Giriş Kayıt
Yorumlar (59)
default avatar
(35) -
Tam 6.5 puanlık film. Her şeyin oldukça gerçekçi işlendiği, bir kiralık katilin iç yolculuğu hikayesi. Saçma sapan aksiyonlardan sonra ilaç gibi geldi
7


default avatar
(19) -
Filmin tür olarak aksiyondan ziyade, suç - gerilim ağırlıklı bir tarzı var. Yönetmene özgü karanlık kasvetli hava filme artı olarak puan katmış, kız arkadaşın filme yamanması dışında film 7-8 puan aralığındaki birçok filmden kaliteli olmuş. Bence, netflix yapımı en iyi 3 film arasına girer. Dövüş sahnesi son zamanlarda izlediğim en gerçekçi sahnelerden biriydi. John Wick gibi sürekli silah patlayan bir film bekliyen varsa, size göre olmadığını belirteyim.
9


default avatar
(17) -
birazcık youdan alıyım kötünün bakış açısından filmi anlatıyım demiş ama adam kötü mü iyi mi ne olduğu belli değil. of ulan dedik hazırlığımızı yaptık film gecesi yaparız filan diye. bu nedir ya. bunların hepsi pandemiden sonra film çekmeyi unuttu ya. aşının yan etkisi midir nedir. bir de geçenlerde demişki fincher fight clup izlemiyoruz 20 senedir. kendimi çok amatör hissettiriyor ozamanlarım için gibi bişeyler. ya sen bu filmi kameraya bakmadan çekmiş kurguya girmeden bitirmişsin belli.
5


avatar
(306) -
Şöyle kafa açmayan, adam akıllı bir film izlemek istiyorsanız, bence tam sizlik. Film çok hareketli değil, bu yönüyle yormuyor ve sıkmıyor ama aynı zamanda durağan da değil. Seyir zevki veren güzel bir film.
7


avatar
(40) -
2 saatinizi benim gibi heba etmemeniz için yazıyorum: Bu filmi izlemeyin. Panic Room, The Game, Zodiac, Gone Girl, Seven, Fight Club gibi filmleri olan bir yönetmenden böyle bir film beklemedim açıkçası. David Fincher Netflix'e "Ben yönetirim. Başrole Michael Fassbender gelsin, araya da Tilda Swinton ile Charles Parnell serpiştirelim. Zaten benim yönettiğimi gören izler ya." demiş gibi bir film olmuş. Fight Club gibi dış ses, Seven gibi psikolojik çatışma, Zodiac gibi seri katiller üzerinden benzetmeler... John Wick çok tutunca benzerini yapma çabası sezdim. Ya almış Fight Club uçak sahnesinin bire bir aynısını koymuş, hiç mi yeni bir şey üretemedin 1999'dan beri? Yine söylüyorum, bu filmi izlemek tamamen zaman kaybı.
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(614) -
Usta yönetmenlerden sıradan filmler görmek beni bir tık şaşırtıyor. Söz konusu Fincher olunca hâliyle beklenti de artıyor fakat benim için Netflix’teki izle-geç tarzı filmlerden öteye gidemedi. Tamam çok düzgün, derli-toplu bir film ama akılda yer edecek bir sahnesi bile yok. Çok da gömmek istemiyorum çünkü Fassbender harika oynamış. Soğuk kanlı katil rolünün hakkını vermiş. İzlerken Hitman oynuyor gibi hissettim ama dediğim gibi akılda yer edecek bir film değil.
6


avatar
(24) -
Slow-burn tarzı tetikçi filmi, ilk defa bu türü izleme şerefine nail oldum, süresi çok uzun, temposu düşük, konusu klişe, action yetersiz, IMDB puanı abartılı, oyunculuklar ortalama, diyalog derseniz, Fassbender'in kendi kendine konuşmalarını saymazsak hiç yoktu, kısaca iyi mi kötü mü pek anlayamadığım ortalama bir filmdi.Daha iyi alternatifi olanlar başka bişi izlesinler, eğer benim gibi büyük beklenti ile girerseniz, pişman olursunuz.
5


avatar
(56) -
Aksiyonu bol ve kurgusuyla beni baya memnun eden bir yapımdı. Dövüş sahneleri de bir o kadar başarılı ve gerçekçiydi. Seri olsa izlerdim. David fincher gerçekten hakkını veriyor.
8

