Giriş Kayıt
Yeo-jeong Jo

Yeo-jeong Jo (43)


Oyuncu

Yeo-jeong Jo, 10 Şubat 1981 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Parazit (2019), Cariye (2012), In-gan-jung-dok (2014), Bang Ja Jeon (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1981
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
9.0 (5 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 7.6 59
2019 Dram Oyuncu 7.2 50

Parazit
2019 38 Komedi Oyuncu 8.5 939,061
2017 Dram Oyuncu 6.5 49
2016 Oyuncu 6.6 37
2014 33 Dram Oyuncu 6.2 2,355

Hedef
2014 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,140
2012 Oyuncu    

Cariye
2012 31 Dram Oyuncu 6.1 2,589
2011 Romantik Oyuncu 7.0 297
2010 29 Dram Oyuncu 6.4 1,218

Uşak
2010 29 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
2009 28 Romantik Oyuncu    

Vampir Polis
2006 25 Aksiyon Oyuncu 5.1 293
2006 Oyuncu    
2004 23 Komedi Oyuncu 6.2 470
2004 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2003 22 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2002 21 Komedi Oyuncu 5.8 206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024