Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

caramon

 
Kayıt : 04 Kasım 2021
D.Günü : Haziran 29, 1973 (51) Yengeç
Son Yorumları
The Killer (2023)
29 Kasım 2023
Kendimi Hitman oyununu içinde hissettim çoğu zaman. Klasik bir hitman filmi olmuş. Oyunculuklar ortalama seviyede ,konu olarak zaten anlatılacak bir şey yok. İzlenir mi ? İzlenir. O kadar işte..
Deliver Us (2023)
23 Ekim 2023
Genelde IMDB den minimum 7 üzeri puan almadıkça bu tür deccal ,dünyanın sonu ,incil efsaneleri v.b. tarz filmlere şans vermesem de 2023 olmuş ,belki bir şeyler değişip ilerleme kaydetmiştir diye zorlayarak şans verdim. ancak son 20 dakikayı tamamen atlayıp son 20 saniyeye geçerek bitirebildim filmi. aslında başka bir yorumcunun dediği üzere görüntü yönetmeni film yönetmenini sollamış. sadece bunun hatırına ve ilk çeyrekte gizemi biraz korudukları için 1 saat kadar dayanabildim. artık bizim yerli yapımcılar da derrs alıp bu tür işlere girmeseler çok iyi olur. boşuna 1 buçuk saatimi yedi.
Filmi serinin hayranı olsanız da olmasanız da bitirdiğinizde oyunculuk olsun ,mantık hataları olsun ( bu filmde mantık mı arıyorsun diyenler cümlenin başındaki hayranı olmayanlar sınıfına giriyor ) hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Harrison amcanın da diğer yaşıtları gibi artık psikolojik gerilim veya dram tarzına dönmesi ya da artık emekli olması gerekiyor dedirten bir yapım olmuş.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film