Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(30) -
Herkese Merhaba

İnanılmaz keyif alarak izlediğim bir film oldu. İkinci bölümde yerine oturan hikayeler, düşmeyen bir tempo ve tam yerinde kullanılmış yeri geldiğinde sesli güldüren espiriler. Harika
10


avatar
(276) -
Ortalama bir aksiyon filmi. İzle unut. Yer yer eğlenceli bir film olmuş. Kadroya aldanıp beklentiyi yüksek tutmamak lazım.
5


avatar
(6204) -
Tahminimce Brad Pitt olmasaydı muhtemelen alacağı puan daha düşük olabilirdi. Filmin başlarında sahnelerin üzerine yazılarla belirtmesi ciddiyetten uzak cıvık bir komedi diye düşünürken sonraları devam eden aksiyonuyla izlemeyi hak etti. Ayrıca çok ünlü oyuncuları da ara,ara görmek sürpriz oldu. Açıkçası en çok beğendiğim tren ve modern tuvaleti oldu.....Bence çok beklenti içinde olmadan eğlenmek için izlenir
6


Yorumlar (86)
default avatar
(18) -
Oldukça keyifli. Gülerek, en az gülümseyerek izledim. Karakterler eğlenceli. Film sürükleyici, izleyin Gülücük
7


default avatar
(136) -
Benzerlerini 1970 li yıllarda çok fazla gördüğümüz sıradan macera filmi olarak düşünmek yanlış olmaz. Uçan, kaçan, oradan oraya zıplayan, herkesin bir birine ateş açtığı, iyi ile kötünün biri birine karıştığı, bir birine tuzak kurduğu sıradan bir film. Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Sandra Bullock gibi isimler dahi filmin puanını 6-7 den yukarı taşıyamamış. Filmi izlemek sinema kültürünüz açısından size bir şey katmasa da hareketli ve kısmen keyifli birkaç saat geçirmenizi sağlayacaktır. Düşüncelerim budur. Saygılar.
6


default avatar
(12) -
Çok cıvık ve vasat, yeni jenerasyonu hedef alan bir iş. Ciddiyetsiz şeyleri seviyor ve buna eğlence, güzel vakit diyorsanız muhtemelen vaktinize deger. Birkaç yerde hefif bi tebessüm etmedim diyemem.

Brad Pitt, iyi puan falan diye merak ediyor insan işte ne yaparsın... Şunu da belirtmeliyim, eğer bu filmi beğendiyseniz cok sanslisiniz cünkü henüz bu dünyada sahne bulmuş güzel filmleri izlememissiniz.
5


default avatar
(314) -
Acayip keyif aldığım filmlerden birisi oldu. Oyuncu kadrosu derinliği aksiyonu ve güzelce güldüren komedisi baya iyiydi. Tabi Filmin saçmalıklarla dolu olduğunuda söylemeye gerek yok. Eğlenmek gülmek için acıp izlenebilecek bir film.
7


avatar
(40) -
Postere bakarak acaba Brad Pitt'in resmiyle ilgi çekerek izlettiren bir film midir diye şüpheye düşmedim değil ancak Brad Pitt'ten bağımsız olarak film güzeldi diyebilirim. Uzakdoğu sinemasının aksiyon filmlerindeki tecrübesi bu filme yansımış.
8


avatar
(17) -
Son zamanlarda fragmanlara bakarak ooo süper film bu kesin izlemem lazım diyipte hayal kırıklığına uğradığım filmler arasına girdi.Tamam Brad pitt kaliteli bir oyuncu ona lafımız yok ama filmdeki şiddet sahnelerine bakarak karakterlerinde öyle sert olması bekleniyor ama sulu zırtlak gereksiz muhabbetler sıkıyor.Zaman geçirmelik oldu benim için
5


avatar
(38) -
Film Salt Aksiyon Gibi Görünsede İntikam,Trajedi,Komedi ve Kader kavramları üzerine de duruyor. Spontane yaşanan hadiseler silsilesini gayet tabi biçimde sunması orjinal kılıyor. Brad Pitt iyi oynamış. Zengin oyuncu kadrosuna sahip olması da bir başka güzeldi. Sıkılmadan izlenen bir film
Sürprizbozan: Göster

Film'in ilk yarısı karışık gibi dursa da 2.yarısından finale kadar güzel toparlıyor.
7


avatar
(548) -
Tek kelimeyle şahane film. Brad Pitt başta olmak üzere harika oynamışlar. Temposu başından sonuna kadar hiç düşmeyen, diyalogları nefis bir film olmuş.