Cevaplar (1)
avatar
(1583) -
Uzun süredir yoksun supermen olmayan arkadaşım, biraz daha aktif olman dileğiyle Gülücük
6


0
| Bildir


avatar
(540) -
David Fincher ve M.Fasssbender bizi yanılttı. Sessiz, sakin dipten ve derinden ilerleyen bir film. Diyalog az, aksiyon neredeyse yok. Heyecan ve gerilim dozu düşük. Merak ettirmiyor. Sonuç klişe hikaye ve balon bir film.

Cevaplar (1)
avatar
(294) -
Aksiyon yoksa izlerim!


0
| Bildir


avatar
(107) -
İşin içinde Hollywood'un efsane yönetmenlerinden David Fincher olunca, başrolde de son zamanların en iyi oyuncularından Michael Fassbender olunca beklentim haliyle çok yüksekti. Beklenti yüksek olunca ve bu beklenti karşılanmayınca hayalkırıklığı da büyük oldu.

Acımasız bir kiralık katilin 15-20 dakika boyunca iç sesini dinleterek başlıyor film. Sanki büyük ve derinlikli sözler ediyor gibi ama sarfettiği sözler koca bir hiç aslında. Bu kiralık katilin hiçbir suçu günahı olmayan emekçi insanları bile gözünü kırpmadan öldürmesi hiç hoş bir durum değildi.

Bolca suikast, birkaç dakikalık bir dövüş sahnesi derken film bitti. David Fincher filmografisinin en kötü filmlerinden biri olmuş maalesef. Usta yönetmene yakışmadı...
5


avatar
(1030) -
Hikaye sıradan ama işlenişi özgün. Toplum içinde yaşayan azınlık grubunun ezici üstünlüğü ve bu azınlığa karşı yaşanan bir aksiliğin ahlaksızca geri dönüşü, bir tetikçi eşliğinde anlatılmış.

Filmin tamamına yayılan gerilimi ve iç sesi beğendim. Bana Dexter'e hatırlattı.

Sahne standardı yüksek. İyi bir atmosfer vardı. Sürekli hareket halinde. Haliyle belli bir tempoya sahip ama aksiyonlu kısım az.
Ön hazırlık, yüzleşme, kaçış şeklinde bir döngü var. Döngü bitince tekrar başa dönüyor.

Sonuç olarak aksiyon ve hikayenin gidişatından ziyade anlatıma odaklanınca keyif alınabilir. Ama yönetmeni görünce beklentiyi karşılamadığıda aşikar.
6


avatar
(6204) -
İlk 20 dakika Felsefi konuşmaları dinlerken bir şeyler olacak diye resmen kanser oldum. Daha sonra Tilda Swinton'u beklerken son yarım saat içinde geldi ve 5 dakika gözüktü. Bu film nasıl İMDB' de 7.4 puan almış anlamış değilim. Açıkçası hiç bir heyecan hissetmeden filmi bitirdim. Beklentimi karşılamadı
4

Cevaplar (2)
avatar
(1583) -
Artık ünlü ve yaşlı insanları filme 5 dakka felan yediriyorlar, izleyici de film boyu varmış gibi yanıltılıyor maalesef.
6


0
| Bildir
avatar
(1583) -
Artık ünlü ve yaşlı insanları filme 5 dakka felan yediriyorlar, izleyici de film boyu varmış gibi yanıltılıyor maalesef.
6


1
| Bildir


default avatar
(5) -
Boş vaktinizi öldürmek için izlenebilecek son derece sıradan bir film. David Fincher bu sefer nasıl bir başyapıta imza atmış diye seyretmeye başlarsanız hayal kırıklığı ile kalkarsınız.
6


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film