Giriş Kayıt
Yorumlar (44)
default avatar
(475) -
İlk filmi izlemeyen birisi olarak bu filmi beğendim. Jake Gyllenhaal in kötü adamlarla sohbetleri de keyifliydi. Beyaz kumlara sahip sahilleri seviyorum. [/spoil]
Sürprizbozan: Göster
.[spoil]
7


avatar
(50) -
Hikaye bilindik ve sıradandı. Ama Jake Gyllenhaal ve İrlandalı ünlü karma dövüşçü Conor McGregor 'ın oyunculukları, filmdeki dövüş sahneleri, deniz manzaraları ve çalan müzikler; seyir zevkini yükselten etkenlerdi.
6


avatar
(19) -
Çok keyifli bir 2 saat geçirdim. Jack sevdiğim oyunculardan birisi ve her oynadığı rolün hakkını veriyor. Ben çok beğendim aksiyonu, dramı, müzikleri bence başarılıydı izlemenizi öneririm.. Selamlar
8


default avatar
(44) -
Beklentiyi çok yüksek tutmadan izlenirse fena film değil, izleniyor. Kavga sahneleri ve yakın çekimler güzeldi. Bu arada çalan bar müziklerini de beğendim. Oyunculuklar ise vasat veya bir tık altı. Bu kavganın ortasında yapılan esprileri de bir türlü anlamıyorum. İnce espriyle küfür yerine işi daha kaliteli hale getirmek istemişler sanırım. Bunun yanında film uzasın diye gereksiz çekilen sahnelerde olmasa bir tık puan yüksek olabilirdi. 6,5 çok 5 ancak. iyi seyirler.
5


default avatar
(8) -
Jake abinin gülüşü,mimikleri filmi izlettirdi. Yoksa konusu bilindik, klasik bir yapım. Ilk filmi izlememiştim konusu itibariyle fazla birşey kaybetmediğimi düşünüyorum.
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(34) -
Bu yeni versiyonuda fena degil izlenebilir cerezlik, lakin rahmetli Patrick Swayze'in oynadigi 1989 yapimi Roadhouse cok daha iyiydi, yeni versiyonun tek artisi teknolojinin gunumuzde daha iyi oldugu icin belki cekimler bi tik daha iyi diyebiliriz onun haricinde eskisi kurgu acisindanda cok daha iyiydi ustelik eski versiyonunda Patrick Swayze'in yanina donemin Amerika'da populer manken olan Kelly Lynch'in eslik etmeside cok iyi cift olmustu filmde,kisaca bu yeni Road house icin benim puanim 6 olacak
6


avatar
(107) -
Cuma akşamı ne de iyi geldi bu film, haftanın tüm yorgunluğunu aldı götürdü Gülücük

Jake Gyllenhaal 'la benim aramda çok özel bir bağ vardır. O, benim için bir çocukluk arkadaşı, ailemden biri, çok sevdiğim bir kapı komşusu gibidir.Jake'in yüzünü ve sıcak gülüşünü görmek bana her zaman iyi gelir. Bu bağ sanırım özellikle Demolition ve Nocturnal Animals filmleri ile oluştu. İkisi de beni çok sarsan ve etkileyen başyapıtlardır. (Prisoners'ı da es geçmeyelim.) Jake bu filmle de olağanüstü kaslarını ve dövüş yeteneklerini sergilemiş. Kariyerinde değişik bir aşama...

Film bana fena halde Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın 1975 yapımı Güler Misin Ağlar Mısın filmini anımsattı. İyi yürekli insanların yaşadığı sahil kasabasında herkesi kovup otel inşa etmek isteyen kötü adamlar. Ve o kötü adamları bertaraf eden süper kahramanlar...Film senaryo olarak büyük şeyler vaatetmiyor ama ara sıra böyle filmler de izlemek lazım.Yaşadığımız gerçek dünya kötülerin egemen olduğu bir dünya, en azından filmlerde kötülerin hak ettiği cezayı bulduğunu görüp biraz rahatlayalım Gülücük
7


avatar
(134) -
Orjinal yapımdan 1000 kat daha kötü, içerisi tamamen çirkin, şişko ve renkli sjw karakterlerle doldurulmuş. Sadece baş rol ve kötü karakterlerin beyaz seçilerek alttan alta ırkçılık yapan günümüz çöp yapımlarına biri daha eklenmiş. Ne görüntü yönetimi ne kurgu ne de senaryo vasat seviyeye yaklaşır durumda değil. Koca bir vakit kaybı.
3

