Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(6198) -
Orjinali kaç yapım bilmiyorum kimler oynuyor izlemedim ama bu filmi çok beğenerek izledim. Özellikle Jake Gyllenhaal izleyiciye güven veren rahat ve sakin tavırları resmen keyif veriyordu. Gerçekten 2 saat su gibi aktı diyebilirim. Dövüş sahneleri çok başarılıydı ama sakallı adamla ( Conor McGregor ) fazla uzatması açıkçası beni biraz gerdi. Kısacası keyifle izleyebileceğiniz güzel bir film. Rahatlıkla tavsiye ederim...
8


avatar
(537) -
Orijinal Road House fanı olarak bu remake beni fazla tatmin etmedi. Dövüş sahneleri eskisine göre yavandı. Ciddiyetsiz cıvık bir film olmuş. Dalton karakteri fazla kendini beğenmiş bir tip ve itici bir hale dönüşmüş. Patrick Swayze ve Sam Elliot faktörü orijinalde çok önemliydi. Remake olabilir ama biraz daha orjinaline sadık kalınsa iyi olurdu. Burada farklı olaylar eklenmiş hikayeye. Yine de izlenir ama benim için hala eski Road House efsanedir.


avatar
(319) -
Baştan sona sürükleyici bir film,etkili sahneleri mevcut.Usta yönetmen Doug Liman imzalı olduğunu bitince gördüm.Belli bir süredir kafamda dönen benim mi film izleme isteğim azaldı yoksa çıkan filmler mi yavan soruma da cevap oldu.90'larda çok gördüğümüz final dövüşü ritüelini özlemişim. Filmleri istedikleri kadar remake edebilirler böyle kaliteli ve eğlenceli olduğu sürece hiçbir itirazım olmaz
8


Yorumlar (44)
avatar
(242) -
Çok keyifli filmdi. Dövüş sahneleri gayet başarılıydı, izlerken dövüşün içinde hissettiren kaliteli sahneleri vardı. Jake her zamanki gibi oyunculuğuyla filmi kurtarmış. Mc Gregor'a zaten kötü adam karakteri yakışıyordu fakat filmde karakterini fazlaca abartmış. 2. Filmi gelir muhtemelen.
7


avatar
(64) -
Vasat. Filminin, mekan ve çekim teknikleri itibariyle bir kaliteye sahip olduğu belli fakat hikaye o kadar paldır küldür gidiyor ki, bir noktadan sonra "bitireyim bari" diye izlemeye devam ediyorsunuz. Görsel anlamda fena değil, işleyiş olarak zayıf bir film.
5


default avatar
(2) -
Jake abiyi severim ama Conor sahneleri o kadar saçma ve gereksizdi ki filmi baya kalitesiz kılıyordu 5/10


default avatar
(299) -
Öncelikle eski filmi çoook önceden izlemiştim tvlerden çıktığı zamanlarda izlemiştim unutmuş gitmişim filmi izlemeden önce de Jack Gyllenhaal ın bir yıl boyunca yaptığı workout videosunu youtubedan gördüm bir film için bu kadar emek harcandıysa dedim güzeldir izleyeyim. Film eski versiyonu aratmayacak kalitede olmuş evet insanlar illa biraz nostaljiyle eski versiyonları daha çok sevebiliyor de eski versiyonda oyuncular şimdiki gibi fizik çalışmamışlar çalışsalar da profesyonel dövüşçü kategorisinde yapıları yok oyunculukları güzel ama o döneme göre güzel hatta remaki yapılan haliyle de bir tık fazla çocuksu kalan yerleri olmuş o açıdan bakıldığında bu versiyonu da eskisini aratmaz eski filmlerin verdiği havayı da verebiliyor geride kalan yerleri conor mcgregor pyunculuğu biraz fazla sırıtmış senaryoa dediğim gib ibir kaç çocuksu kalan yerler var bu da gerçekçiliği biraz olsuın baltalamış bir onun dışında da çok fazla kusur göremedim kesinlikle izlenir aklılda yavan bir tad da bırakmaz yorumlara aşırı bakmayın zaman geçirmek için bire bir. 7.6
7


default avatar
(173) -
Sürekli Prime anasayfama düşüp duruyordu bu film, burada ki güzel yorumlara kanarak arkadaş ortamında izledik. Filmde ne senaryo var, ne karakter derinliği, ne de mantık vardı. Filmin ilk yarısı gereksiz bar kavgaları, ortaları hikayenin başıyla bir o kadar alakasız tekne ve uyuşturucu ve son sahneleri de gereksiz uzunlukta dövüş sahneleriyle son buldu. Conor McGregor'un zaten filmde ki amacı ne idi? Hikayeye ne katkısı vardı? Zaten McGregor'a o kadar boş bir rol vermişler ki, filme giriş sahnesi saçmalıktan seçmelerdi resmen. Bunları spoiler olsun diye anlatmıyorum, insanların bu kadar beğendiği şey sadece kuru dövüş sahneleri miydi onu anlayamadım.
Sorun bende mi acaba dedim de arkadaşlar da en az benim kadar sıkıldı izlerken, başladık madem bitirelim diye bitirdik resmen filmi.
2


