Giriş Kayıt

Casey Affleck İmzalı Light of My Life'tan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Temmuz 2019 18:02

617 

resim

Casey Affleck’in yazıp yönettiği Light of My Life’tan ilk fragman yayınlandı. Dünya prömiyerini 69. Berlin Film Festivali’nde yapan film, önümüzdeki ay ABD’de vizyona girecek.

2016 yapımı Manchester By the Sea ile En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’nı kazanan Casey Affleck, I’m Still Here’dan dokuz yıl sonra bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu bir filmle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Casey Affleck’in dünya prömiyerini 69. Berlin Film Festivali‘nde yapan yeni filmi Light of My Life, önümüzdeki ay ABD’de vizyona girecek. Berlin’de sinemaseverler tarafından beğeniyle karşılanan filmin vizyona girmesi için bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı.

Bir distopya öyküsünü aile üzerinden ele alan Light of My Life’ta kadınların olmadığı bir toplum düzeni resmediliyor ve toplumsal cinsiyet rollerinin sorgulanışı yeni bir bakışla ele alınıyor. Casey Affleck, bu düzende ne pahasına olursa olsun kızını korumaya çalışan bir babayı canlandırıyor. Filmin başrollerinde Affleck’e Elisabeth Moss ve Anna Pniowsky eşlik ediyor.

Daha önce Sundance için çektiği kısa filmler ve mockumentary (sahte belgesel) türündeki I’m Still Here için kamera arkasına geçen Affleck, Light of My Life ile yönetmenlik kariyerinin ilk kayda değer işine imza atıyor.

I’m Still Here’ın setindeki davranışları nedeniyle açılan cinsel taciz davasının, Manchester By the Sea’nin gösterime girdiği dönemde tekrar gündeme gelmesiyle kendisini tepkilerin odağında bulan Affleck’in sinema dünyası tarafından tekrar kabul edilip edilmeyeceği merak konusu.

ABD’de 9 Ağustos’ta vizyona girecek olan filmin Türkiye’de gösterime girip girmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.



Light of My Life
2019
Light of My Life
Dram / Bilim-Kurgu119 dk

Yönetmen: Casey Affleck
Bir salgının dünyanın yarısını yok etmesinin üzerinden geçen on yılın ardından, bir baba ve kızı toplumdan uzak bir yerde yaşamaktadır. Adam, kadınların yok olmasına neden olan salgının başlarında doğan kızını sadece erkeklerin yaşadığı toplumda...
6.6 (15,561 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film