Giriş Kayıt
Yorumlar (134)
default avatar
(7) -
Her guzel seyin sonu oldugu gibi bunun da sonu geldi ama tatmin etmedi.

Sürprizbozan: Göster


default avatar
(140) -
Türk yaz dizisi kıvamında finali ile garip bir tat bıraktı,
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(9) -
kötü biten finali telafi etmek için yeni sezon başlatıp daha rezil bir finalle bitirmeyi nasıl başardılar merak ediyorum gerçekten

Cevaplar (1)
default avatar
(103) -
Geleneği bozmayalım dediler galiba
5


3
| Bildir


default avatar
(54) -
Evet yine bir Dexter geleneği olarak finalde batırdı bunu nasıl yapmayı başarıyorlar anlamıyorum. 9 bölümü bir şaheser gibi yazan senaristler nasıl finali bu kadar kötü yazabiliyorlar.
7


avatar
(6202) -
Dizinin bittiğine çok sevindim. Çünkü inandırıcılıktan iyice uzaklaşmaya başlamıştı.
Sürprizbozan: Göster
ve birden saçma final. Daha yazabilirim ama gerek görmüyorum İyiki bitti. Puanım: 4
4


avatar
(319) -
New Blood sonlara kadar iyi gitti.Fakat proje belliymiş.Dexter hayranları için tatmin edici olmayan bir son.Keşke
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(37) -
Her ne kadar Dexter'in 8.sezon finalini beğenmesem de yeni sezonu seyrettikten sonra keşke eski dostumuz dex mutlu mesut bir oduncu olarak yaşasaydı da bu günleri görmeseydim diyorum. Hiç gerek yokmuş bu sezona illa yargı dağıtalım demişler.
1


default avatar
(157) -
Finalle ilgili cokmsey yazmak isterdim de cidden çok kızgınım seneler sonra dexteri oynayan abimiz şunu diyecek buna eminim..(keşke finali öyle baglamasaydik şimdi geçmişe bakınca büyük hata etmişiz) başkada sözüm yok....
1


avatar
(55) -
Güzel başlayıp, güzel devam edip acelenin de etkisiyle beceriksiz bir finalle sonlandırılmış onlarca belki yüzlerce dizi vardır. Ama hem ilk iterasyonunda hem de revival ya da sequel'ında Dexter kadar aceleye getirilmiş, tembel, herkesi kendinden nefret ettirecek sona sahip bir seri yoktur herhalde. Varsa da ben bilmiyorum. Dexter'ın (new blood hariç) yeri bütün bunlara rağmen bende ayrıdır.
Arada benim mızmızlanmalarımla beraber özet:
Sürprizbozan: Göster

Düşüncelerim:
Sürprizbozan: Göster

Kısaca:
Sürprizbozan: Göster

Benim düşüncelerim bunlar, finali başarılı bulanların bakış açısını ve yorumlarını da duymayı çok isterim. Çok üzgünüm, keşke sonumuz böyle olmasaydı...
(01.sezon 10.bölüm için)
4

Cevaplar (6)
avatar
(6202) -
TOPROX Bey yorumunuzun hepsini okudun ve tamamıyla sizinle hem fikirim. Sanki düşüncelerimi okumuşsunuz. Ellerinize sağlık...Gülücük
4


1
| Bildir
avatar
(55) -
@cumhurcemoglu26
Çok teşekkür ederim, yıllardır yorumlarınızı severek okuyan birisi olarak ifadeniz beni hem mutlu etti hem de onurlandırdı.
Kendi düşüncelerime ve birçok kişinin fikrine tercüman olabildiysem ne mutlu bana
4


1
| Bildir
avatar
(6202) -
GülücükGülücükGülücük
4


0
| Bildir
avatar
(145) -
Bize yazacak bir şey bırakmamışsınız, ben de bu kadar uzun olmasa da aynı şeyleri yazmayı planlıyordum, gerek kalmadı Gülücük
Ben senaristlere bir şekilde müdahale edildiğini ve son 10 dakikayı yeniden yazdırdıklarını düşünüyorum. Ucu açık bir final yapılsaydı muhtemelen kanal üzerinde devamının çekilmesi için bir baskı oluşacaktı.
Bu diziyi Netflix veya HBO çekseydi daha yüksek bir bütçe ile mekan çeşitliliği çok, aksiyonu bol ve devam sezonları da çekilecek bir senaryo yazdırırlardı ama olmadı.

