Giriş Kayıt
Colin Farrell

Colin Farrell


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Colin Farrell, oyuncu, yapımcı, dublör.

The Batman (2022), True Detective (2014), Telefon Kulübesi (2002), Yedi Psikopat (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Colin Farrel | Colin J. Farrell | Col Farrell
Web Sitesi:
8.9 (186 Oy)
  • Currently 178.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,962
2023 Oyuncu    
2023 Suç Yapımcı
Oyuncu
   
2023 Suç Yapımcı
Oyuncu
   
2022 Komedi Oyuncu 7.8 115,379
2022 Aksiyon Oyuncu 7.8 784,146
2022 Aksiyon Oyuncu 7.8 19,266

Yang’dan Sonra
2021 Dram Oyuncu 6.7 22,831
2021 Macera Oyuncu 7.6 16,251
2021 Macera Oyuncu 5.5 26,566
2020 Macera Oyuncu 4.3 30,370
2020 Aksiyon Oyuncu 5.4 53,729
2019 Aksiyon Oyuncu 7.8 396,504
2019 Macera Oyuncu 6.3 82,389

Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 6.8 104,012

Kutsal Geyiğin Ölümü
2017 Dram Oyuncu 7.0 186,525
2017 Suç Oyuncu 6.5 43,087

Kadın Affetmez
2017 Dram Oyuncu 6.3 61,646
2016 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.5 250

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.2 507,072

Istakoz
2015 Komedi Oyuncu 7.1 294,871
2015 Gizem Oyuncu 6.4 68,696
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 866

Aşk ve Tutku
2014 Dram Oyuncu 5.5 6,143

Kış Masalı
2014 Dram Oyuncu 6.1 56,667
2014 Suç Oyuncu 8.9 654,340
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 940

Mr. Banks
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 169,899

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.6 109,777

İntikam Benim
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 69,984

Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7.1 273,599

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 266,078

Korku Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 6.4 112,997

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Oyuncu 6.9 469,253

Özgürlük Yolu
2010 Macera Oyuncu 7.3 121,891

Londra Bulvarı
2010 Suç Oyuncu 6.2 50,310
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,953

Burma Askeri
2010 Belgesel Oyuncu 8.1 54
2010 Oyuncu 6.7 1,852

İlahların Aşkı
2009 Dram Oyuncu 6.8 22,615

Dr. Parnassus
2009 Macera Oyuncu 6.8 153,844

Çılgın Kalp
2009 Dram Oyuncu 7.2 94,536

Gizem
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 10,669
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,820

Zafer ve Gurur
2008 Suç Oyuncu 6.6 63,114
2008 Oyuncu 6.8 1,665
2008 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.3 388

Brüj'da
2008 Komedi Oyuncu 7.9 460,831

Beni Orada Arama
2007 Biyografi 6.8 61,136

Cassandra'nın Rüyası
2007 Suç Oyuncu 6.6 53,816
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,155

Kanun Namına
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 123,567

Aşka Sor
2006 Dram Oyuncu 5.7 10,082

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Oyuncu 6.7 89,649
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Büyük İskender
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 176,505

Dünyanın Sonundaki Ev
2004 Dram Oyuncu 6.6 13,988
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Yanlış Hesap
2003 Komedi Oyuncu 6.8 16,567

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Oyuncu 6.8 21,864

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 153,826
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,581

Çaylak
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 142,088

Korkusuz
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 228,857
2003 Oyuncu 6.5 1,056
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,396

Telefon Kulübesi
2002 Suç Oyuncu 7.1 285,341

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Oyuncu 7.6 583,466

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Oyuncu 6.3 55,253
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 253

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 17,467
2001 Komedi Oyuncu 7.5 1,943

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 6.9 43,288

Sevimli Haydut
2000 Suç Oyuncu 6.3 14,363

Savaş Alanı
1999 Dram Oyuncu 7.2 11,148
1998 News Oyuncu 3.0 2,405
1996 Dram Oyuncu 6.3 652
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1996 News Oyuncu 3.2 919
1994 News Oyuncu 3.2 955
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,909
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,300
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
1952 News Oyuncu 4.6 2,449
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024