Giriş Kayıt

True Detective 4. Sezon Yeni Bir Yazarla Hayata Geçirilebilir


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 12 Şubat 2021 13:17

684 

resim

True Detective 4. sezon hakkında konuşan HBO yöneticisi Casey Bloys, 4. sezon için yeni yazarlarla görüştüklerini açıkladı. Bu yazarlar arasında Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson’ın da yer aldığı konuşuluyor.

2014 yılında yayın hayatına başlayan HBO dizisi True Detective, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın başrollerini üstlendiği ilk sezonuyla büyük beğeni kazandı. Ancak antoloji türündeki dizinin yeni bir hikâye ve yeni oyuncu kadrosuyla çekilen 2. sezonu aynı başarıyı tekrarlayamadı. Büyük umutlarla çekilen 2. sezon, pek çok kişi için hayal kırıklığına dönüştü. 2. sezonun ardından diziyi farklı bir yazarla devam ettirme fikri gündeme geldi. Ancak günün sonunda yine dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto ile devam etme kararı alındı. Pizzolatto öncülüğünde hazırlanan 3. sezonda Mahershala Ali, Stephen Dorff, Carmen Ejogo gibi isimler kamera karşısına geçti. 2019 yılında ekrana gelen 3. sezon 2. sezona kıyasla daha iyi karşılandı ama ilk sezonun çok uzağındaydı. True Detective’in ilk sezonundaki etkiyi bir daha yaratamaması, dizinin geleceğine dair soru işaretleri doğurdu. Ancak HBO cephesinden gelen son haberler, True Detective’in 4. sezonuyla ekranlara dönebileceğini gösteriyor.

Dün TCA kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen HBO yöneticisi Casey Bloys, True Detective’in 4. sezonu için ön hazırlıklara başladıklarını söyledi. Diziyi yeni bir yazarla devam ettirme fikri üzerinde durduklarını ve bazı yazarlarla görüştüklerini belirtti.

resim

Yeni bir sesle doğru tonu, doğru yorumu bulmaya çalıştıklarını söyleyen Bloys, kalite odaklı ilerlediklerini, diziyi yansıtmayan ya da istekli kadar kaliteli olmayan bir sonuç ortaya çıktığı takdirde 4. sezonu çekmeyeceklerini söyledi. 4. sezonu çekmeleri için içlerine sinen bir sonucun ortaya çıkması gerektiğini ifade etti.

Bloys, True Detective’in 4. sezonu için görüştükleri yazarların isimlerini vermekten kaçındı. Ancak Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson ve Arjantin yapımı Cromo dizisinin senaristlerinden Lucia Puenzo, yeni sezon için kulislerde ismi geçen senaristler arasında yer alıyor. Her iki ismin de kendi versiyonları üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Henüz sadece bir söylentiden ibaret olsa da Sam Levinson’ın elinden çıkmış bir True Detective sezonunun nasıl olacağını merak etmemek elde değil.

True Detective
2014
True Detective
Suç / Dram / Gizem55 dk

Yönetmen: Cary Joji Fukunaga, John Crowley, Justin Lin
True Detective HBO kanalı için çekilen bir antoloji drama dizisidir ve ilk sezonu Cary Joji Fukunaga yönetmiş, Nic Pizzolatto tarafından yazılmıştır. İlk sezonun yıldızları Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts, ve Tory Kittles'dir....
8.9 (662,245 Oy)


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film