Sürprizbozan: Göster
5


2
| Bildir
avatar
(55) -
@hakan75
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Size ve yaptığınız benzetmeye kesinlikle katılıyorum.
Sürprizbozan: Göster

Saygılar.
4


2
| Bildir
avatar
(32) -
Yorumlarına imzamı atarım, düşüncelerime tercüman olmuşsun, gerçekten çok yazık oldu. Diziye gönül verenler bunu haketmiyordu.
1


1
| Bildir


default avatar
(103) -
Spoiler vermeyeceğim.

Final bölümü tek kelimeyle rezaletti. Çok fazla olayı tek ya da son birkaç bölüme sığdırmaya çalıştıkları için tamamen detaydan yoksun, üstün körü işlenmiş olay örgüsünün dizinin önceki bölümlerinin sahip olduğu kaliteyi bir çırpıda yok ettiği görülüyor. Akıllarında ne vardı da böyle bir finali düşündü o senarist, ya da zorla mı yazdırıldı artık bilmiyorum ama aklı başında her insanın yapım aşamasında buna dur demesi gerekirdi. Her şey oldu da bittiye getirildi. Saçma sapan diyaloglar, mantık hataları diz boyu... Hani sonu kaliteli olur diye umut vardı içimde ama o bazılarının tahmin ettiği rezil ötesi son gerçekten varmış. Bu kadar da kolaya kaçmazsın ya...

Henüz izlememiş olanlara sesleniyorum, izlemeyin. Tünelin ucu iyi bir yere çıkmıyor.

Son bölüm hariç diğer bölümler fena değildi. Ama bu final varken izlemeye değmez. Zaten doğru dürüst aksiyon yoktu sezonda. Sonu da iyi olmayınca değmiyor.

Düzenleme: Bana inanmayan imdb puanlarına bakabilir son bölümün. Bölüm başına 8.5-9.5 arası ortalama puan alan dizi, final bölümünde an itibariyle 5 puanda.
5


avatar
(83) -
Keşke hiç başlamasaydım..
Sürprizbozan: Göster
1

Cevaplar (1)
default avatar
(103) -
Sürprizbozan: Göster
5


3
| Bildir


avatar
(396) -
Son, akıbet açısından güzeldi, ancak daha dramatik ve daha doyurucu olabilirdi. Açıkçası çok aceleye getirilmiş, yalap şalap bir dizi izledik. Eski Dexter'in kendisi ile çatışması diziyi gerçek anlamda güzel yapan unsurdu. New Blood hiç tatmin edici olmadı ne yazık ki. Ne sonu, ne de diğer bölümleri adına yakışır değildi. Debra'yı çok az görmek de üzdü.

Dizinin tutarsız, çirkin, baştan savma kısımlarını belirtmek isterim:
Sürprizbozan: Göster


Hoşça kal Dexter.
6


avatar
(502) -
bu nasıl bir final arkadaş hiç olmadı bu son hem de hiç, pazar günümü mahvetti resmen ya...
bu adalet değildir bunu hak etmedik...
(01.sezon 10.bölüm için)
9


default avatar
(24) -
Bana göre dizi tam 8. ve 9. bölümlerde heyecanını giderek arttırırken...

Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (2)
avatar
(502) -
valla bu final zorlama olmuş bir önceki bölümde final yapmalı ve diğer sezonda devam etmeliydi ama ben sana söyleyim devamında bizi sürprizler bekliyor, bana inandırıcı gelmeyen kısımlar var çünkü bu finalde.
9


2
| Bildir
default avatar
(24) -
Umarım öyle olur açıkçası böylesine bir final bölümü onca sezondur izlediğimiz karakterin zekasına ve tutarlığına hakaret bu, rezalet.


