Giriş Kayıt
Choi Woo-sik

Choi Woo-sik


Oyuncu

Choi Woo-sik, oyuncu.

Parazit (2019), İntikam (2018), In the Soop: Friendcation (2022), Sanyangeui sigan (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (4 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2023 Reality-TV Oyuncu 9.8 1,941
2022 Reality-TV Oyuncu 8.6 4,005
2021 Komedi Oyuncu 8.9 19
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,412

Parazit
2019 Komedi Oyuncu 8.5 939,061
2019 Animasyon Oyuncu 7.5 15
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 367
2019 Komedi Oyuncu 5.7 10

İntikam
2018 Aksiyon Oyuncu 7.1 17,112
2018 Komedi Oyuncu 6.3 739
2017 Dram Oyuncu 7.5 447
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 131,253
2017 Komedi Oyuncu 8.1 8,795
2017 Komedi Oyuncu 8.0 545

Zombi Ekspresi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 254,092
2015 Komedi Oyuncu 7.4 291
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 725
2014 Dram Oyuncu 6.9 239
2014 Dram Oyuncu 6.6 186
2014 Komedi Oyuncu 7.9 2,985
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,452
2013 Fantastik Oyuncu 6.7 348

Gizli Görev
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 4,961
2012 Komedi Oyuncu 8.7 42

Teugsusageonjeondamban TEN
2011 Suç Oyuncu 7.7 142
2010 Dram Oyuncu 7.2 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024