Giriş Kayıt
Yorumlar (59)
avatar
(570) -
Kiralık bir suikastçının yolunda gitmeyen bir işinden sonra düştüğü durumun hikayesi.

Kasvetli ve karanlık atmosferine eşlik eden hipnotize edici müziği, kararında kullanılmış gerilim ve şiddet sahneleriyle neo noir tarzı güzel çekilmiş, iyi oynanmış, ilginç bir hikayeyi iç sesiyle süslemiş bir intikam filmi.

Alexis Nolent'in yazdığı ve Luc Jacamon'un resimlediği aynı adlı Fransız çizgi romanının uyarlamasında ALIEN³ (1992) yönetmeni David Fincher ve ALIEN: COVENANT (2017) ile PROMETHEUS (2012) başrol oyuncusu Michael Fassbender'ın olduğu bir filmde Tilda Swinton tarafından anlatılan o çok bilindik ayı fıkrasını duymanın enterasan olduğu film.

"- Amerikan askerî endüstriyel kompleksinin en sevdiğim yalanlarından biri hâlâ uykusuzluğun işkenceden sayılmadığını iddia ediyor olmaları."
8


avatar
(807) -
Sitedeki yorumları okuyunca beklentimi fazla yükseltmemiştim. Böyle olunca güzel bir film izlemiş oldum tabiki. Yönetmen ve oyuncu kadrosu nedeni ile beklentiler yüksek olabilir ancak o kadar da yere batırılacak film değildi.
6


default avatar
(9) -
Durum hikayesine benzer bir anlatım tarzında bir kiralık katilin başından geçenleri anlatıyor. Her ne kadar filmin ilerleyişine ağır dense de, film karakterin bakış açısından anlatılıyor. Hatta tam hikayeyi devam edecekken sözü kesiliyor bazı yerlerde. Sinematografik açıdan değerlendirdiğinde de klasik Fincher renkleriyle sunulmuş muazzam bir iş ile karşılaşıyoruz. Bence çok çok başarılı bir film olmuş.
10


default avatar
(75) -
evet zevkler tartışlılmıyor hakikaten...bu kadar yavaş.=).ama bu kadar sizi içine alan..) ne demekse artık..bir film...süre uzun ama hep filmde kalıyorsunuz..fincher usta yine formunda...özellikle tilda swinsona bayıldım..10 dk.lık rolü ile yardımcı oscarı verin diyor..=)....olmazda...


default avatar
(4) -
Oyunculuklara ve film yönetimine bir şey diyemiyorum ama filmden daha çok "Yeni başlayanlar için kiralık katillik el kitabı" tarzı bir seminer videosu olmuş sanki Gülücük. Film soğuktu biraz hiçbir karakteri benimseyemiyorsunuz. Ama sonuna kadar izletiyor kendini işte.
6


default avatar
(1) -
Film teknik açıdan kusursuza yakın. Ses ve müzik kullanımı çok iyi. Gelgelelim içerik vasat. Böyle olunca da film biraz hayal kırıklığına dönüşüyor. Çünkü yönetmen David Fincher olunca beklenti yüksek oluyor.Kendi adıma filmi kötü bulmadım ama Fincher adına bir eksi puan diye düşünüyorum.


avatar
(160) -
iyi oyuncular ama orta sınıf bir TV aksiyon filmi. beklentisiz izlerseniz üzmez..
6


default avatar
(68) -
filmin yeri 5.5 - 6.0 puan bandında olmalıydı, tetikçinin bir iş alması ve başarısız olması akabinde kendi aleyhine gelişen olayları basit bir şekilde işleyen sıradan bir konusu var, bugüne kadar bu türde sayısız film çekildi, çok daha başarıları bile bu filmin aldığı puanı alamadı, nasıl olurdu 7 puan almış anlamak güç.
5