1
| Bildir


default avatar
(98) -
Diziyi televizyonda yayınlanırken ara ara görürdüm, iyi bir dizi olduğunu biliyordum ama bir başlamamıştım. Yıllar sonra tekrar başlayınca seyredeyim dedim ve ilk sekiz sezonu birkaç ayda bitirdim. Normal bir seyricinin 8 yılda yaşadığı her şeyi 2 aya sığdırdım. Rita'nın ölümüne üzülürken Deb'in başına gelenlere yandım. Bölüm sonlarında çalan "Blood Theme" telefon melodimden daha aşina gelmeye bile başladı. 8 sezonu bitirdikten sonra New Blood'a başladım, 5 bölüm de seyrettim. Sıcağı sıcağına önceki seri ile kıyaslayacak olursam yeni seri biraz "hafif" ve "gayr-ı ciddî" geldi. Dexter'ın karanlık hâli pek kalmamış, hatta çoğu zaman ergen dizisi gibi ilerliyor. İlk 8 sezonda Dexter kadar diğer karakterler de çok belirgin ve güçlü karakterlerdi. Bu sezondakiler silik, silüet gibi, belki biraz Curt Caldwell'de iş var. Dizinin jeneriği bile eskisi ile kıyaslanamayacak kadar basit. Yine iyi puan almış ama sanki biraz hatırına, hatırasına binaen verilmiş gibi geldi. Sonraki bölümlerin daha iyi olmasını ümit eiyorum.
7


default avatar
(7) -
Dizi efsane ötesi. İlk bölüm 55 dakikaymış 15 dakika gibi geldi Gülücük Dizinin kalite üst seviye, diğer arkadaşların da dedikleri gibi 9. sezona devam ediyormuşuz gibi akıcı. Dexter'ın içsel konuşması bu diziyi diğerlerinden ayıran yegane şey. Dexter'ın tüm duygularını izleyici de izlerken hissediyor. Sürükleyicilik üst düzey. İzleyin izlettirin. New Blood bana Fargo'nun 1. sezonunu hatırlattı desem yanlış olmaz. Ortam o kadar benziyor ki. Karlı ortamları seviyorsanız zaten dizinin verdiği keyif bambaşka.

Edit: Finali izlemez olaydım Allah sizi kahretsin, başka bir şey demiyorum. 9 bölüm bu kadar iyi olup da finalde nasıl içine edilir aklım almıyor. İlk başta 9 puan vermiştim diziye, finalden sonra 7'ye düşürdüm, işte öyle bi final.
7


avatar
(294) -
Ben büyük bir keyifle, hiçbir anından sıkılmadan izliyorum. İlk Dexter'ın son 2 sezon başkaları tarafından kaleme alındı ve finalden kimse mutlu olmadı. Asıl senaristin kafasında çok daha başka bir final vardı, sırf o finali bize izlettirmek ve kendini tatmin etmek için bu diziyi çektiğini düşünüyorum. Zaten bu sebepten 1 sezonluk anlaşma yapıldı, şu an yayınlanan Dexter'ın yeni bir sezonu çıkmayacak. Bakalım, bekleyip göreceğiz. Ben biliyorum finali ama seyir zevkinizi kaçırmamak için söylemiyorum.


default avatar
(78) -
8. bölümden sonrası için...
Sürprizbozan: Göster
1

Cevaplar (2)
avatar
(396) -
Benim daha büyük bir korkum var:
Sürprizbozan: Göster
6


0
| Bildir
avatar
(294) -
Sürprizbozan: Göster


0
| Bildir


default avatar
(103) -
Dizi çok güzel ilerliyor. Dexter eskisi gibi değil, daha olgunlaşmış, normalleşmiş. Sosyopat değil gibi. Uzun zamandır güzel dizi izleyemiyordum ilaç gibi geldi. Umarım devam eder. Çok güzel ilerliyor.

8. bölümle ilgili:
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(366) -
Ne kadar çok özlemişsem artık bir gecede 7 bölüm birden izledim. Uzun yıllar sonra efsane kaldığı yerden devam ediyor. Dizi önceki sezonlarına göre hiçbir şey kaybetmemiş o gizem, heyecan da kaldığı yerden devam ediyor. O kadar sürükleyici ki sonraki bölümü merak etmeye başlıyorsunuz. Başrol oyuncumuz yaşlanmış olsa da sergilediği performansla eskisinden farklı değil aynı ifade aynı soğukkanlılık. Bu sezon iyi başladı umarım devamı da aynı şekilde ilerlemeyi başarır.
9


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film