Cevaplar (1)
avatar
(220) -
Buna benzer bir yorum yapmaya gelmiştim. Ağzınıza sağlık. Ek olarak ilk filmin müzikleri de bu filme bin basar.
5


2
| Bildir


avatar
(1583) -
öff çok gürültü patırtı koptu, bu ne yaw.. izledikten sonra yorulduğumu hissettim valla, o kadar kavga döğüş abartmanın zirvesi yani.. bi önceki yorumumda fakir bütçeli yapımların kötü olduğunu yazmıştım, bu da bol bütçeli yapım, galiba ikisinin ortasını bulup dengeli bir şey çıkarmak ideal olanı.

89' versiyonunda normal bir güç var insan evladı gibi, bu aşırı abartılmış, insan değil robot olması lazım bu kavgalar için, sen bıçaklan, bıçağı çıkar, dikişsiz devam et, üstüne bi ton kavga döğüş Gülücük oldu. Ama hareketli film sevenlerin ihtiyacını karşılar. Gyllenhaal 2015 Southpaw filminden hızını alamamışa benziyor, boş adam değildir, izletiyor kendini (Nightcrawler filmi çok iyiydi). Bu arada Daniela Melchior, wow...
6


default avatar
(50) -
Olmamış abi. Oyunculuklar iyi değil. Dirty Talk kısımlarının yapıldığı sahneler sanki anaokulu piyesi gibi olmuş ya da parodi filmlerde yaparlar ya onlar gibi olmuş, gerçekçilikten uzak. İlla her remake'e siyahi ya da eşcinsel katma fetişi olan hollywood da yine işini iyi yapmış bu filmde de. Film komik mi evet komik, bir çok sahnede gülmedim dersem haksızlık etmiş olurum fakat Road House mentalitesinin dışında kalan bir film bu yönüyle, Road House 1989 apayrı bir kafa yapısına sahip bir film. Olmamış arkadaşlar, başrolde Jake Gyllenhaal olmasa 4 veya 5 puan verilecek bir film bu. Filmin güzel taraflarından bir diğeri İrlanda aksanıyla konuşan Conor McGregor'dı. Gerçekten güzel bir oyunculuk sergilemiş ve o İrlanda aksanı da ona çok güzel oturmuş. Fakat bilin bakalım ne? Google'da baktığım zaman, adamın kendisinin zaten İrlandalı olduğunu öğrendim. Yani bu kısımda oyunculuk yapacak bir şey yok fakat aksan dışında genel oyunculuğuna baktığınızda bence filmdeki en iyi karakterlerden biri. Hatta Jake Gyllenhaal'ın bile önüne geçmiş bana kalırsa.


avatar
(49) -
Güzel, izlenilebilir bir remake olmuş, ama şunu da belirtmeliyim ki, merhum Patrick Swayze ve Sam Elliott'lu orijinalinin tadı bir başka, izlemeyenlere orijinalini izlemelerini şiddetle tavsiye ederim.
8


avatar
(319) -
Baştan sona sürükleyici bir film,etkili sahneleri mevcut.Usta yönetmen Doug Liman imzalı olduğunu bitince gördüm.Belli bir süredir kafamda dönen benim mi film izleme isteğim azaldı yoksa çıkan filmler mi yavan soruma da cevap oldu.90'larda çok gördüğümüz final dövüşü ritüelini özlemişim. Filmleri istedikleri kadar remake edebilirler böyle kaliteli ve eğlenceli olduğu sürece hiçbir itirazım olmaz
8

Cevaplar (4)
avatar
(6202) -
Teşekkürler @ango 89 yapımı olanı da izlerim. Zaten Patrick Swayze ve Sam Elliot sevdiğim oyuncular.Gülücük
8


1
| Bildir
default avatar
(58) -
Teşekkürler @ango yorumuna herşeyiyle katılıyorum, özellikle "Belli bir süredir kafamda dönen benim mi film izleme isteğim azaldı yoksa çıkan filmler mi yavan soruma da cevap oldu." yorumuna bayıldım Gülücük
9


3
| Bildir
avatar
(6202) -
1989 yapımı olanı da izledim ve bir daha izlemek istemem ama 2024 yapımı olanı bir kere daha film yokluğunda şans veririm... Tekrar teşekkürler..
8


