Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

bughra

 
Kayıt : 16 Aralık 2009
  • Aya Seyahat
    Aya Seyahat
Son Yorumları
The Equalizer 3 (2023)
07 Ekim 2023
Made in Usa sıradan propaganda filmi. Irak, Suriye, Libya vb. yerlerdeki haksız varlıklarına mazeret üretmek için yapılmış pespaye bir kahramanlık öyküsü. Konu sıfır maksatlı art niyetli tamamen yıkama yağlama. Beyefendi kahramanlığını tek başına keşke İtalya yerine yukarıdaki işgal ettikleri yerlerde gösterebilse.
Gelelim sinema sanatına. Kendilerine göre bulmuşlar sözüm ona orijinal bir yer göster babam göster. Biraz aksiyon biraz dram olmuş sana saçma sapan bir film. İzlerken insanları bu kadar aptal yerine koyabildiklerine hayret ettim. Böyle bir tacize maruz kalmamanız için lütfen uzak durunuz. Saygılarımla
Ennio (2021)
05 Mayıs 2023
Eserler o kadar filmle özdeşleşmiş ki müzikleri film için mi yapmış yoksa müziklerine klip mi çekmişler anlayamadım.Müziğin tüm engelleri aşabileceğini ve herkesin iletişim kurabileceği evrensel bir dil olduğunu gösteren çok güzel bir belgesel.
Roald Dahl's Matilda the Musical (2022)
26 Aralık 2022
Hollywood iyice pespayeleşmiş; kötü bir propaganda filmi aynı uyguladıkları politika gibi.
Amerika ve kuzeni İngiltere ortak yapımı Turuncu Devrim Arap Baharı ve Gezi'nin okul çeşitlemesi.
Siz devletinize isyan edin benim himayeme girin ben adilim ben güçlüyüm zevzekliği sinema sanatının bütün imkanlarıyla yutturuluyor. Perdenin görülen bu tarafı sanatsal açıdan güzel. Ancak.
Perde gerisi:
Her ne kadar bu tuzağa ülkenizi işbirlikçilerimle düşürdüğümü söyleyenler olursa onlar demokrasi düşmanıdır. Bana karşı çıkan ülkelerde ki bütün devlet adamları diktatördür. Sizlerin milli değerlerinizin hiç bir önemi yok. Önemli olan USA' nın çıkarlarıdır.
Bütün yer altı yer üstü kaynaklarınıza çökerim karşı çıkan herkesi çoluk çocuk öldürürüm bunu da demokrasi diye yuttururum.
Devletinizi yıkarım yerine kuklalarım devletinizi benim çıkarlarım doğrultusunda yönetir.
Lafı uzatmadan sadede gelecek olursak Goebbels teorilerinin kabaca uygulandığı bir film izleyeceksiniz. Filmin ana fikri bütün resmi yönetimlere isyan edin sizlere her şeyi vereceğiz. Tamam isyan edelimde sonu filmde vaat ettiğiniz gibi olmadığını dünyanın her yerinde gördük. Birileri yanlış yaptı diye devletimizi mi yıkalım? Daha başka ne numaralar yapacaklarını bekleyip göreceğiz saygılarımla.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film