avatar
(14) -
Aksiyon ve özellikle UFC tarzı dövüş sahneleri seviyorsanız sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film. Çok fazla drama ve güçlü bir konu beklentiniz varsa sizin filminiz olmayabilir.
7


avatar
(348) -
Film çok iyi başladı gerçekten. Jake'in oyunculuk her zamanki muazzamlığında, baştaki dövüş sahneleri... gerçekten iyi iş çıkarılmış. Taa kii sonlara doğru tekne sahnesine kadar ondan sonra tabir yerindeyse içine etmişler caanım filmin. Bu kadar iyi başlayıp bu kadar kötü bitemez ya:/


default avatar
(4) -
Puana inanamadım ! Ciddiyetten inanılmaz uzak bir film. Karakter derinliği, oyunculuklar, hikaye vasat altı. Vaktinize yazık derim.Bizim kara para aklamalı kötü türk komedi filmleriyle yarışır.
2


avatar
(1330) -
Bence olumsuz yorumlara aldanmayın. Önceki versiyonunu izleyenler zaten bu filmin genel manada isim benzerliğinden ibaret olduğunu ve olayları farklı yorumladığını söylemişler. Bu nedenle doğrudan doğruya o filme kıyaslamak mantıklı değil. Kaldı ki, 1989 yapımı bir filmden bahsediyoruz. Arada 35 sene var... O dönemin imkanları ve sinemada moda haline gelen replik/çekim tekniği/tarzları/alışkanlıkları yalan olalı 35 sene olmuş. Kıyaslamak mantıksız... Filmimize gelecek olursak, J.Gyllenhaal benim hayran olduğum ve hemen hemen bütün yapımlarını izlediğim bir isim. Bu filmin saf aksiyon/eğlence harmanlaması olduğu aslında bariz belli. Beklenti oluşma nedeni, bana kalırsa Jake abimizin filmografisinde neredeyse hiç normal film olmaması... Ben filmi izlerken acayip eğlendim ve güzel vakit geçirdim. Başarılı dövüş sahneleri, eğlenceli diyalogları ve Jake'in canlandırdığı Dalton karakteri gerçekten iyiydi. Mantık hatası diyenler olmuş, her filmde olabiliyor. Önemli olan filmin akıcılığı ve oyunculukları ile bu durumu makyajlayıp izleyiciye yedirebilmesi... Hem Jake'in esprileri ve eğlenceli diyalogları harikaydı. Bu arada Daniela Melchior'a bayıldım gerçekten. Hem güzelliğine, hem oyunculuğuna... Çok güzel gözleri var. Umarım daha iyi yapımlarda görürüz. Kısacası kesinlikle şans verin diyorum. Jake yine beni şaşırtmadı.
Tertemiz bi 7/10... İyi seyirler.
7


default avatar
(323) -
Orijinalini izlemedim ama bu versiyonunu beğendim. Dövüş sahneleri bayaa bayaa gerçekçiydi. Aksiyonu da iyiydi. Jake Gyllenhaal abimiz role yakışmış, çok da iyi oynamış. Bence tek olumsuz tarafı asıl dövüşçü olan abimizin çok abartı oyunculuğu.
7


avatar
(235) -
Filmi yorumlarken, Patrick Swayze’nin başrolde olduğu ilk filmi izleyenler ile izlemeyenler arasındaki beğeni seviyesini göz ardı etmemek lazım. Ben ilk filmi izleyenlerdenim. O yüzden bu filmin; film ve ana karakter ismi dışında, ilk film ile çok bir benzerliği yok. Sadece değişik bir yorumu diyebilirim. Karakter tanımlaması bile farklı. Ben ilk filmi daha çok beğenenlerdenim. Böyle baktığımda aynı isimli başka bir film izlemek gibiydi benim açımdan. Ancak ilk filmi izlemeyenler için beğeni seviyesi farklı olabilir, saygı duymak lazım. Fakat ilk filmi baz almadan yorum yaparsam da, başlarda Bar Fedaisi gibi dursa da sonraları çok farklı yerlere evrilen, konular arası hızlı atlayan, sonlara doğru gereksiz uzatılan bir film. Buna rağmen tokatlı dövüş sahnesini ve Conor McGregor’ı da çok beğendiğimi de söyleyebilirim. Özellikle Conor hiç eğilip bükülmemiş, bence direk kendini oynamış adam ve filme renk katmış. Yine de gününüze renk katar, o yüzden bence izleyin. Beğenisi size kalsın. İyi Seyirler…
5


avatar
(548) -
Orjinal film bambaşkadır. Çünkü günümüzde barlarda öyle sorun çıkaran tipler kalmamıştır. Yeni nesil bara bile gitmiyor. Halbuki 90'lar burada bile öyle öyleydi. O yüzden yeni filmin konusu biraz havada kalıyor.