Brad Pitt harika bir oyuncu. Altından klkamayacağı rol yok gibi. Çok keyif alıyorum filmlerini izlerken.

Tavsiye ediyorum.
8


avatar
(363) -
Shinkansen trenlerinin reklamı olmuş sonuçta. Bazı filmleri değerlendirirken zorluk çekersiniz zira filmin hangi türe girdiğini fantastik mi, gerçek bir kesiti, gerçeğe uygunluğu varmı yoksa tamamen kurgumu, konuda bir tutarlılık var mı zaman çizgisi uyuyormu ....hepsi birbirinin içinden geçen bir sarmaldır. Açıkçası filmi çok beğenmedim, John Wick'in genel temasını oluşturan iş gücünü aynı Marvel dünyası gibi başka bir evrenle bütünleşmiş gibi izliyor oldum bir an. Brad Pitt'e yüklenen biraz mizahi karaket, kardeşlerin kardeşlikten uzakmış gibi duran görünüşleri, acayip bir intikam hırsı, birazda italyan komedisinde serpince içine (yanlışlıklar vs)....uzakdoğu çorbası gibi içine ne atarsan at. Bullet Train diyince aklıma başka birşey gelmişti ama meğer "shinkansen"i tanımlıyorlarmış...Eh işin içine birazda japon manga öğeleri koyunca çorba pişmiş olmuş.
Vaktiniz varsa seyredin yoksa boşuna vakit harcamayın. 7 puan bu filim için fazla 5-6 aralığı ancak götürür.
6


default avatar
(41) -
Film çok gevşek bir yapımcılık türünü seçmiş. Ciddiyet yok. Vahşet tavan ama sanki tavuk kesiyorlar. Espriler falan. Sanki çizgi romandan çıkmış karakterler podyumda dans gösterisi yapıyorlar. Açıkçası bu tür filmleri beğenmiyorum. Film dediğin gerçekçi, ciddi ve sürükleyici olur. Brad Pitt hatrına izledim. O da olmasa en başta kapatırdım.
4


default avatar
(26) -
Pek çok filmde içimden gelen ve inatla direndiğim ileri sarma tuşuna basmak bu filmde aklıma bile gelmedi. Temponun en düştüğü zamanlarda bile. Filmin başarısını Brad abiden ziyade senaryo ve aksiyonun dozunu iyi ayarlayarak bize bir sonraki karede ne olacağı merak ettiren yönetmende aramak gerekli. Son dönemlerde böyle sürekleyici bir film seyretmemiştir. Notum 7.
7


avatar
(366) -
Film izlemesi eğlenceli ve keyifliydi. Tek göze batan hatta rahatsız edecek derecede efektlerin sırıtmasıydı. Onun dışında oyuncular olsun hikayesi olsun elle tutulur cinsten. İyi seyirler.
7


default avatar
(59) -
Keyifle izledim. Yer yer çok güldürdü yer yer aksiyona doyurdu. Oyunculuklar zaten şahane. E fena sayılmayacak bir hikayesi de var diyelim. Daha ne olsun.
8


avatar
(44) -
Bu tur filmleri hayatin gizemlerinin cevaplarini bulma beklentisiylen seyredip daha sonrada begenmedim diyen bir seyirci kesimi var ki evlerden uzak. bazi filmler vardir ki oyle acayip beklentilerlen seyredilmez. her film bir yuzuklerin efendisi, god father, forrest gump, yesil yol vs olmak zorunda degil.

isten yorgun gelmissiniz, kafa dagitmaya ihtiyaciniz var ve elinize bir iki ufak atistirmalik alip kafa yormayacak, dusundurmeyecek, arada guldurecek, seyrederken sikmayacak bir film seyretmek istiyorsaniz bu filmi seyredin. ben oyle yaptim ve keyifle de seyrettim.
7


avatar
(30) -
Brad pitt'in filme kattığı birşey yok gene mimiksiz oynamış keşke onun yerine deadpooldaki domino karakteri oynasaymış ve filmin adıda domino olsaymış çünkü aynı karakter bu şansa dayalı gücü var gibi,filmde zaten deadpool'u andırıyor kesip biçmeler mafyalar aksiyonu herşeyiyle.