default avatar
(19) -
İş disiplini üst düzeyde, duygusal hiçbir karar almayan, son derece temkinli, her olasılığı düşünen, soğukkanlı, mimiksiz, neredeyse kimseyle diyaloğa girmeyen bir katil profili, cast seçimi çok iyi olmuş, Fasbender rolün hakkını vermiş. Film yavaş akıyor, iç ses biraz fazla, ancak yönetmen burada "içimde fırtınalar kopsada işimin hakkını veririm" dedirtmiş sanki katile. Rear window göndermeleri hoşuma gitti. Sinematografi üst düzey, senaryo biraz daha katmanlı olabilirdi. 9/10
9


avatar
(161) -
Filmin kendi tarzı var, filmin gidişatina göre ve dialog uzerine kurulu olmasindan kaynaklanan dozunda aksiyonu var.
9


avatar
(276) -
Baştan sona keyifli,sessiz,sakin, yer yer aksiyon dozu artan, hoş bir seyirlik olmuş. Çok keyif aldım.Tavsiye ederim. Diyaloglar üzerinden yürüyen bir tarzı var filmin. Aksiyonu az diyenler olmuş. Zaten film ilk 5 dk sında nasıl ilerleyeceğini belli ediyor. Kaldı ki film aksiyon olması gereken sahnelerde dozu arttırıyor.
7


default avatar
(476) -
Elbette her filmi twist veya güzel bir gerilim olacak diye bir şey tabii ama ; eksikliği hissediyor insan. Hikayesi mi , gerilimi mi... bir tutarsızlık vardı. Cast seçimi ise bence olmamış. Kısacası
Empati kuramadım karakterle. Ben Afflect ''The Accountant'' filmi benzer bir film olarak bana göre karakterle daha bir özleştiriyor insan. Bir David Fincher efsanesi olmayan filmde kaçırdığınız bir şey yok derim. İyi seyirler.
6


avatar
(502) -
Filmden David Fincher ve Michael Fassbender'i çıkar notu Max 5 edecek benzerinden sürü ile olan 1 film hatta bence Jason Statham olmalıydı başrolde.
Karakter hakkında film boyunca tek 1 şey dahi öğrenemedim neredeyse. Başı sonu tuhaf bir film olmuş.
5


default avatar
(17) -
film dediğin hikaye anlatır katil kardeş oturmuş gevezelik yapıyor, kendi ağzından düşünüyor gibi hayat hikayesi anlatıyor 10 dk dayanamadım,belgesel yapacaksan belgesel yap film yapacaksan diyalog beklerim.


avatar
(158) -
Ne kadar sıkıldığımı anlatamam. Bir saat seyrettim ve bu film için bu kadar sabrettiğime inanamadım. Normalde böyle filmlere en fazla tahammülüm 15 dakikadır. Yapacak bir şeyiniz yoksa bile seyretmeyin gidip youtube da video falan seyredin. Tamamen vakit kaybı


default avatar
(35) -
zaman kaybı, 2 saatime yazık oldu...ortada bir senaryo yok, oyunculukta yok..1/10
1


default avatar
(2) -
Kendine özgü bir tarzla ortaya attığı felsefi bakış açısını suikastçi gözünden, tadında bir aksiyonla izleyiciye sunan ''fena değil'' katagorisin de ortalama bir film. Puanım:6,2


avatar
(90) -
Film gerçekten yönetmen ve oyuncu bakımından hayal kırıklığı,film tavsiye listesine ekledim meraklısına.
4


avatar
(263) -
Filmi büyük umutlarla izledim ama tamamen hayal kırıklığı. Notum 3/10
3


avatar
(1583) -
Ortalama bir film izleyicisinin sık karşılaştığı katil filmlerinden biri, arabaları ve kimlikleri değiştirirken 1997 Jackal (Bruce Willis) görmüştür izleyenler. Sürekli söylediği repliklerden de bir video oyunu Hitman miydi neydi onun gibi bir his veriyor. Evet filmin verdiği çok bir şey yok, sadece film keyfi veriyor, bir sonraki adımlarını merak ettiriyor. Fena değil ama süper de değil yani.
6

Cevaplar (2)
avatar
(6205) -
like benden sevgili Morrison
4


2
| Bildir
avatar
(1583) -
Layk verenlerin bol olsun abim sağol Gülücük
6


2
| Bildir


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film