Giriş Kayıt

Cate Blanchett, Borderlands Filminin Başrolünde Yer Alabilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 06 Mayıs 2020 16:07

317 

resim

Lionsgate, popüler video oyunundan sinemaya uyarlanacak, Eli Roth imzalı Borderlands filminin başrolünde yer alması için Cate Blanchett ile görüşüyor.

Resident Evil ile beraber 2000’li yıllarda, video oyunlarından beyazperdeye uyarlanan filmler furyası başlamış, sonraki yıllarda Tomb Raider, Warcraft, Assassin’s Creed, Silent Hill, Need for Speed, Max Payne gibi uyarlamalar sinemada varlık göstermişti. Bu uyarlamalar, beklenen etkiyi bir türlü verememiş ve oyunseverleri hayal kırıklığına uğratmıştı.

Bu olumsuz durumlara rağmen Hollywood, video oyunlarını sinemaya uyarlama konusunda ısrarcı davranmaya devam ediyor. Nitekim, önümüzdeki yıllarda Uncharted ve Mortal Kombat gibi uyarlamaları beyazperdede izleyecek olmamız bunun en net göstergesi.

Bu doğrultuda Lionsgate, aynı isimli popüler video oyunundan sinemaya uyarlanacak Borderlands filmi için hazırlıklara başladı. Çekimlerine bu yılın sonunda başlanması planlanan filmin oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmalar sürüyor. Hatta filmin başrolünde yer alması için çok önemli bir oyuncunun ismi geçiyor. Variety’nin haberine göre usta oyuncu Cate Blanchett, Borderlands’in film uyarlamasının başrolünde yer alabilir.

resim

Borderlands, yeşil alanların yok olduğu, tamamıyla çölleşmiş ve zengin mineral kaynakları nedeniyle kolonileştirilmiş olan Pandora gezegenini mesken tutuyor. Filmde rol alması hâlinde Cate Blanchett, inanılmaz güçlere sahip bir grup kadının yer aldığı Siren sınıfının üyelerinden Lilith’i canlandıracak.

Filmi, 2002 yapımı Cabin Fever filmiyle sinemaya adım atan ve Hostel serisiyle dünya çapında üne kavuşan, Cate Blanchett’la House with a Clock in its Walls filminde birlikte çalışan Eli Roth yönetecek. Emmy ödüllü Chernobyl dizisinin senaristi Craig Mazin ise filmin senaryosuna son şeklini verecek.

Filmlerinde şiddet ve işkence sahnelerine fazlaca yer vermesiyle bilinen Eli Roth’un nasıl bir uyarlamaya imza atacağı merak konusu. Önümüzdeki dönemlerde Cate Blanchett’ın filmde yer alıp almayacağını hep birlikte göreceğiz.

Borderlands
2024
Borderlands
Aksiyon / Macera / Komedi102 dk

Yönetmen: Eli Roth
Craig Mazin'in senaryosunu kaleme aldığı Borderlands, bilgisayar oyunlarından uyarlanıyor. Borderlands, yeşil alanların yok olduğu, tamamıyla çölleşmiş ve zengin mineral kaynakları nedeniyle kolonileştirilmiş olan Pandora gezegenini mesken tutuyor. Borderlands'te...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film