Giriş Kayıt

Sınırsızlar Kulubü (2013) Yorumlar - Sayfa 4


Dallas Buyers Club

Yorumlar (75)
avatar
(136) -
Bir iki yerde mantık hatası var yine de seyir keyfi yüksek ama ayrıntılara takılırsanız pek keyif alamayabilirsiniz. Oldukça müstehcen görüntü içermektedir zaten filmin başında devamı hakkında fikriniz oluyor.

Sürprizbozan: Göster
8

Cevaplar (2)
avatar
(178) -
önemli olan sayısı değil ki. federal yasada veya eyalet kanunlarında satış amaçlı olmadıktan sonra bunu kısıtlayan bi hüküm yok demekki. Kahramanımızda yasaların açığından faydalanıyor.
7


0
| Bildir
avatar
(136) -
Kanunu okumadım haliyle bilmiyorum ama sana bir adam dönüp günde 33 hap içiyorum üstüne bunu bunu alıyorum derse "dur bi dakka" dersin, Amerikalıların bu kadar saf olabileceğini düşünmüyorum. Adam rahibim diyor rahip kıyafeti giyip. kimse bu adama hangi kilisenin rahibisin rahip olduğunu gösterir belge nerede demiyor. Bu işler bu kadar kolay değil. Öyle olsa her rahibim diyen kaçakçılık yapar. Ben bu gibi ayrıntılara çok takılmadım. Senaristler muhtemelen çözememişler buna rağmen filmin keyifli olduğunu söylüyorum. Her neyse iyi seyirler...
8


0
| Bildir


avatar
(8407) -
güzel bir film gerçek bir hikaye olması da cabası...insanın hayatta kalma çabasına, toplumun düşen insanlara olan tutumlarına atıfta bulunuyor kaçırmayın derim


avatar
(280) -
Oyunculuklar çok iyiydi. Oscar adayları içinde geride kalabilecek bir film ama En iyi erkek oyuncu ve En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülleri bu filme gider büyük ihtimalle. Filmin dramatik konusu dramatik bir şekilde anlatılmamış bu da farklı bir film ortaya çıkmasını sağlamış. Tavsiye edilir.
(Not: Filmin baş rol oyuncusu film boyunca rekor sayıda f... kelimesini kullanmış, tam sayıyı hatırlamıyorum ama 300 falandı sanırım )
9


default avatar
(43) -
oyunculuklar çok zayıf ...bu konu daha güzel işlenebilirdi. mantık hatası çok.argo çok kullanılmış. senaryo eksik kopuk kopuk.
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (2)
avatar
(163) -
adam serseri bi karakter tabikide argo kullanıcak. ayrıca filmi ayrı yapan oyunculuk zaten :s
7


0
| Bildir
default avatar
(13) -
zayıf olan oyunculuklar değil oyuncuların mükemmel bir şekilde içine büründükleri karakterler...
9


0
| Bildir


avatar
(4239) -
Matthew McConaughey 'in rolü için bu kadar kilo vermesi takdire şayan.Gerçekten de çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.İzlenesi bir film olmuş.En iyi oyuncu Oskarını kesinlikle alacaktır.
8


avatar
(258) -
yılın en iyi oyunculuklarını içeren film. Matthew ve Jared muazzam oynamışlar. Filmde başları kötü olsada bi yerden sonra çok ilham verici bir filme dönüşüyor. Yılın iyilerinden. Golden Globe'un vermediği hakkı Oscar'ın vermesi de çok güzel oldu. Sonuçta yılın en iyi filmi değil ama en azından o listede olup filmin izlenmesinin sağlanması güzel bir şey..
8


default avatar
(57) -
Bu yıl oscar i almasına kesin gözüyle bakılan, benimde Mud ve Killer Joe da hayranlıkla izlediğim Matthew McConaughey in eşsiz performansını merakla bekliyorum.

Çeviren arkadaşa teşekkürler.


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film