Giriş Kayıt
Tom Hardy

Tom Hardy


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tom Hardy, oyuncu, yapımcı, senarist.

2014 yılının Temmuz ayında Charlotte Riley ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Başlangıç (2010), Kara Şövalye Yükseliyor (2012), Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Diriliş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Hardy
9.6 (378 Oy)
  • Currently 193/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (94)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Motorcular
2023 Suç Oyuncu 7.6 1,087
2023 Dram Yapımcı 4.9 1,958
2022 Belgesel Oyuncu 7.3 127

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok
2021 Aksiyon Oyuncu 8.5 557,943

Venom: Zehirli Öfke 2
2021 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.9 259,734
2020 Biyografi Oyuncu 4.7 23,188
2020 Belgesel Oyuncu 9.0 237
2019 Dram Yapımcı 7.3 12,557

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 539,703
2017 Belgesel Yapımcı 7.3 766
2017 Aksiyon Oyuncu 7.8 741,994
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.3 149,346
2016 Oyuncu 6.4 2,249

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 876,354

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
6.9 202,971
2015 Müzikal Oyuncu 5.3 2,206

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,091,124

44. Çocuk
2015 Suç Oyuncu 6.4 75,871

Kirli Para
2014 Suç Oyuncu 7.0 162,265
2013 Dram Oyuncu 7.1 159,789
2013 Suç Oyuncu 8.8 653,052

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.2 253,774

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,831,736

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 194,386

Köstebek
2011 Dram Oyuncu 7.0 212,805

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.1 498,688
2011 Belgesel Oyuncu 7.3 147
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 883
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 17

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,557,396
2009 Suç Oyuncu 7.7 9,157

Son Oyun
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 35,952

Uğultulu Tepeler
2009 Dram Oyuncu 7.5 9,845
2009 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 134
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 141,106
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 265,429
2008 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,398

Waz
2007 Suç Oyuncu 5.7 9,352
2007 Dram Oyuncu 7.3 3,130
2007 Dram Oyuncu 5.3 196
2007 Dram Oyuncu 7.6 14,021
2007 Dram Oyuncu 6.8 1,294

Sel
2007 Aksiyon Oyuncu 4.8 7,166

Aşk Manzaraları
2006 Komedi Oyuncu 5.9 6,129
2006 Biyografi Oyuncu 6.5 122,225
2006 Dram Oyuncu 5.2 745
2006 Macera Oyuncu 3.7 5,134
2006 Suç Oyuncu 6.8 3,377
2005 Biyografi Oyuncu 7.4 3,286

Babam Ve Ben
2005 Dram Oyuncu 7.0 2,027
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 446
2005 Dram Oyuncu 6.7 2,860

Bir Dilim Suç
2004 Suç Oyuncu 7.3 195,925

Kabus
2004 Gerilim Oyuncu 5.4 507
2003 Korku Oyuncu 3.9 1,005
2003 Suç Oyuncu 6.4 6,404

Mavi Öpücük
2003 Dram Oyuncu 6.7 8,859

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 84,034
2002 Dram Oyuncu 5.3 1,395

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.4 529,335

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Oyuncu 7.7 424,457
1994 News Oyuncu 3.2 962
1991 News Oyuncu 7.0 335
1981 News Oyuncu 3.6 2,775
- Biyografi Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
- Dram Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
- Macera Oyuncu    
- Savaş Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024