Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(539) -
David Fincher ve M.Fasssbender bizi yanılttı. Sessiz, sakin dipten ve derinden ilerleyen bir film. Diyalog az, aksiyon neredeyse yok. Heyecan ve gerilim dozu düşük. Merak ettirmiyor. Sonuç klişe hikaye ve balon bir film.


avatar
(1030) -
Hikaye sıradan ama işlenişi özgün. Toplum içinde yaşayan azınlık grubunun ezici üstünlüğü ve bu azınlığa karşı yaşanan bir aksiliğin ahlaksızca geri dönüşü, bir tetikçi eşliğinde anlatılmış.

Filmin tamamına yayılan gerilimi ve iç sesi beğendim. Bana Dexter'e hatırlattı.

Sahne standardı yüksek. İyi bir atmosfer vardı. Sürekli hareket halinde. Haliyle belli bir tempoya sahip ama aksiyonlu kısım az.
Ön hazırlık, yüzleşme, kaçış şeklinde bir döngü var. Döngü bitince tekrar başa dönüyor.

Sonuç olarak aksiyon ve hikayenin gidişatından ziyade anlatıma odaklanınca keyif alınabilir. Ama yönetmeni görünce beklentiyi karşılamadığıda aşikar.
6


avatar
(56) -
Aksiyonu bol ve kurgusuyla beni baya memnun eden bir yapımdı. Dövüş sahneleri de bir o kadar başarılı ve gerçekçiydi. Seri olsa izlerdim. David fincher gerçekten hakkını veriyor.
8


Yorumlar (59)
default avatar
(331) -
Filmlerin insana bir şeyler katması çok önemli, kitap okumak gibi olur bazı yapımlar. Herkes için kitap okumak zordur. Bu filmi beğenmeyenlerin bir özelliği bence okumayı sevmeyebilecekleridir. Suikastçinin bazı cümleleri tekrar tekrar vurgulmasıda hafızaya kazındırılmış izler olarak kalacak. Her film güzel olabilir. Ancak öğreticilik özelliği olmayabilir. Bu film size birşeyler katacaktır.
9


avatar
(8404) -
Michael Fassbender’in karizmatik halleri hariç sıkıcı geldi. O da sanki belgesel gibiydi, sanki doğada bir tetikçi nasıl yaşar, çalışır vs onu izledik. Görsellik, çekim kalitesi çok iyi ama tarzını, işlenişini ben ben beğenmedim.


default avatar
(5) -
Başta biraz gizemli başlıyor ama sonradan ilkerkocak ın dediği gibi hikaye sıradan ve bildik bir mevzuya evriliyor bu da filmi vasatlaştırıyor.


avatar
(1031) -
İlk 25 dakikadaki katilin düşünce sesini bir kenara bırakırsak orta halli vasatın biraz üstü bir film olmuş. Aksiyon sahnesi pek yok ama filmin ekrana bağlayıcı bir tarzı var. Sonunu merak ediyorsunuz. İyi seyirler... 6/10...
6


avatar
(1330) -
Bir arkadaşımız Hitman oyununa benzetmiş, Hitman oyununu çok iyi bilirim. Açıkçası filmi izlerken benim de aklıma Hitman oyunu geldi. Sanki biraz da kiralık katilliğin perde arkasını, hissettirdiklerini veya psikolojisini yaşatmak istemişler izleyiciye... Başarmışlar mı? Bence hayır. Her şeyden önce bol soru işaretli ilerleyen bir yapım. İzleyicinin filmin içine girmesi biraz zaman alıyor. Aksiyon bol olsun demiyoruz ama diri kalmak ve filme ortak olmak için bu tarz filmlerde vurdu/kırdı olmasa da bir heyecan olmalıydı, tek bir görev ya da olay bazında ilerlememeliydi diye düşünüyorum. Ancak filmin kurgusu tek bir olay bağlamında çıkıp ilerliyor. Gerilim çok az da olsa var, olaylar geliştikçe birazcık olsun merak da ediyorsunuz ama filmin final bölümü ve son kısımları tatmin etmiyor açıkçası. "Balon film" demek tam olarak mümkün değil belki ama bu tabire rakip olabilir. Ben birçok noktada tatmin olmadım. Vasat denilebilir. 5/10
5


default avatar
(35) -
Kendi içinde mantıklı senaryo, güzel işlenmiş karakter. Aksiyon sahneleri gayet iyi ve abartılmamış. Daha ne olsun...İlk dövüş aksiyon sahnesinde "heh ya" diyen tek ben değilimdir diye düşünüyorum.
7


default avatar
(323) -
Ben beğendim. Yavaş ilerliyor gibi görünmesine rağmen sonuna kadar heyecanı kaybetmiyor. Çok fazla aksiyon arayanları hayal kırıklığına uğratabilir. Güzel güzel sonuca giden iyi bir intikam filmi olmuş.
7


avatar
(4) -
Kendimi Hitman oyununu içinde hissettim çoğu zaman. Klasik bir hitman filmi olmuş. Oyunculuklar ortalama seviyede ,konu olarak zaten anlatılacak bir şey yok. İzlenir mi ? İzlenir. O kadar işte..


