyorsanız, Zaman Yolcuları filmini bir yönetmenin ilk filmi olduğunu göz önünde bulundurarak ve tamamen keyif almak amacıyla izleyebilirsiniz."
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film