1
| Bildir
avatar
(319) -
Rica ederim
8


1
| Bildir


avatar
(6202) -
Orjinali kaç yapım bilmiyorum kimler oynuyor izlemedim ama bu filmi çok beğenerek izledim. Özellikle Jake Gyllenhaal izleyiciye güven veren rahat ve sakin tavırları resmen keyif veriyordu. Gerçekten 2 saat su gibi aktı diyebilirim. Dövüş sahneleri çok başarılıydı ama sakallı adamla ( Conor McGregor ) fazla uzatması açıkçası beni biraz gerdi. Kısacası keyifle izleyebileceğiniz güzel bir film. Rahatlıkla tavsiye ederim...
8

Cevaplar (1)
avatar
(319) -
1989 yapımı Road House'da Patrick Swayze,Sam Elliot gibi usta oyuncular var.Temel olarak bu filmle aynı dinamiklere sahip.(Total Recall 1990-2012 örneği gibi)
8


1
| Bildir


default avatar
(58) -
orjinal filmi izlememiş birisi olarak filmi çok beğendim. Patlattığım mısır ve 2 maden suyun hakkını veren bir filmdi. Jake Gyllenhaal hayranı olarak biraz taraflı bir yorum olacak fakat adamın bir tane bile kötü filmi olmaz mı, her zamanki gibi döktürmüş, . Yan karakterler her ne kadar sırıtıyor olsa da, Conor McGregor kötü adam olarak fragmanda vadettiği psikopat karakterinin hakkını iyi vermiş teslim etmek gerekir (sanırım ilk profesyonel fimi diye biliyorum, eğer öyleyse ilk film için gayet başarılıydı). Final dövüşü efsoydu. Filmdeki tek gözüme çarpan:
Sürprizbozan: Göster

puanım Jake Gyllenhaal hayranı olarak 8+1 den 9...
9


default avatar
(71) -
Orijinalinin yanına dahi yaklaşamayan bir remake olmuş. Denisilin arkadaşımızın da dediği gibi absürt oyunculuklar çok battı gözüme. Hatta amatörce diyebilirim. Sağdan soldan adam toplayıp haydi film çekiyoruz demişler sanki. Jake inanılmaz bir oyuncu bence, çokta severim. Diğerleri resmen over acting yaptıklarından, (belki de ayak uydurmaya çalıştılar) bir türlü giremedim filme. Özellikle Conor; kaldı ki filmde kendi sesi olduğundan bile şüpheliyim. Sırf ünlülük nedeniyle filmlerde oynatılanlar baydı beni artık, şarkıcılar vs. de dahil. İstisnalar elbette mevcut ama oyunculuk apayrı bir konu. Sanırım son dönem filmlerinin çoğunluğunun kötü olmasının sebeblerinden biri bu, bir diğeri de politik doğruluk adı altında yeteneksiz insanların sırf representation sebebiyle filmlerde oynatılması. Bunlara çok takıldığım için film beğenmez de olmuş olabilirim elbette. Neyse bunlar benim görüşüm. İzleyecek olanlar umarım keyif alırlar, iyi seyirler herkese.
6


avatar
(56) -
Oldukça keyifli bir filmdi. Jake Gyllenhaal yaşına rağmen ciddi bir küre girmiş belli ki. oyunculuğu da oldukça iyiydi. zaman geçirmelik şiddet sevenler için bir film olduğu çok açık tabii ki.
8


avatar
(8404) -
Khor yazana kadar eski filmden haberim yoktu, şimdi onu izlemek farz oldu! Jake Gyllenhaal ve Conor McGregor kavgaları güzeldi, zaten fragmandan beri onu bekliyordum. Absürt tarzda abartılı oyunculukların olduğu, izlemesi eğlenceli bir yapım. Bence izlenir, iyi seyirler dilerim. Bir de bolca Conor kıçı göreceksiniz fakat ne gerek vardı, bilemedim!


avatar
(539) -
Orijinal Road House fanı olarak bu remake beni fazla tatmin etmedi. Dövüş sahneleri eskisine göre yavandı. Ciddiyetsiz cıvık bir film olmuş. Dalton karakteri fazla kendini beğenmiş bir tip ve itici bir hale dönüşmüş. Patrick Swayze ve Sam Elliot faktörü orijinalde çok önemliydi. Remake olabilir ama biraz daha orjinaline sadık kalınsa iyi olurdu. Burada farklı olaylar eklenmiş hikayeye. Yine de izlenir ama benim için hala eski Road House efsanedir.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film