Giriş Kayıt

Adalet 3: Son (2023) Yorumlar - Sayfa 2


The Equalizer 3

Yorumlar (50)
default avatar
(19) -
Bitmesi üzücü ve veda hüzünlü. Gene tadında dozunda iyi ayarlanmış sahneler harika oyunculuk kurgusu mekan seçimi diyaloglar vs vs herşey harika idi ve soluksuz izledik. Amcamız artık farklı bir role girmek için bu seriyi bitirdi. Bitmesi gereke şekilde sonlandı. Yıllar sonra arada dönüp dönüp izleyeceğimiz arşivlik bir yapım oldu. Emeği geçen herkese ailecek teşekkür ederiz.
10


avatar
(4238) -
Olayların birden bire değilde yavaş yavaş akmasını beğendim. Hızlı bir tempo yok biraz durgun seyri var ama yine de sıkmıyor. Adalet dağıtıcımız Denzel Washington adeta tek başına filmi alıp götürmüş. Beklentileri çok yüksek tutmakla beraber son dönemin oturaklı filmlerinden biri.
7


avatar
(522) -
Serinin en vasat filmi olmuş diyebilirim. Mcall bu son film ile emekliliğini ilan etmiş oldu. Bazı yerleri zorlama idi. Bitirim İtalya mafyası çok zayıf ve oyunculuk için yetersizdi. Daha sert sahneler beklerdim lahsen
6


avatar
(218) -
Denzel abi olayı kısaca özetlemiş. "Bir gün birisi bir başkasına korkunç bir şey yapar, ve sen de bu konuda bir şeyler yaparsın çünkü yapabiliyorsundur." Denzel amcanın içinizin yağlarını erite erite bu söylediği cümlenin hakkını verişini izleyeceksiniz. Temposu diğer bölümlere göre düşük geldi bana ama o melek+şeytanı tekrar izlemek oldukça keyifiydi.


default avatar
(157) -
Bana göre filmin finalinde sorun var bu kadar kısa gecistirlmemliydi onun haricinde izlenebilir bir filmdi
6


default avatar
(19) -
Made in Usa sıradan propaganda filmi. Irak, Suriye, Libya vb. yerlerdeki haksız varlıklarına mazeret üretmek için yapılmış pespaye bir kahramanlık öyküsü. Konu sıfır maksatlı art niyetli tamamen yıkama yağlama. Beyefendi kahramanlığını tek başına keşke İtalya yerine yukarıdaki işgal ettikleri yerlerde gösterebilse.
Gelelim sinema sanatına. Kendilerine göre bulmuşlar sözüm ona orijinal bir yer göster babam göster. Biraz aksiyon biraz dram olmuş sana saçma sapan bir film. İzlerken insanları bu kadar aptal yerine koyabildiklerine hayret ettim. Böyle bir tacize maruz kalmamanız için lütfen uzak durunuz. Saygılarımla
4


default avatar
(6) -
İlk iki filme göre kıyasladığımda bence serinin en kötü filmi olmuş, o filmlerde gördüğümüz Equalizer havasından uzaklaşılmış ve bu da Equalizer kalitesine bence hiç yakışmamış.

Sürprizbozan: Göster


Notum 6/10
6


avatar
(68) -
Çoğu arkadaşın aksine ben filmi yeterince başarılı bulmadım. Özellikle son 5-10 dakikalık final süreci sanki keslip kırpılmış bir özet gibiydi. Kopuk kopuk sahneler tatmin edici değildi. Önceki filmlerin heyecanı yoktu. İleride uncut versiyonu yayınlanırsa belki bu sorun giderilir.
6


avatar
(86) -
Başlangıçtaki gizem ve aksiyon ve ardından İtalya'da güzel bir sahil kasabasındaki gelişme bölümü gayet iyiydi. Ama sonra hikaye basitleşti, yavanlaştı ve dağıldı. Olmamış be senarist amca, filmin ikinci yarısını Denzel dede bile kurtaramamış. 6/10
6


default avatar
(100) -
"The Equalizer" serisi eskimeyecek ve sıkmayacak kadar güzel kanımca. Konu ve işleniş aynı olsa da Denzel Washington'ın canlandırdığı karakterin karizması tek başına izlettirmeye yetiyor. Her zaman çok sade , sakin ama çok vurucu.Kesinlikle izlemeye değer bence. 7.5
7