default avatar
(15) -
Aksiyon filmi değil. Ağır bir anlatımı var. Çoğu kişiye sıkıcı gelebilir. Fakat kiralık katil filmlerine farklı bir soluk getirmiş. Belki biraz daha gerçekçi bir yaklaşım ile çekilmiş. Mesleğin zorluklarından falan bahsediliyor.

Filmin başından sonuna kadar kontrolü elinde tutmaya çalışan bir adam var. Sürekli bu adamın iç sesini dinliyoruz.

Karakterin geçmişine inemiyoruz çünkü film bununla ilgilenmiyor. Kontrolcü bir yapısı olduğu için mimiklerden bir şeylerde kopartmak güç.

Filmin sonunu ise tam olarak anlayamadım. İzleyecekseniz eğer söylenilen sözleri, anlatılan hikayeleri aklınızda tutmaya çalışarak izleyin.

Benim tarzıma uyduğu için 8/10.
8


default avatar
(11) -
Zevkime uygun bir filmdi. Aksiyon yoğunluğu bekleyenlere göre değil, agır seyreden bir anlatımı var. İç sesin eşlik ettiği monolog, diyalogtan daha fazla var. Bu da benim hoşuma giden bir anlatım tekniği, dexter dizisinde en sevdiğim sekanslar iç sesin eşlik ettiği monologlardı.
8


default avatar
(100) -
Michael Fassbender'in ayrı bir karizması var ve bunu çok iyi kullanıyor. Bence oldukça inandırıcı bir yapım olmuş. Abartılı "siz hepiniz ben tek" klasik senaryosundan uzak, iyi işlenmiş, sıkılmadan izlettiren bir film.Ben oldukça beğendim. 7.5
7


avatar
(806) -
David Fincher kafayı mı yemiş?
Sürprizbozan: Göster
4


default avatar
(78) -
Çok fazla klişe. Farklı bir atmosfer yaratılmışsa da bu klişeler kaliteyi düşürüyor. Açıkçası beğenmedim.
4


default avatar
(1) -
24 dizisini birden fazla kez izlemiş biri olarak yazıyorum. Bende tekrar izleme arzusu oluşturmayan her fil sıradandır. Bu o sıradan çizgisinin bile altında. Senaryodan bi çok kusur belirtirim ama bu film için enerji israfı olur. Equalizer serisi de nispeten gerçekçilikten uzak ama buna göre çok daha iyi kurgulanmış. Nedir yani açık piyasada bir askeri geçmişi olmayan kişi kendisini illegal böyle bir meslekte nasıl geliştirir?


default avatar
(53) -
Suikastçi olmak istiyorsanız el kitabı niteliğinde, ama olmak istemiyorsanız ilginizi çekmeyecek. Film sonunda harcadığım zamana acıdım
5


default avatar
(20) -
bir süikastçi ve av odaklı bir filmde az replik, az aksiyon ile bayık, izlemeye değmez
5


default avatar
(16) -
Filmin uzunlugu 1.5 saat olsa daha yüksek puan verirdim gereksiz sıkıcı uzun sahneler vardı sonunuda sevmedim
6


default avatar
(24) -
Felsefe katılmak istenmiş, olmamış, ağır ilerleyen ve klişe bir hikayesi var ve bu tip filmlerin seyrettirme nedeni yoğun aksiyon sahneleri olur genelde. Buda pek olmadığı için vasat bir film olmuş.
6


avatar
(180) -
Çok tuhaf bir film ilk başta ben bunu niye izliyom ki duygusu oluştu sonra film konuya girdi biraz merak örgüsüyle izledim izledim ama sonunda bir cacık olmadı.... İnsan en azından sonunda bir şeyler yapar filmin de geri kalanı kurtarır ama o da yok. Bir de filmi 2 saat yapmışlar sürekli gereksiz gereksiz cümleler duyuyosun , gerek yok abi bu tür aksiyonlara bana senaryo lazım boş laf değil... Sonuç olarak tavsiyemdir ki izlemeyin 2 saatiniz boşa gitmesin..
3


default avatar
(32) -
tadı meyvemsi, buruk, kokusu güçlü. pardon bunları zeytinyağı için yazacaktık. ama her yere uyar. hiç bir şeyi beğenmeyen ya da bayılan bir kitle
9


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film