Giriş Kayıt
Yorumlar (134)
default avatar
(53) -
Dizi 6. bölümde biraz hareketlenmeye başladı 7'de eski dexter'a benzemeye başladı ancak dizi ayrıntılarında 10 bölüm olacağı yazıyor yani önümüzde toplam 120 dakika gibi bir süre kaldı bana göre boşa geçen bir sezon oldu diziyi uzun soluklu düşünüyor olabilirler.
8


default avatar
(29) -
6. bölüm ile dizi, vitesi 5'e takti gerçekten. Çok heyecanlı gidiyor bence. Eskiyi hiç aratmıyor.


avatar
(40) -
Güzelim 8 sezon sonrası sırf yapmış olmak için yapılmış bir sezon. Bırakın adı, tadı damakta kalsın ama yok; illa Dexter adının kaymağını yiyecekler. Ben de 8 sezon hatrına izlemeye devam etmek istiyordum ama gerek Dexter'ın yaptığı mantık hataları, gerek senaristin "olay örgüsünü siz anlamazsınız, iç ses olarak ben anlatayım" tavırları beni bu sezondan soğuttu.
6


avatar
(175) -
Dizi 6. bölüm itibarıyla oldukça toparladı. İzlemesi keyifli, akıcı ve hoş bir moda soktular diyebiliriz. Sonraki bölümleri merak ettirme seviyesi de yükseldi.
9


default avatar
(24) -
Dizi güzel ilerliyor, her bölüm üzerine koyularak devam ediyor ayrıca bu sezon görünen o ki yeni bir katilimiz daha var.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(175) -
İlk bölümdeki enerji iyiydi. Çocukların ön planda olması 2. 3. bölümde nedense gözüme battı. Daha fazla dexter odaklı ilerlemesi lazım, ergen dizisine döndürmeyin lütfen
9

Cevaplar (1)
avatar
(1) -
Kesinlikle katılıyorum, hele Dexterin oğlu çok kıl bir tip.
7


1
| Bildir


avatar
(10) -
2013 yılındaymışım gibi, o kadar çok özlemişim ki Dexter'a ait bir sahneyi izlemeyi, önceden arada da olsa açar bakardık ama yıllar bize fazla fırsat vermiyor eskiye nazaran. Yeni bölümlerin gelmesi çok güzel oldu ama mini dizi olması tadımı da kaçırmadı değil.

Sürprizbozan: Göster


default avatar
(27) -
3 bolum sonunda, 10 puani hak edecek ne oldu ki? heyecan mi vardi? harika bir senaryo mu vardi? iyi oyunculuklar mi vardi? merak mi vardi? ne vardi? bence hicbir sey.
5

Cevaplar (3)
avatar
(319) -
Bu yeni bir dizi değil,spin off'da değil.Farklı lanse edilse de bu Dexter'ın 9.sezonu..3 bölümlük bir 10 puan'da olmuyor haliyle.
10


4
| Bildir
avatar
(175) -
İlk bölümü güzel başlamıştı ama amois_fb arkadaşa az da olsa katılıyor gibiyim. Senaryoda çocuklara gereğinden fazla yer verilmesi aşina olduğumuz Dexter'ın baskın karakter olduğu eski sezonların tersine bi hareket olmuş. Tercih edilebilir ama 3. bölümde falan beni sıkmaya başladı açıkçası. Dexter, Breaking Bad, Better Call Saul, Prison Break gibi diziler, yayınlandıkları ilk dönemlerde gerçekten inanılmaz bağlayıcı oluyorlardı. Dopamin patlaması yaşatıyolardı. Belki ben yaşlandım bilemiyorum bi tarihten sonra yeni çıkan diziler, filmler eski tadı vermemeye başladı. Tam kestiremiyorum hangi tarih olduğunu.. En son Dr.Brain diye bi Güney Kore dizisine başladım, ilk bölümü keyifliydi onu tavsiye edebilirim benim gibi bir türlü aradığı tadı bulamayanlara..
9


1
| Bildir
avatar
(262) -
ben ortalamasını alıp puanladım. ilk 4 bölüm 5 puan bile etmez ama neyse. (eski dexter bile 10 değildi zaten hikayesine kaptırıp 9 vermiştim. konusu, yan oyuncuları iyiydi ama dümdüz sahneler dümdüz beyaz ışık ile üzerine su terazisi konulmuş kamera ile çekilmiş bir diziydi,)
5


0
| Bildir


avatar
(1) -
İlk üç bölümü peş peşe izledim. Harika bir dönüş olmuş. Sezonda Fargodan izler bulmak da çok hoşuma gitti. 4.bölümle konu beklentileri karşılayacak bir yere geldi.
10


avatar
(319) -
Dexter ilk 3 bölüm itibarıyla beğenilmeyen final sezonundan daha iyi bir görüntü veriyor.Seneler geçse bile bıraktığımız noktadaki havasından hiçbir şey kaybetmemesi de büyük başarı.
10


default avatar
(84) -
9. sezon tahmin edilebilir çıkışlar yapıyor, bu beni azda olsa rahatsız etmekle birlikte bir DEXTER hikayesi özgünlüğünde bunu diziye yediriyor. Kötü bir sezon diyemem; bittiğinde ise yine hepimizin içinde bir ıssızlık ve efkarlı hal kalacağı aşikar.

