Giriş Kayıt
Josh Helman

Josh Helman


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Josh Helman, oyuncu, yönetmen, senarist.

My Name Is Lenny (2017), Feast of the Seven Fishes (2019), Çılgın Max: Öfkeli Yollar (2015), Canavar Avcısı (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joshua Helman
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Furiosa: Bir Mad Max Destanı
2024 Aksiyon Oyuncu 8.0 20,811
2023 Animasyon Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 7.1 29
2022 Aksiyon Oyuncu 7.8 19,266
2021 Komedi Oyuncu 6.5 5,056
2020 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,926

Canavar Avcısı
2020 Aksiyon Oyuncu 5.2 68,322
2019 Komedi Oyuncu 6.9 3,751
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 14,547
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 34
2018 Dram Oyuncu 5.1 350
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 4,191
2017 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 225
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 462,420
2015 Dram Oyuncu 5.9 1,229

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,095,868
2015 Dram Oyuncu 7.3 60,352
2015 Dram Oyuncu 7.8 11,259

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 746,986
2013 Dram Oyuncu 4.5 517
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 365,774

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 130,723

Hayvan Krallığı
2010 Suç Oyuncu 7.2 60,624

Bütün Arkadaslarım Brisbane’i Terkediyor
2007 Komedi Oyuncu 5.5 353

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film