Giriş Kayıt
Haley Bennett

Haley Bennett


Oyuncu, Yapımcı

Haley Bennett, oyuncu, yapımcı.

Trendeki Kız (2016), Hardcore Henry (2015), Hillbilly Elegy (2020), Saplantı (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Hales
Web Sitesi:
9.6 (42 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.7 45
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 15,374
2022 Dram Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.9 684
2020 Suç Oyuncu 7.1 153,760
2020 Dram Oyuncu 6.7 46,710
2019 Dram Oyuncu 6.5 15,583

Saplantı
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 28,518
2017 Biyografi Oyuncu 6.6 15,721
2016 Dram Oyuncu 5.3 8,655
2016 Komedi Oyuncu 5.7 11,707

Trendeki Kız
2016 Dram Oyuncu 6.5 200,101

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 229,239
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 102,336

Adalet
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 423,901
2014 Korku Oyuncu 5.9 9,404
2014 Suç Oyuncu 5.1 1,030
2013 Dram Oyuncu 5.7 457
2012 Dram Oyuncu 5.7 722
2010 Dram Oyuncu 5.7 212

Gümmm
2010 Komedi Oyuncu 5.7 13,841

Mahzen
2009 Macera Oyuncu 5.7 24,298

Marley ve Ben
2008 Komedi Oyuncu 7.0 168,312

Molly Hartley'in Laneti
2008 Dram Oyuncu 3.9 10,149
2008 Komedi Oyuncu 4.6 12,704

Söz ve Müzik
2007 Komedi Oyuncu 6.5 107,365
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film