Giriş Kayıt
Cate Blanchett

Cate Blanchett


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Cate Blanchett, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1997 yılının Aralık ayında Andrew Upton ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Thor: Ragnarok (2017), Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi (2008), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Göklerin Hakimi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

9.5 (211 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (75)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2024 Belgesel Oyuncu    
2023 Dram Yapımcı 5.9 4,454
2023 Dram Yapımcı 7.4 210
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 420

Pinokyo
2022 Animasyon Oyuncu 7.6 113,993
2022 Oyuncu 5.9 16

İyilik ve Kötülük Okulu
2022 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,553

Temizlikçi Kadınlar İçin El Kitabı
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
   
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.5 40,040

Kabus Sokağı
2021 Suç Oyuncu 7.0 166,306
2021 Komedi Oyuncu 7.3 315,656

Elmalar
2020 Komedi Yapımcı 6.7 802
2020 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.9 13,628
2020 Dram Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.5 11,144

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289
2019 Komedi Oyuncu 6.5 25,290

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
2019 Animasyon Oyuncu 7.4 151,746

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 Belgesel Oyuncu 7.7 1,888

Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 Komedi Oyuncu 6.1 55,520

Ocean's 8
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 243,456

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Oyuncu 6.5 65,853
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 820,175
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,352
2017 Suç 4.5 9,639
2017 Dram Oyuncu 5.6 22,659
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077
2016 Belgesel Oyuncu 6.5 5,480
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 214
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008
2015 Dram Oyuncu 6.5 7,260
2015 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 142,948

Gizli Dosya
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 21,291

Sindirella
2015 Dram Oyuncu 6.9 191,465
2015 Dram Oyuncu 5.6 29,565
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853

Hobbit: Tolkien Derlemesi
2015 Macera Oyuncu    

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 574,784

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 365,580

Hazine Avcıları
2014 Dram Oyuncu 6.1 141,848
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 942

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Oyuncu 7.8 708,279
2013 Belgesel Oyuncu 6.4 260
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 1,500

Mavi Yasemin
2013 Dram Oyuncu 7.3 213,037

Dönüş
2013 Dram Oyuncu 5.8 1,534
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,287

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Oyuncu 7.8 876,273
2011 Komedi Oyuncu 6.8 110
2011 Aksiyon Oyuncu 6.7 207,238
2011 Oyuncu 6.3 1,647
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 284,157
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 167
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,217
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 37,437

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 164,861

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 698,682

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 492,946
2008 Oyuncu 6.8 1,667

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Oyuncu 6.8 61,316

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Oyuncu 6.8 75,282

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Oyuncu 7.8 537,158
2007 Oyuncu 7.1 1,541

İyi Alman
2006 Dram Oyuncu 6.0 26,114

Skandal
2006 Dram Oyuncu 7.4 84,880

Babil
2006 Dram Oyuncu 7.5 317,749
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455

Küçük Balık
2005 Suç Oyuncu 6.1 9,273
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,199
2005 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.2 843

Suda Yaşam
2004 Macera Oyuncu 7.2 211,616

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Oyuncu 7.5 385,285

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Oyuncu 6.8 21,951

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 Macera Oyuncu 9.0 1,989,135

Kayıp
2003 Macera Oyuncu 6.5 38,370
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634

Kahve Ve Sigara
2003 Komedi Oyuncu 7.0 67,678
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,497

Cennet
2002 Suç Oyuncu 6.9 26,529

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 Macera Oyuncu 8.8 1,793,016
2001 Dram Oyuncu 6.4 13,216

Çok Özel Haber
2001 Dram Oyuncu 6.7 33,956
2001 Belgesel Oyuncu 6.9 648

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 Macera Oyuncu 8.9 2,017,557

Haydut
2001 Komedi Oyuncu 6.5 71,141

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram Oyuncu 6.1 16,496

Üçüncü Göz
2000 Dram Oyuncu 6.7 75,075
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Oyuncu 7.4 247,094
1999 Komedi Oyuncu 6.0 30,508

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Oyuncu 6.8 16,776

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,790
1998 Biyografi Oyuncu 7.4 105,472

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Oyuncu 6.5 7,210
1997 Komedi Oyuncu 5.8 738

Cennet Yolu
1997 Dram Oyuncu 6.8 5,951
1996 News Oyuncu 3.3 933
1995 Dram Oyuncu 7.6 94
1994 News Oyuncu 3.2 969
1994 Talk-Show 8.6 5,475
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,329
1992 News Oyuncu 4.3 395
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1991 News Oyuncu 7.0 336
1989 Dram Oyuncu 7.4 163
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 823
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,447
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Yapımcı
Oyuncu
   
- Gerilim Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film