Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(4236) -
Matthew McConaughey 'in rolü için bu kadar kilo vermesi takdire şayan.Gerçekten de çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.İzlenesi bir film olmuş.En iyi oyuncu Oskarını kesinlikle alacaktır.
8


default avatar
(42) -
Yorumcu arkadaşlar bir oyuncunun rolü için kilo vererek fiziksel değişiklikler içine girmesini nasıl hayretle karşılıyorlar anlamış değilim.Neticede binlerce dolar para alıyorlar ve film bitince tıkabasa yiyebileceklerini biliyorlar.Dünyada birçok sporcu kilosunu korumak için spor yaşantıları boyunca perhiz yapıyor.Her mesleğin gerekleri var.Maden işçiside yer altında karanlık ve kirli gaz dolu ortamda ve göçük tehlikesiyle ömür boyu çalışıyor ve maaşı aktörün kazandığının yanında devede tüy kalır.Asıl bizi hayrete düşürecek şeyin olmadığı için yiyemeyip hayatını idame eden ve gururlarıyla ayakta kalan insanlardır.
Filmi çok beğendim.Mutlaka izlenecekler listenize ilave edin.
9


avatar
(172) -
Bir insanın hayatta kalabilmek için neler yapabileceğini gösteren bir film.

Bir biyografi seveni olarak film beni tatmin etti. Bu tür yapımlarda sonuç ne olacak diye beklemek gariptir. Bence biyografide tünelin sonunun nereye çıkacağından çok sizi tünelin içinde nelerin yaşandığı ilgilendirmelidir. Ben bu gözle baktım ve oldukça keyif aldım. Bizim kültürümüzde maço olarak niteleyebileceğimiz bir kişinin, insanları ve kendisini tanıdıkça hayat karşısında nasıl bir değişime uğrayabileceğini gördüm.

Fransızcayı öğrenmek ne kadar vaktinizi alır? 1 yıl? 3 yıl? Daha fazla? Peki size en sevdiğiniz insanın siz Fransızcayı 1 ay içinde öğrenemezseniz öleceğini söylesem öğrenmek ne kadar vaktinizi alırdı? Öğrenmek ve yaşamak üstüne inancın ve konsantrasyonunun önemini bir kez daha hatırlattığı için uygun bir vakit bulup izlemenizi tavsiye ediyorum.

Soundtrackları çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

YIFY sürümü izlemek için uygundur.
İyi seyirler.
7


Yorumlar (75)
avatar
(76) -
gayet güzel bir filmdi. oyunculuklar ve sarf edilen emek ortada zaten fakat son kısımlarda artık aynı olaylar tekrarlanıyormuş gibi gelmeye başladı. bu da seyir zevkini azaltmıyor değil. onun dışında hoş bir biyografi.
8


avatar
(242) -
Oyunculuklar güzeldi ama film pek sarmadı. Son 30 dakikada uyku bastırmaya başladı artık. Akış ve konu olarak Dark Waters filmine benziyor diyebiliriz. Mutlaka izlenmeli mi hayır, kötü film mi hayır.
7


default avatar
(67) -
Aldığı puana bakıyorum, sonra dönüp filme bakıyorum, yok işin içinden çıkamıyorum. Filmde, kabullenip sahip çıkacağın bir karakter yok, hepsi iğrenç kişilikler, hikayesi idare eder ama yok o da bu puana gelmez. Başladığım filmi bitirme hastalığımdan dolayı bitirdim ama akla karayı da seçtim.
3


default avatar
(38) -
İlaç firmalarının insanları iyileştirme gibi bir derdinin olmadığınında bir ispatı.40 yıldan fazla bir süre zarfında halen HIV hastalığına bir çare bulamadılar.Artık öldürmüyor ama ömür boyu seni ilaçlara mahkum ediyorlar.Her alanda ve konuda olduğu gibi,amaç sadece daha fazla ne kadar kazanabilirim odaklı.