1-
Sürprizbozan: Göster


2-
Sürprizbozan: Göster


3-
Sürprizbozan: Göster


4-
Sürprizbozan: Göster





Özlemiş miyim? Evet... Böyle bir karakter yaratıp izleyiciye sevdirmek hiç kolay değil.
7

Cevaplar (2)
avatar
(792) -
Herhalde "Dostlarını yakın, düşmanlarını daha yakın tut" lafını hiç duymadınız.


1
| Bildir
default avatar
(84) -
Sürprizbozan: Göster
7


0
| Bildir


default avatar
(1) -
Nasıl olur da bir dizi 8 sene sonra sanki kaldığı yerden devam edebilir anlamak cidden güç.. Kalitesinden ödün vermeden ve günümüz şartlarının imkanları kullanılarak çok daha çekim teknikleri ile harika bir iş çıkmış ortaya.. Cidden özlemişiz.. Özellikle 2. bölümü de izlemek istedim yorum yapabilmek için ilk bölüm Dexter hızına alışkınlar için biraz durağan gibi ilerleyip final sahnesinde hızlansa da ikinci bölüm başdöndürücü bir Dexter kalitesindeydi.. Umarım uzun yıllar izlemeye devam ederiz..
(01.sezon için)
10


avatar
(8404) -
Uzun süreli biten ilişkinize yeniden şans vermek gibi... Biten ilişkiler asla eskisi gibi olmuyor! Ama ne olursa olsun her bölümünü yine izlerim.


avatar
(6202) -
Evet yıllar sonra yeni bir diziyle Dexter Morgan'ı karşımıza çıkıyor. Yine bir olayla başlayıp sanki bu defa tecrübesinden çok şey kaybetmiş gibi tedirgin olması izleyiciyi de rahatsız ediyor. İlk iki bölüm için yorumlamak biraz zor. Bakalım gelecek bölümler de neler olacak göreceğiz.
4


default avatar
(12) -
yıllar sonra yeniden gelen bölümler boş kalan bakkal misali, boş kaldık para da lazım hacı ,dizi tuttuydu şuna bi el atalım denilip çekilmiş gibi geliyor. bence eski tadı yok. ileriki bölümlerde açılır mı bilmiyorum da umarım ergen muhabbetine bağlamaz.
5

Cevaplar (2)
default avatar
(103) -
Final itibariyle zaten tamamen eski tada bağlama imkanı yok yakın zamanda, 8 sezonluk karakter gelişimi finalde tamamen yok oluyordu çünkü. Yani bana kalırsa şu an bu yorumu yapmanızın asıl suçlusu 8. sezonun finali.
5


0
| Bildir
default avatar
(157) -
on senede herkes degişir bizlerde dexterda bu degişim gayet dogal 8. sezon bir daha izleyin bence
1


2
| Bildir


avatar
(74) -
Diziyi oylamak için tek bölüm yeterli olsa da 2.bölümü de izlemek istedim. Öncelikle dizi kalite olarak 8 sezonun en kötü sezonunun yakınında bile değil. Dizide her şey kör göze parmak. Diyaloglar çok kötü. Katmanlı bir hikaye yapısı yok. Karakterler karton gibi hiçbir derinliği yok. Benim için hayal kırıklığı oldu.
5


avatar
(37) -
Heyecanla izlediğimiz Dexter'dan sonra yeni sezonda da eş zamanlı u kadar zaman geçmiş olması gerçeklik hissini güçlendiriyor. Orjinal dokuya sadık kalmışlar, risk almamış senarist.. Ben olsaydım biraz daha yenilikçi olurdum. Severek izleyeceğimize şüphe yok.
10


default avatar
(78) -
Diğer başka bir oyuncu olsa daha önce canlandırdığı bir karaktere bu kadar uzun bir süre dönse aynı etkiyi yaratır mıydı bilmem ama Michael C. Hall hala Dexter... Sanki hiç ara vermemiş gibi.
Diziye gelirsek konuşmak daha erken ne yöne gideceğini bir görmek lazım.
1


default avatar
(41) -
Bu gece o gece! Sonunda dexter geri döndü. Nasıl mutlu oldum anlatamam, izlerken ara ara durdurdum bitmesin istedim. 8. Sezonuyla hayal kırıklığı yaratmıştı ama 9. Sezon bomba gibi geri döndü. Bu kadar sene beklediğimize değmiş resmen. özellikle kaldığı yerden devam etmesi çok iyi oldu. Hiç bitmemiş gibi...
10


avatar
(12) -
Çok dizi izledim ve hala izliyorum. Ama hiçbiri benim için Dexter olamadı. Bittiğinde çok üzülmüştüm.
Ve nihayet efsane geri döndü. Hem de muhteşem bir geri dönüş oldu. Bütün diziler bir yana Dexter bir yana...
5


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film