Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

berkayjan

 
Kayıt : 30 Ekim 2018
  • Fear the Walking Dead
    Fear the Walking Dead
  • Tomb Raider
    Tomb Raider
  • Dexter: New Blood
    Dexter: New Blood
  • Sıkı Dostlar
    Sıkı Dostlar
  • Jumanji: Vahşi Orman
    Jumanji: Vahşi Orman
Son Yorumları
Dexter: New Blood (2021)
28 Aralık 2021
Dizi efsane ötesi. İlk bölüm 55 dakikaymış 15 dakika gibi geldi Gülücük Dizinin kalite üst seviye, diğer arkadaşların da dedikleri gibi 9. sezona devam ediyormuşuz gibi akıcı. Dexter'ın içsel konuşması bu diziyi diğerlerinden ayıran yegane şey. Dexter'ın tüm duygularını izleyici de izlerken hissediyor. Sürükleyicilik üst düzey. İzleyin izlettirin. New Blood bana Fargo'nun 1. sezonunu hatırlattı desem yanlış olmaz. Ortam o kadar benziyor ki. Karlı ortamları seviyorsanız zaten dizinin verdiği keyif bambaşka.

Edit: Finali izlemez olaydım Allah sizi kahretsin, başka bir şey demiyorum. 9 bölüm bu kadar iyi olup da finalde nasıl içine edilir aklım almıyor. İlk başta 9 puan vermiştim diziye, finalden sonra 7'ye düşürdüm, işte öyle bi final.
Fear the Walking Dead (2015)
09 Mayıs 2021
İzleyin, izlettirin. Özellikle 4. sezon(berbat) hariç çoğunu sıkılmadan eğlenerek izledim. İlk 3 sezonu zaten ana dizinin ilk 3 sezonu kadar kaliteli, aksiyonu bol, heyecan fazla. 4. sezonda ne olduysa dizi o kadar durağanlaştı ki gerçekten izlerken uyuklayabilirsiniz, bu diziye yakışmayan bir sezondu. Gelen tepkiler sayesinde 5. sezon ve 6. sezonla dizi yine güzelleşmeye başladı. 4. sezon olmasa 8 puan alırdı ama şu an maksimum 7.
Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
28 Aralık 2020
Filmi açıkçası beğendim. Kafa yormaya gerek olmayan, yorgunken izlenebilecek, gayet eğlenceli bir film. İlk başta bu ne lan çocuk filmi falan galiba bu diyorsunuz ilk 10 dakika. Sonrasında film oyunun içine geçince açıldıkça açılıyor, içine dalıyorsunuz. Tavsiye ederim, nasıl bitti anlamadım, hızlıca aktı film.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film