Ama bir nobody değil çünkü hem hikayesi kurgusu daha iyiydi hemde odenkirk bradden çok daha iyi oyuncuydu ve bu da seyredilirliği arttıran birşeydi,çerezlik bir film sadece tam bir comics havasında çekilmiş ama comics bile olsa fiziğin bu kadar saçma kullanılması garip olmuş.


avatar
(263) -
Kadro çok iyi, konuda güzel. Zevkle izlenebilir bir komedi - aksiyon filmi. Ama mükemmel değil. Notum 5/10
5


default avatar
(80) -
Brad pitt in resmini ve türün aksiyon , gerilim olduğunu görünce fragmana bile bakmadan balıklama atladım ama keşke atlamaz olaydım.Filmi beğenmeyen sayılı izleyicilerden biriyim sanırım. Aksiyon desen aksiyon dersen var. Gerilim desen gerilim namına bir şey yok. Eğer türü adlandıracak olsaydım "komedi olmayan iğrelti cıvık bir şey" olarak adlandırırdım. Absürd komedi falan olarak da adlandıramayız çünkü bunu. "Zevkler ve renkler tartışılmaz" demişler. O yüzden beğenine lafım yok ancak bana hitap etmedi. Bu filmi izlemek yerine oturup boş duvara bakmak daha mantıklı geliyor bana.


default avatar
(16) -
Güzel ve sürükleyici bir film idi. Filmden biraz (nedense) Seven Psychopaths (2012) ve yorumlarda bahsedildiği gibi Guy Ritchie filmleri havası aldım. Karakterler eğlenceli, oyunculuklar başarılı idi. Fakat Michael Shannon çok beğendiğim bir aktör olmasına rağmen burada White Death karakterine hiç yakışmamış, oynayamamış üstünde çok sırıtmış...Hatta filmde oynayamadığının kendisi de farkında gibi...Bu adamın tarzı, donuk karamsar bakışları her role gitmiyor. En iyi gittiği yer ise Take Shelter (2011) filmidir kanımca.

Bunun dışında senaryo sonlara doğru çok sarktı, film oldu bittiye fazlaca getirildi. Karakterler eğlenceli olmasının yanında bir kısmının hikayeye hiçbir katkısı yoktu. Çünkü bir hikayeleri yok filmde. Damdan düşer gibi dahil oluyorlar.

Sürprizbozan: Göster


Fakat bunun yanında hikayesinin anlatıldığı ama filme ne kattığı belli olmayan karakterler de mevcuttu.

Örnek:
Sürprizbozan: Göster


Beklenti çok yüksek tutulmadan sürükleyici bir film izlenebilir.


avatar
(353) -
tarantino, guy ritchie karışımı bir film olmuş..böyle söyleyince beklenti artıyor tabi ancak brad pitt'in hatırına gündem olmuş gibi..senaryo ve karakter hikayeleri biraz karmaşık ve hızlı geçilmiş aksiyona zaman ayırmak için sanırım..sonuna kadar izlettirmeyi başarsa da izle at filmlerinden..çerezlik..izleyiniz efendim..
7


avatar
(160) -
fragmanı kadar keyifli bir film değil ama brad pitt in oyunculuğu işin içine girince daha izlenebilinir oluyor. Diyaloglar uzun ve çoğu komik bile değil. Absürt komedi gibi düşünülmüş absürtlük tamamda yeterince komik değil.. takibi zaman zaman sıkıcı ve yorucu olsa da büyük beklentiye girmeden izlenmesi keyifli olabilir.

Tavsiye eder miyim? -Alternatif hiç film yoksa elinizin altında izlenir ama tekrar izler miyim Asla..
6


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film