Giriş Kayıt

Will Smith ve Joel Edgerton'lı Bright 2'yu Louis Leterrier Yönetebilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 06 Mayıs 2020 16:06

232 

resim

David Ayer, Will Smith ve Joel Edgerton’lı Bright’ın devam filmini yönetmekten vazgeçti. Netflix, Ayer’in senarist ve yapımcı olarak kalacağı Bright 2’yu yönetmesi için The Incredible Hulk ve Now You See Me gibi filmlerle tanınan Louis Leterrier ile görüşüyor.

End of Watch, Fury ve olumsuz yorumlar aldığı Suicide Squad filmleriyle sinema dünyasında tanınan David Ayer‘in yönettiği 2017 yapımı Netflix filmi Bright; insanların, orklar, elfler ve perilerle bir arada yaşadığı alternatif bir dünyada geçen hikâyesiyle dikkat çekmiş, polis olan bir ork ile bir insanın yaşadıklarını mercek altına almıştı.

İzleyicilerden ve eleştirmenlerden olumsuz yorumlar alan film, Netflix’te yüksek izlenme rakamlarına ulaşınca devam filminin çekilmesi gündeme geldi. Geçtiğimiz yıllarda Netflix, Bright’ın devam filminin çekilmesi için hazırlıklara başlamış ve David Ayer’in de devam filminin yönetmen koltuğuna oturacağı açıklanmıştı.

Ancak yazıp yöneteceği The Dirty Dozen yeniden çevrimini hazırlamakla meşgul olan David Ayer, yoğun çalışma takviminden dolayı Bright’ın devam filmini yönetmekten vazgeçti ve projede senarist ve yapımcı olarak kalmaya karar verdi. Bunun üzerine Netflix, filmi yönetmesi için yeni bir yönetmen arayışına girdi.

resim

Deadline’ın haberine göre Netflix, Bright 2’yu yönetmesi için The Incredible Hulk, Clash of the Titans, Now You See Me filmlerine imza atan, 1982 yapımı kült film The Dark Crystal’ın öncesinde yaşananları konu alan Netflix dizisi The Dark Crystal: Age of Resistance‘ı yöneten Louis Leterrier ile görüşüyor. Önümüzdeki günlerde Louis Leterrier’in filmi yönetip yönetmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Öte yandan ilk filmin başrollerinde yer alan Will Smith ve Joel Edgerton, devam filmi için Bright evrenine geri dönüyor. David Ayer, filmin senaryosunu Beauty and the Beast, The Huntsman: Winter’s War, Charlie’s Angels gibi yapımların senaristi olarak tanınan Evan Spiliotopoulos ile birlikte kaleme alıyor.

Netflix, koronavirüs salgınının etkisi hafiflediğinde filmin çekimlerine başlamayı planlıyor.

Bright 2
Bright 2
Aksiyon / Macera / Suç / Fantastik / Gerilim

Yönetmen: David Ayer


Bright
2017
Bright
Aksiyon / Suç / Fantastik117 dk

Yönetmen: David Ayer
Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner olan iki polis memurudur. Aralarındaki...
6.3 (202,440 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film