Giriş Kayıt

Bong Joon-ho İmzalı Parasite'tan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 08 Mayıs 2019 17:35

852 

resim

Memories of Murder, The Host ve Okja gibi filmlere imza atan Bong Joon-ho’nun 72. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışacak yeni filmi Parasite’tan fragman yayınlandı.

Güney Kore’de çektiği Memories of Murder, The Host ve Mother gibi filmlerle tanınan Bong Joon-ho; beğeni kazanan Snowpiercer ile Hollywood’a adım attıktan sonra, Jake Gyllenhaal ve Tilda Swinton’lı Netflix filmi Okya’ya imza atmıştı. Hem Güney Kore’de hem de Hollywood’da çektiği filmlerle adından söz ettirmeyi başaran Joon-ho bu yıl yeni filmi ile sinemalara geri dönecek.

Yeni projelerini sabırsızlıkla beklediğimiz Bong Joon-ho’nun yeni filmi Parasite, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Her biri eşsiz karakterlere sahip dört kişilik bir ailenin yaşadıkları çalkantılı hayatı derinlemesine inceleyen film, son iki filmini İngilizce çeken yönetmenin on yıl sonra Korece olarak çektiği ilk film olma özelliğini taşıyor.


resim

Filmin başrolünde yönetmenin Memories of Murder, The Host ve Snowpiercer filmlerinde birlikte çalıştığı Song Kang-ho yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kang’ho’ya Choi Woo-shik, Jang Hye-jin, Park So-dam, Lee Sun-kyun ve Jo Yeo-jeong eşlik ediyor.

Daha önce The Host, Mother ve Okja gibi filmlerle Cannes Film Festivali’nde adından söz ettiren Joon-ho’nun yeni filmi de dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapacak. 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 72. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye için yarışacak Parasite, kısa süre sonra Güney Kore’de vizyona girecek. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.



Gisaengchung
2019
Gisaengchung
Komedi / Suç / Dram / Gerilim132 dk

Yönetmen: Bong Joon Ho
The Host ile uluslararası alanda tanınan, Snowpiercer ve Okja ile kariyerini sağlamlaştıran Bong Joon-ho, Parazit ile Cannes’da Altın Palmiye kazanarak yılın en iyi filmlerinden birine imza atmış oldu. Güney Kore’de tüm gişe rekorlarını kırarak 10 milyon...
8.5 (973,520 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film