Giriş Kayıt

George Miller, Mad Max: Fury Road'un Devam Filmleri Hakkında Konuştu


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Temmuz 2019 17:59

356 

resim

Idris Elba ve Tilda Swinton’lı yeni filmi Three Thousand Years of Longing’in çekimlerine önümüzdeki yıl başlayacağını açıklayan George Miller, Mad Max: Fury Road’un devam filmleri için de hazırlıkların sürdüğünü belirtti.

2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road ile son yılların en iyi filmlerinden birine imza atan George Miller, Mad Max evreninde geçen yeni hikâyeler anlatmaya hazırlanıyor. 10 dalda Oscar adaylığı kazanan ve dünya genelinde 370 milyon dolar hasılat elde eden Fury Road’un gördüğü ilginin ardından devam filmlerinin çekilmesi gündeme gelmiş, ancak Warner Bros. ile George Miller arasında filmin gelir dağılımı konusunda anlaşmazlık yaşanması devam filmlerinin çekilmesini zorlaştırmıştı.

Ne var ki son dönemde Warner Bros. yönetiminde yaşanan değişimle birlikte yeni Mad Max filmlerinin çekilmesinin önü açılmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde IndieWire’a verdiği röportajda gelecek planları hakkında konuşan Miller, Mad Max’i içeren iki yeni projenin ve bir de Furiosa projesinin hazırlık aşamasında olduğunu açıkladı. Nasıl bir yol izleyeceklerini çözmeye çalıştıklarını belirten Miller, Warner Bros. ile devam eden hukuki sürecin tamamlanmasını beklediklerini ama bu noktada devam filmlerinin çekileceğinin aşikâr olduğunu belirtti.

Böylesine beğeni kazanan bir filmin ardından neden stüdyo ile sorun yaşadıkları konusuna da değinen yönetmen, o dönemde bir geçiş sürecinde olan Warner Bros.’ta kimsenin elini taşın altına koymak istemediğini ve bu yüzden stüdyodan karşılık alamayınca konuyu uzlaşma mahkemesine taşımak zorunda kaldıklarını ifade etti. Ancak AT&T’nin Warner Bros.’u satın alma sürecinin tamamlanması ile birlikte stüdyoda işler yeniden rayına oturmuş gibi görünüyor. Bu da yeni Mad Max filmleri çekilmesinin önündeki en büyük engelin kalktığını gösteriyor.

Miller yeni Mad Max filmleri için hazırlıklarını sürdürüyor olsa da, bu filmleri çekmeden önce farklı bir proje için kamera arkasına geçecek. Usta yönetmen, sıradaki filminin Three Thousand Years of Longing olduğunu ve filmin çekimlerine önümüzdeki yılın ilk aylarında başlamayı planladıklarını açıkladı.

Idris Elba ve Tilda Swinton‘ın başrollerini üstleneceği Three Thousand Years of Longing’in konusu hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, bir aşk hikâyesi anlatacak filmin Miller’ın bugüne kadar yaptığı hiçbir şeye benzemediği söyleniyor.


Mad Max: Fury Road
2015
Mad Max: Fury Road
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu120 dk

Yönetmen: George Miller
Ailesi öldükten sonra post-apokaliptik Avustralya’da safi hayatta kalmak için çabalayan Max (Tom Hardy), şiddet ve acımasızlık dolu bu dünyada masum bir gruba yardım etmek zorunda kalır. İlk başta Max’in motivasyonu kendini koruyabilmektir, fakat zaman içinde...
8.1 (1,112,467 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film