avatar
(276) -
Ortalama bir aksiyon filmi. 2ci film gibi 1ci filmin gerisinde kalmış. İzle unut.
5


default avatar
(10) -
Filmin kurgusu basitte olsa güzel ama birşeyler eksik sanki. filmin yarısından sonra tansiyon daha etkili olabilirdi son 20 dakikası hareketli .izlenebilirliği yüksek denzel washington hatrına
7


default avatar
(110) -
Eğer mantık aramıyorsanız gayet güzel ve bu filmin ana konusunun benzeri olan film sayısı onlarca. Kasabaya düştükten sonraki her şey klasik ve tahmin edilebilir. Aynı zamanda İtalya'da yer alan o kasaba istese bu kadar tanıtım yaptıramazdı, güzel bir yerdi. Ama film çok bildik ve mantığın m sinin olmadığı imkansızlıklar silsilesi doluydu, buna takılmıyorsanız dümdüz izlersiniz olur biter.
6


default avatar
(475) -
Muhteşem İtalya'nın küçük kasabasında geçen çok güzel bir Equalizer dı. Denzel sert mizacını konuşturmuş. Biraz fazla giriş-gelişme bölümleri olunca sonuç kısmı bana göre tadı damağımda kaldı.
8


avatar
(6202) -
Kim ne derse desin izlerken son derece keyif aldığım ve soluksuz izlediğim bir film. Her şeyi ile mükemmel. Bence her türlü övgüyü hak ediyor.
Teşekkürler Denzel Washington. Bu filmi bir daha izleyeceğim ve sizde izleyin başka yorum yok........
10


avatar
(1583) -
İyi filmlerin sorunu nedir biliyor musunuz? Uzun olsa da size erken bitmiş gibi gelmesi. Ne güzel filmin içinde sürükleniyordum niye bitti ki şimdi.. İndirdiğim ve izlememi bekleyen filmler çöplükmüş gibi geliyor şuanda. Çok lezzetli bir bölüm olmuş, tebrikler üstad Denzel, seni izlemek çok keyifli.
9

Cevaplar (3)
avatar
(1583) -
Bir ekleme: Nerdeen nereye, 2004'te Man On Fire'da nerdeyse bebek olan kızımız büyümüş de https://turkcealtyazi.org/mov/0328107/man-on-fire.html babası yaşındaki adamla tekrar bir filmde oynamış, güzel bi duygu olsa gerek..
9


3
| Bildir
avatar
(6202) -
Filmi indirdim sabırsızlıkla altyazı bekliyorum. Gülücük
10


3
| Bildir
avatar
(8404) -
Dakota Fanning karakterini bağladıkları kısım da çok güzel olmuş, klas hareket...


3
| Bildir


default avatar
(208) -
teselliyı bulduk,adalet yine baş rolde,cafe sahnesi bir harikaydı,acının şiddeti 2 den 3 e çıkarken,3 den 4 e geçersek ne olacağı anlatılırken,her sey zamanlamayla yani matematikle ilgili,roberto bir matematik dahisi,9 saniyeniz var,tadını çıkartın
8


avatar
(539) -
Yine sert ve kuralları olan bir film. Tamamen kendine özgü stili ile darma duman eden bir Denzel. Sicilya, Napoli görüntüleri nefis. Önceki filmler kadar etkileyici sahneler mevcut. Üç filmdir yarattığı imaji ve çizgisini koruyan kaliteli bir seri oldu. Bu filmde diğerleri gibi şahane.


avatar
(8404) -
İtalya-Campania'da çekilmiş film, manzaralar şahane... Adamım Denzel, kendine has sert adam üslubuyla, yine bambaşka! Filmin açılış sahnesi zaten gerisini anlatıyor. Yalnız bolca işıd, Suriyeli terörist muhabbetleri geçiyor, bakalım hollywood erkanının bu konudaki yeni görevi ne, ilerleyen zamanda netleşir! Neyse son derece iyi bir yapım, iyi seyirler dilerim.


avatar
(76) -
The Equalizer serisini beğenen herkesin beğeneceği bir film. Bu filmde sadece biraz daha tarantino tarzı sahneler gördüm özellikle açılış sahnesinde konu edilen bağ evinde. Aksiyon, macera olarak güzel film. Vizyondayken izlenir 7/10
7


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film