avatar
(6201) -
Açıkçası yavaş tempoda ilerliyor ve zaman zaman bu ağırlık şiddetleniyor ama yinede severek izlediğim özgün bir senaryoya sahip olan bir film.Özellikle Matthew McConaughey ve Jared Leto'dan tartışmasız süper kalitede oyunculuklar sergilemişler. Aslında film 85 li yıllarda geçiyor fakat son yıllarda ilaç sektörünün ticari bir sektör hale gelmesi konu ediliyor ayrıca gerçek bir hikaye olması da filmi izlenir yapıyor.Bence kaçıranlara tavsiye ederim...
7


avatar
(806) -
Matthew McConaughey ve Jared Leto oyunculuk resitali sunmuş. Nitekim oscarlarını alarak bu konuda mükafatlarını almışlardır.
Filmin konusu HİV ve AİDS... Ne denebilir; herkes izlemeli...
8


avatar
(511) -
Matthew McConaughey'in ve Jared Leto'nun sergilediği şaheser oyunculukları hakkında dağlara taşlara çıkarılmış bir film, sonuna kadar da hak ediyorlar da, ama filmin asıl kahramanları böyle bir konuya girişip altından sapasağlam çıkan yapımcıları. Cidden, AIDS veya HIV kimin umurunda artık. Adamlar ölü bir konu için güzel, izlenebilir ve zamanınızı ayırmaya değecek karakterler yapmışlar. Sizi gram bile sıkmayan hikaye anlatımı var. Oyunculuktaki performansın iyi olması sayesinde filmde olan gerçekçilik daha da yükselmiş.

Yapımcılara böyle bir konuya yeşil ışık yaktıkları için tekrar teşekkür etmek lazım çünkü günümüzdeki gençlikteki seks aktivitesine baktığımızda HIV, AIDS filan kimsenin s**inde değil. Şuan ki zamana göre böyle bir film çok iyi olmuş.
7


avatar
(1418) -
Senaryosu, oyunculukları ve çekimleri itibariyle çok başarılı ve etkileyici bir gerçek yaşam hikayesi. Çok beğendim.

1986 yılında Dallas Teksas'da elektrikçilik yapan uyuşturucu bağımlısı homofobik Ron Woodroof (1950-1992), tesadüfen AIDS olduğunu öğrenir ve doktor ona 30 gün ömür biçer. Hastanedeki tedavisinde AZT adlı ilacı verirler. Tedavi edici olduğu kanıtlanmamış , toksik madde yüklü bu ilaç onda ve diğer AIDS hastalarında denenir.

Sağlığı gitgide kötüye giden Ron, neredeyse ölmek üzereyken alternatif tıbbı dener ve aldığı vitamin yüklü ilaçlarla sağlığına kavuşur. AIDS'den kurtulamaz ama ömrü uzar.

Bu ilaçların faydasını görünce, travesti Ray ile ortak çalışıp diğer AIDS hastalarına ilaç satmak için DALLAS BUYERS CLUB adlı , üyelik sistemiyle ilaç sağlayan bir kulüp kurar. Hastalar kendini iyi hisseder ama bu devletin umurunda olmaz ve ilaç şirketlerinin baskısıyla Ron'un satışlarını engellemeye çalışırlar.

Konu çok faydalı mesajlar içeriyor. Özellikle hastaların sağlıklı beslenip, düzenli yaşayıp vücut dirençlerini artırmaları gerektiği vurgulanmış ki bu çok doğru.

İlaç şirketlerinin para kazanmak için insanları zehirlediği ve ölüme mahkum ettikleri ve hükümetler tarafından desteklendiği de çok doğru ve acı bir gerçek.

Alternatif tıptan fayda görmüş biri olarak bu filmi çok anlamlı buldum. Matthew M. ve Jared L. çok başarılı oynamışlar.

Bu film için Matthew M. 21 kilo, Jared Leto da bu filmdeki AIDS'li travesti rolü için 14 kilo vermiş. Leto zaten zayıf biriydi, filmde tanımakta zorluk çektim. Çok sevdiğim bir aktördür kendisi.

Yönetmen çok başarılı, izlemediyseniz diğer filmlerini de tavsiye ederim.
8


avatar
(19) -
Filmin açıklamasını yarım yamalak okumuştum. Filmde 30 günlük ömrü kalan Matthew'in uyuşturucu kaçakçılığına girişeceğini sanıyordum meğerse bambaşkaymış Çok Mutlu

Harika bir filmdi. Tesadüfen bulduğum bir film. Hiç bir forumda ya da kişisel önerilerde rast gelmedim bu filme. Cidden çok beğendim. Bir insanın hayatı ve çevresi için ölümüne mücadelesini anlatan şahane bir film olmuş.

