Giriş Kayıt
Charlize Theron

Charlize Theron


Oyuncu, Yapımcı

Charlize Theron, oyuncu, yapımcı.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Prometheus (2012), Hancock (2008), Şeytanın Avukatı (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Charlie
Web Sitesi:
9.7 (304 Oy)
  • Currently 193.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (100)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 10
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 121,513

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Oyuncu 6.9 482,796

İyilik ve Kötülük Okulu
2022 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,595

Addams Ailesi 2
2021 Animasyon Oyuncu 5.4 9,445

Hızlı ve Öfkeli 9
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 163,497
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 184,952

Skandal
2019 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.8 112,076

Addams Ailesi
2019 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
5.8 45,109
2019 Reality-TV Yapımcı 8.0 2,913
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 668,430
2019 Aksiyon Yapımcı 6.0 170,193

Denemeye Değer
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 122,427
2019 Komedi Oyuncu 7.8 609
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485

Özel Savaş
2018 Biyografi Yapımcı 6.7 21,104
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 839
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 63,318
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 32,315
2017 Suç Yapımcı 8.6 340,061
2017 Macera Oyuncu 8.0 100,532

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 207,688

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 255,460
2017 Komedi Yapımcı 7.0 19,837
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Gerçeğin İki Yüzü
2016 Dram Oyuncu 5.0 5,552
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 24,367

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 138,939
2016 Talk-Show Oyuncu 6.4 2,166

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 120,055
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 448

Karanlık Yerler
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 47,946
2015 Komedi Oyuncu 6.9 67

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,108,287

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu 6.1 200,000
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,095
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 330
2013 Oyuncu 7.2 3,327
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 130
2013 Belgesel Oyuncu 8.0 23
2012 Macera Oyuncu 7.0 646,911

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 303,335
2012 Oyuncu 7.1 768

Genç Yetişkin
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 88,175
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 339
2010 Oyuncu 6.7 1,855

Astroboy
2009 Animasyon Oyuncu 6.2 40,065

Yol
2009 Macera Oyuncu 7.2 255,458
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,887
2009 Oyuncu 7.8 2,420

Aşk Ateşi
2008 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 21,424

Uyurgezer
2008 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 6,066
2008 Aksiyon Oyuncu 6.4 514,204

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,663

İsyan
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,202

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Oyuncu 7.2 75,246
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,272
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226
2006 Game-Show Oyuncu 7.7 6,922

Gelecek Flux'ta
2005 Aksiyon Oyuncu 5.4 133,083
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Tek Başına
2005 Dram Oyuncu 7.3 45,057
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,199

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 15,319

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Oyuncu 6.5 15,819
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 449
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,393
2003 Komedi Oyuncu 8.7 325,579

Cani
2003 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.3 162,699

On Üç
2003 Biyografi 6.8 98,709

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 389,954
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Oyuncu 5.5 6,286

Kapan
2002 Suç Oyuncu 6.1 25,963
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204

Akrebin Laneti
2001 Komedi Oyuncu 6.7 42,522

15 Dakika
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 52,050

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Oyuncu 6.7 94,831

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Oyuncu 7.2 125,674

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Oyuncu 6.7 59,637

Soygun
2000 Aksiyon Oyuncu 5.8 42,502

Çeteler Savaşı
2000 Suç Oyuncu 6.4 23,181
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Oyuncu 7.4 105,159

Astronotun Karısı
1999 Dram Oyuncu 5.4 57,555

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 30,933

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 28,503

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Oyuncu 7.5 404,210
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,586

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Oyuncu 5.8 7,848

Vadide İki Gün
1996 Komedi Oyuncu 6.5 21,817

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Oyuncu 7.0 73,972
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,270
1996 News Oyuncu 3.3 933
1996 News Oyuncu 3.9 589
1995 Korku Oyuncu 4.3 8,415
1994 News Oyuncu 3.2 970
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,026
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1991 News Oyuncu 7.0 336
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,096
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,449
1981 News Oyuncu 3.6 2,791
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,000
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film