Giriş Kayıt

NASA, Uzay İstasyonu’nda Çekilecek Film İçin Tom Cruise ile Çalıştıklarını Doğruladı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 06 Mayıs 2020 16:09

309 

resim

NASA, alçak Dünya yörüngesinde yer alan Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS)’nda çekilecek bir film için Tom Cruise ile çalıştıklarını doğruladı.

Aksiyon filmlerinde sınırları zorlamaya devam eden başarılı oyuncu Tom Cruise‘ün bugüne kadarki en çılgınca projesine imza atmaya hazırlandığı yönünde ilk haberler geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve Cruise’ün uzayda çekilecek ilk film için Elon Musk ile birlikte çalıştığı belirtilmişti. İlk olarak Deadline tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Cruise ve Elon Musk’ın şirketi SpaceX, bu proje için NASA ile görüşüyordu.

Söz konusu uzayda film çekmek gibi kulağa çılgınca gelen bir fikir olduğu için, kaynak Deadline gibi güvenilir bir kaynak olsa da pek çok kişi bu habere şüpheyle yaklaştı. Ancak dün NASA’dan da konuyla ilgili resmi açıklama gelmesiyle birlikte bu şüpheler ortadan kalktı.

resim

NASA yöneticisi Jim Bridentsine, dün Twitter’dan yaptığı paylaşımla, NASA’nın alçak Dünya yörüngesinde yer alan Uluslararası Uzay İstasyonu’nda çekilecek bir film için Tom Cruise ile çalıştığını doğruladı. Bridentsine, NASA’nın planlarını gerçeğe dönüştürebilmesi için popüler medyanın yeni bir mühendis ve bilim insanı jenerasyonuna ilham vermesine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

resim

NASA’dan gelen bu açıklamayla birlikte resmiyet kazanan filmin ne kadarının Uluslararası Uzay İstasyonu’nda çekileceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Aynı şekilde filmde nasıl bir hikâye işleneceği de bilinmiyor. Ancak Deadline’ın haberinde yer alan bilgiler bu filmin Mission: Impossible ile ilişkili olmadığını gösteriyor.















Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film