Yine de yeni film, eskisinin kopyası değil. Hatta devamı da gelecektir diye düşünüyorum çünkü Jake Gyllenhaal Dalton karakterini başka bir yere taşımış. Ayrıca filmde Knoks karakterinin olduğu sahneler çok iyiydi.

Filmi izledikten hemen sonra orjinalini izledim. Jeff Healey ve Sam Elliot... Bu iki karakter orjinal filmin en güçlü yanlarıydı. Ben Gazzara gibi bir kötünün de eksikliği yeni filmle hissediliyor.
7


avatar
(8) -
Bence filmi kendi içinde değerlendirmek gerekiyor. Orjinali ile kıyaslayacaksak tabii ki geride kalıyor ama Jake Gyllenhaal'ün oyunculuğunu seviyorum ve filme de yakışmış. Diğer filme takılmazsanız güzel vakit geçirmelik bir film olmuş.
6


default avatar
(99) -
Jake Gyllenhaal tek başına filmi kurtarmış, Conor McGregor da kötü adamı güzel canlandırmış ki bence özel hayatında da buna yakın bir karaktere sahip.Espriler beni çok güldürdü. Dövüş sahneleri gayet güzeldi. Abartı ve mantık hataları bile çok çok sırıtmamış. Eğlenceli bir aksiyon-Komedi. Devamı gelebilir , çünkü "baba" hiç görünmedi.
7


avatar
(160) -
Sıradan bir aksiyon filmi, aynı hikayeyi 5000 kez dinledik zaten. Oyunculuk vasatın altı. Bir süre sonra filmi bitsin diye izlemeye devam ettim. Ana karakter ve yan roller çok yapay, gerçi filmde her şey yapmacık duruyor. Filmi tek kelimeyle özetlemek gerekirse gereksiz derdim. Prodüksiyon için sadece 4 puan..

Ve Jake Gyllenhaal'ın diğer bütün filmlerinde kullandığı ve kendisinin de ne anlama geldiğini bilmediği şu pişmiş kelle gülümsemesi.. :/ filmin özeti gibi.
4


default avatar
(76) -
bence orjinal film oyunculuk bakımından daha iyiydi. ayrıca şimdiye kadar izlediğim en kötü remake bu olabilir. Jake Gyllenhaal bile bu filmi kotaramamış. nasıl bu rolü kabul etmiş hayret etmedim değil.
3


default avatar
(110) -
Orijinal Bar Fedaisi filmini çocukken 10 kere izlemişimdir tv de. Bu film ise tabii günümüz teknikleriyle çok daha kaliteli. Orijinal filmin verdiği bir 90 lar havası var fakat bunu izledikten sonra o biraz yavan gelebilir başka sebeplerden. Film çerezlik, izledikten sonra ertesi gün pek akılda kalmaz ama güzel vakit geçirtti.
7


avatar
(74) -
Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Oyunculuklar çok kötü, buna ne yazık ki Jake de dahil. Zaten mihenk taşı olmuş bir filmi remake yapacaksan bari daha iyi yap. Güzelim manzaralar tek kurtarır yanı. 4
4


default avatar
(1) -
Film çok iyi başlıyor ve öyle bir kaç saat geçirteceğini vaadediyor ama malesef öyle değil. Bir süre sonra zıvanadan çıkıyor. İlk filmi beğenenler aynı performansı bekleyerek ya da filmin ilk yarım saatine aldanıp beklentisini yüksek tutmasın.
4


default avatar
(5) -
Rahmetli Patrick Swayze - Rowdy Harrington işbirliğiyle çekilen ve Sam Elliot ile Ben Gazzara gibi iki usta aktörün katkısıyla etsane olan 1989 tapımı kült filmin yeniden çevrimi,. Usta yönetmen Doug Liman imzalı film baştan sona sürükleyici ve etkili sahnelere sahip olmasına rağmen ilk filmin gölgesinde kalmış gibi. Klasik Jack Gyllenhall performansı dışında vasat oyunculuklar... Eski UFC döğüşçüsü Connor McGregor kendini göstermek isterken rolünü iyice abartmış ve ortaya tamamen absürt bir karakter çıkmış. Yine de aksiyonu bol, döğüş sahneleri hayli gerçekçi ve izleyene keyif dolu iki saat yaşatıyor. Sinemada oynasa asla gidip seyretmem ki zaten filşm sinema salonlarında gösterime girmeyip Prime video da oynatılıyor.
İzle ve unut tarzı bir film. Emeğe saygı adına izlenebilir. Paylaşım için teşekkürler..


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film