Giriş Kayıt

Sınırsızlar Kulubü (2013) Yorumlar - Sayfa 3


Dallas Buyers Club

Yorumlar (75)
default avatar
(62) -
oyunculuklar çok iyiydi. filmle ilgili cok iyi yorumlar okumustum. konusu güzel ve aslında insanı üzen bir konu. iyi de işlenmis. fakat dram filmlerini çok fazla sevmediğim için sonlara dogru biraz sıkıldım diyebilirim. sevenler kacırmasın, sevmeyenlerde en azından bir kez izlemeli diyorum. hayatın değerini daha iyi anlayabilmemize yardımcı olabilir.
7


default avatar
(150) -
"I like your style, doc..." Filme büyük bi önem katmamış olsa da replik çok hoşuma gitti.

Has oğlanın Behzat Ç.' ye inanılmaz benzerliği dikkatimi çekti. Tip olarak benzemesinin yanı sıra mimikler ve jestler de çok benziyordu. Sanıyorum maço erkek her ülkede aynı. Gülücük Ya da Matthew, bolca Behzat Ç. izlemiş tam bilemedim şuan.

Yorum yapan herkesin (bu sayfadan bahsediyorum) beğendiğini belirttiği nadir filmlerden, yani izlemelisiniz.

Sürprizbozan: Göster


Matthew'in oyunculuğunun yanı sıra, Jared de çok iyi bir performans sergilemiş. Sanırım bu tarz rollerde ekstra motive olmasını sağlayan bi unsur var. bkz:(Requiem for a Dream).

Velhasıl; film güzel... İzleyin derim.
8


avatar
(341) -
Ne hayat ama... Soluksuz izledim!
8


avatar
(18) -
Filmin konusunu okuduğunuzda AIDS yüzünden 30 gün ömrü kalan birinin hikayesinin anlatıldığı söyleniyor ama bundan çok daha fazlası var.

Ölümle savaşan birinin; devlet mekanizmasıyla, sosyal çevreyle ve kendisiyle düştüğü çatışmaya da tanık oluyoruz.

Bununla birlikte Matthew McConaughey ve Jared Leto takdire şayan oyunculuklarıyla bize bu filmi keyifle izleme fırsatı sunuyor.. -Keyifle izlemenize rağmen biraz empatiye binaen de pek bi' rahatsız edici bir film (konusu itibariyle).

Naçizane fikrim izlenmesi gereken filmlerdendir.
8


avatar
(811) -
Fikir altyapısı ile sağlam temelller üzerine oturtulmuş biyografinin üzerine dram giydirilmiş kaliteli bir filim olmuş...Tavsiye ederim, kaçırmayın... Saygılar
8


default avatar
(4) -
Matthew McConaughey Behzat ç.ye ne kadar benzemiş öyle Şok
süper oyunculuk filmi izlettiriyor arkadaş
8


avatar
(74) -
DiCaprio ve McConaughey,oscar yolunda iki mükemmel oyunculuk izledik..karar vermek zor !!!
9


avatar
(301) -
Hikayenin işlenişi ve oyunculuk açısından başarılı bir iş çıkarıldığını düşünüyorum. Film her ne kadar çok da ilgi çekici bir hikayeyi temel almasa da sonuna dek kendini izlettiren kaliteli bir yapım olmuş. Tavsiye ederim.
7


avatar
(416) -
McConaughey ve Jared Leto harika performans sergilemişler..
Film yarısından sonra daha ilgi çekici hale geliyor. 1puan verenler yüzünden bende 1 puan yüksek verdim. Aslında 8. izlemeyenler mutlaka izlesin...
9


avatar
(172) -
Bir insanın hayatta kalabilmek için neler yapabileceğini gösteren bir film.

Bir biyografi seveni olarak film beni tatmin etti. Bu tür yapımlarda sonuç ne olacak diye beklemek gariptir. Bence biyografide tünelin sonunun nereye çıkacağından çok sizi tünelin içinde nelerin yaşandığı ilgilendirmelidir. Ben bu gözle baktım ve oldukça keyif aldım. Bizim kültürümüzde maço olarak niteleyebileceğimiz bir kişinin, insanları ve kendisini tanıdıkça hayat karşısında nasıl bir değişime uğrayabileceğini gördüm.

Fransızcayı öğrenmek ne kadar vaktinizi alır? 1 yıl? 3 yıl? Daha fazla? Peki size en sevdiğiniz insanın siz Fransızcayı 1 ay içinde öğrenemezseniz öleceğini söylesem öğrenmek ne kadar vaktinizi alırdı? Öğrenmek ve yaşamak üstüne inancın ve konsantrasyonunun önemini bir kez daha hatırlattığı için uygun bir vakit bulup izlemenizi tavsiye ediyorum.

