Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Zoom

 
Kayıt : 13 Nisan 2017
  • We Own This City
    We Own This City
  • That Dirty Black Bag
    That Dirty Black Bag
  • Halo
    Halo
Son Yorumları
The Equalizer 3 (2023)
07 Ekim 2023
İlk iki filme göre kıyasladığımda bence serinin en kötü filmi olmuş, o filmlerde gördüğümüz Equalizer havasından uzaklaşılmış ve bu da Equalizer kalitesine bence hiç yakışmamış.

Sürprizbozan: Göster


Notum 6/10
The Tomorrow War (2021)
12 Temmuz 2021
Bu film gerçekten beni çok etkiledi. Uzun zamandır böylesine kaliteli bir bilim kurgu aksiyon filmi seyretmemiştim. Mantık hataları olduğunu yazan arkadaşlar olmuş, doğrudur ama film öyle sürükleyici ve baştan sona kendini sıkmadan izletiyor ki açıkçası izlerken mantık hataları 1-2 tane dışında gözüme çarpmadı onların da üstünde durmadan keyif almaya baktım. Duygusal sahneler bence filme çok yakışmış, abartı değillerdi hele ki Back To The Past soundtrackinin çaldığı sahneyi defalarca geriye sarıp izledim. StarLord Chris Pratt de bence bu filme çok yakışmış. Konu, kurgu, müzikler ve efektleriyle dört dörtlük filmdi.
Legion (2017)
15 Haziran 2018
Çoğunlukla durgun geçen 2.sezon harika bir final ve muhteşem bir final sahnesiyle benden 10 puanı aldı. O nasıl bir bitişti öyle. Tam tersi olsaydı gerçekten çok üzülecektim. Ben de 3. sezonu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.

Sürprizbozan: Göster
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film