Bir dikkatimi çekende şu; Jared Leto bu rolden sonra Suicide Squad rolünü garantiledi heralde. Makyaj v.s. o rolü çok andırdı. Filmi izlerken ''bu adam Suicide'ki oyuncuya ne kadar çok benziyor'' dedim durdum en son filmi durdurdum aradım google'de oymuş. (Suicide Squad afişini gördüm sadece filmi izlemedim)
9


avatar
(193) -
Senaryo, oyunculuklar ve işleniş tek kelimeyle mükemmel, sağlık sistemindeki hırsızlıklar ve şerefsizlikleri ortaya dökmüş.

Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(286) -
Hayatın hiç bilmediğim yönlerini detaylıca gösteren başarılı bi yapım.Film konu ve anlatım itibariyle çok iyi yanlız film klişelerden kurtulamamış aşk,dostluk,değer verilen birinin kaybı gibi her filmde olmazsa olmaz klişeler filmin gidişatını basitleştiriyor ve diğer filmlerle arasındaki mesafeyi açamıyor bunun sonucunda da diğer filmlere benzerlik gösteriyor izlerken dur bir saniye sanki ben bu sahneyi izledim hissine kapılıyor insan.
6


avatar
(305) -
Filmle ilgili söylenmesi gereken en önemli şey kesinlikle oyunculuklar inanılmaz ...
8


default avatar
(28) -
Filmin gerçek bir hayat hikayesi olması daha güzel, çok şahane gerçek hayatın içinden bir film, kesinlikle izleyin arkadaşlar.
9


default avatar
(1) -
Alt Yazı ile acil ilgilenilmesi gereken bir Film, gerçekten çok başarılı. Herşeyile..


default avatar
(29) -
bazı filmler vardır izlenilmesi gereken bazı filmler de vardı ki izlettirilmesi gereken bu filmi izlediğiniz gibi izlettirin


avatar
(548) -
Matthew mcconaughey ve jared letto. . . Son yıllarda izlediğim en inanılmaz, muhteşem ve etkili oyunculukları sergilemişler. Hikaye dehşet zaten. Sinemaya aktarımı da müthiş olmuş. Bütün filmi oyunculukların büyüklüğüne duyduğum şaşkınlık ve hayranlıkla izledim. Izlememiş olmak çok büyük kayıp olur. Mutlaka izleyin. . .
8


avatar
(57) -
gereksiz uzatılmış sahneler çoktu. bi süre sonra sıkıyordu. bu kadar bölümde daha fazla olay ve konu işlenebilirdi. heyecanda katabilirlerdi azda olsa. kurgu sağlam ama işleyiş kötü
3


default avatar
(1) -
filmde o kadar çok küfür ve argo kelime varki tadını kaçırmışlar.bu yüzden yarıya gelmeden kapattım.bir yere kadar çekilir küfür ama filmin kalitesini eksilere getirmiş.nasıl bu kadar puan aldı şaştım.bu tür filmler son zamanlarda şişiriliyor otoriteler tarafından gibime geliyor..

Cevaplar (1)
avatar
(12) -
Filmde zaten ilaç sektörünün, devletin iki yüzlülüğünden bahsediyor otorite niye şişirsin?
10


1
| Bildir


default avatar
(275) -
yaşama azmini aktarma tam puan. zayıflamasa da hakkını verirdi O, rolünün.
film özetinde alternatif tıp ya da doğal ilaçlar değil de, FDA kapsamı dışı tedaviler denmeliydi. dünyada bu iş böyle. ilaç için hastalık üretmeye kadar varan bir rant deliliği ve canavarlığı mevcut. filmde medikal şirketlerin entrikaları kısmı zayıf kalmış. keşke daha fazla vurgulansaydı derim.
7


avatar
(27) -
Sitede puanının 8 in altına düşmesi biraz üzdü beni.Matthew McCanoughey öyle bir oynamış ki karakteri filmde karakter açısından neredeyse hiç kusur bulamadım.Verdiğim puanı da sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.Sadece finali biraz kötüydü ancak filmden bir saniye bile sıkılmıyorsunuz.
9


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film