Soundtrackları çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

YIFY sürümü izlemek için uygundur.
İyi seyirler.
7


default avatar
(77) -
herkesin aksine ben başroldeki oyuncuyu iyi bulmadım hatta tahammül edemeyip kapattım küfür kabalık kovboy edası : )
1

Cevaplar (2)
avatar
(71) -
AIDS hastalığını anlatan bir biyografi. Film yavaş ilerliyor ama oyunculuklar muazzam bunlar için bekledim.
İyi ki beklemişim.
7


3
| Bildir
default avatar
(13) -
herkesin fikri kendine ama bu kadar başarılı 2 insanı (McConaughey ve Jared Leto) bu kadar anlamsızca eleştirmen iyi olmamış. ayrıca kendi ağzınla ifade etmişsin koyboy edası diye zaten farklı bir karakter izlemedik. ayrıca uzun zamandır bu kadar başarılı performanslar izlememiştim. filme gelince yeri geliyor güldürüyor yeri geliyor üzüyor yeri geliyor sabırsızlıkla olacakları bekletiyor yani her tür duyguya yer veren bir film. ailecek izlenmesi pek tavsiye edilmez.
9


1
| Bildir


avatar
(2674) -
Para Avcısı adlı filmin, çok fazla küfür ve cinsel içerikli görüntü içerdiği için ağır eleştirilere maruz kaldığı herkesce malum;Dallas Buyers Club' ün de Para Avcısından geri kalır yanı yok açıkcası; daha filmin açılış sahnesi +18, film boyuncada yaklaşık 200 kere küfür ediliyor... Diyeceğim o ki artık bu durum tüm filmlerde neredeyse sıradan hale gelmeye başladı...Ama eşiyle, dostuyla beraber film seyretmeyi seven biri olarak bu durum beni oldukça rahatsız ediyor, konuyla ilgi yalnızca görüşümü belirtmek istedim.

Filme gelince; zaten kurgu değil de gerçek hayat hikayesini anlattığı için benim nezdimde her zaman 1-0 önde başlıyor. Oyunculuklara zaten diyecek yok, oldu mu 2-0 Gülücük Yaşananlar da eşine kolay kolay rastlanmayacak türden... Yukarıda ilk paragafta eleştirdiğim durumlar da olmasaydı benim için 4/4 lük bir film olacaktı...

Cevaplar (1)
avatar
(178) -
Bir kaleciye, kaleye geç ama şutları kurtarma diyorsunuz Gülücük Bu filmdeki karakterin hayatı uyuşturucu, kadın ve bahisten ibaret. Hayatının düzeni düzensizlikten ibaret bir adamın küfür etmesini eleştirmek, kaleciye şutları kurtardığı için kızmakla aynı. Oynadığı karakterin doğası böyle zaten. Küfür hiç olmasaydı emin olun McConaughey bu performansı sergileyemezdi. Rolünün gereği olarak düşünün. Bir nevi racon bu yani. Gülücük
7


4
| Bildir


avatar
(100) -
Film çok iyiydi. Matthew McConaughey daha iyiydi. Kovboy ağzı yakışmış kendisine. Kesinlikle izlemenizi öneririm. Dikkat ailece izlenebilecek film değil.
9


avatar
(84) -
En iyi Erkek Oyuncu Oscarı için Matthew McConaughey büyük performans göstermiş ama En iyi yardımcı Erkek Oyuncu için de Jared Leto baya iyiydi Gülücük
7


default avatar
(32) -
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(51) -
Müthiş bir oyunculuk ve oyunculuğa layık bir hikaye. Teşekkürler. Saygılar
10


avatar
(217) -
Biyografi filmi olarak verilen mesaj ve senaryo çok iyi işlenmiş. Her oyuncu muhteşem oynamış. McConaughey ve Jared Leto kesinlikle filmden öte birebir karakteri yanıtmışlar. Müzikler de fena değildi. Hiçbir sahnesi sıkmadı, olayları durmadan ilerledi. Yönetmenin sahne geçişleri dikkat çekici ve diğer filmlerden ayıran bir özelliği olmuş. Oscarları toplar diye düşünüyorum.
8


avatar
(654) -
en iyi erkek oscarı haketmiş
8


default avatar
(129) -
Matthew Mcconaughey 'den Oscarı dibine kadar hakeden bir performans.film bir biyografi olduğu için elbette etkileyici ancak sürükleyicilik biraz zayıf kalmış.ayrıca jared leto da çok iyi iş çıkarmış.
7


default avatar
(1723) -
Ölümcül bir hastalığa yakalanıp ta yaşama azmini anlatan ve ilaç firmalarının oyunlarını da ortaya döken bu filmin oskara adaylığı boşuna değil ....Matthew McConaughey ın muhteşem oynadığı bu film izlenmeyi hakediyor...
8


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film