Giriş Kayıt
Woody Harrelson

Woody Harrelson (61)


Oyuncu, Yapımcı

Woodrow Tracy Harrelson, 23 Temmuz 1961 Midland, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1985 yılının Haziran ayında Nancy Simon ile evlendi. 1 yılın ardından 1986 yılının Ocak ayında boşandılar. 2008 yılının Aralık ayında Laura Louie ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), True Detective (2014), Sihirbazlar Çetesi (2013), Zombi Ülkesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Woodrow Tracy Harrelson
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Midland, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.77 m
9.2 (150 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2022 Animasyon Yapımcı 8.2 753

Hüzün Üçgeni
2022 61 Komedi Oyuncu 7.8 2,647
2022 Oyuncu 4.2 544

Torontolu Adam
2022 61 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,669

Venom: Zehirli Öfke 2
2021 60 Aksiyon Oyuncu 5.9 228,827
2021 60 Aksiyon Oyuncu 6.2 63,584
2021 60 Belgesel Oyuncu    

Kiss the Ground: Onarıcı Tarım
2020 59 Belgesel Oyuncu 8.2 7,051
2019 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,085

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 183,656
2019 58 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.9 93,693
2019 58 Belgesel Oyuncu 7.6 217

Venom: Zehirli Öfke
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.6 492,391

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.9 352,690
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,598
2017 56 Biyografi Oyuncu 6.3 7,597

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 56 Suç Oyuncu 8.1 514,601
2017 56 Biyografi Oyuncu 7.1 34,589

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.4 261,446
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 10,791
2017 56 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.2 4,316
2016 55 Komedi Oyuncu 7.3 129,830

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.4 295,890
2016 55 Dram Oyuncu 5.8 11,279

Kod 999
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.3 73,567
2016 55 Dram Oyuncu 6.5 7,126

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 54 Macera Oyuncu 6.5 333,047
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 847

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 53 Macera Oyuncu 6.6 461,620
2014 Oyuncu 6.5 445
2014 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.9 579,116

Kardeşim İçin
2013 52 Suç Oyuncu 6.7 118,704

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 52 Macera Oyuncu 7.5 671,298
2013 Reality-TV Oyuncu 7.7 1,510

Kahraman İkili
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.8 24,808

Sihirbazlar Çetesi
2013 52 Suç Oyuncu 7.2 667,528

Yedi Psikopat
2012 51 Komedi Oyuncu 7.1 262,165
2012 51 Belgesel Oyuncu 7.6 6,774

Açlık Oyunları
2012 51 Macera Oyuncu 7.2 926,196
2012 51 Biyografi Oyuncu 7.4 22,573
2011 50 Belgesel Oyuncu 7.2 352

Arkadaştan Öte
2011 50 Komedi Oyuncu 6.5 374,142
2011 50 Suç Oyuncu 5.8 24,508
2011 50 Belgesel Oyuncu
7.4 1,234
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 20,095
2010 Oyuncu 6.7 1,818

Zombi Ülkesi
2009 48 Macera Oyuncu 7.6 584,749
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 381,833
2009 48 Belgesel Oyuncu 7.8 171

Koruyucu
2009 48 Komedi Oyuncu 6.7 37,050

Haberci
2009 48 Dram Oyuncu 7.1 35,730

Hızlı Sörfçü
2008 47 Komedi Oyuncu 4.6 8,903

Yedi Yaşam
2008 47 Dram Oyuncu 7.6 305,867

Sibirya Ekspresi
2008 47 Suç Oyuncu 6.6 53,565
2008 47 Belgesel Oyuncu 7.5 607

Aşk Yönetimi
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 17,935
2008 Oyuncu 5.1 75

Uyurgezer
2008 47 Dram Oyuncu 6.1 5,903

Çaylak Profesyonel
2008 47 Komedi Oyuncu 5.8 83,649

İsyan
2007 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,895

İhtiyarlara Yer Yok
2007 46 Suç Oyuncu 8.2 982,256
2007 46 Komedi Oyuncu 5.9 5,884

Entrika
2007 46 Suç Oyuncu 5.8 5,707
2007 46 Belgesel Oyuncu 7.7 3,523

Kır Evi Arkadaşı
2006 45 Komedi Oyuncu 6.7 23,092

Karanlığı Taramak
2006 45 Animasyon Oyuncu 7.0 113,304
2006 45 Animasyon Oyuncu 5.9 6,815

Arapsaçı
2005 44 Komedi Oyuncu 6.3 14,698
2005 Komedi Oyuncu 8.5 38,940
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2005 44 Biyografi Oyuncu 7.2 7,798

Tek Başına
2005 44 Dram Oyuncu 7.3 43,423

Gün Batarken
2004 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,301
2004 43 Komedi Oyuncu 5.3 7,991
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,205

Asabiyim
2003 42 Komedi Oyuncu 6.2 218,856
2003 42 Belgesel Oyuncu 7.1 129
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692
2003 42 Komedi Oyuncu 5.9 6,849

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.5 12,103

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 237,252
1999 38 Belgesel Oyuncu 7.2 3,599

Ed TV
1999 38 Komedi Oyuncu 6.1 43,912

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 56,978

Ihtiras tomurcuklari
1998 37 Dram Oyuncu 6.1 4,444

İnce Kırmızı Hat
1998 37 Dram Oyuncu 7.6 190,250
1998 Belgesel Oyuncu 7.9 1,116
1998 37 Suç Oyuncu 6.1 8,097

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 36 Dram Oyuncu 6.7 7,617

Başkanın Adamları
1997 36 Komedi Oyuncu 7.1 85,347
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459
1997 News Oyuncu 4.7 689

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 35 Biyografi Oyuncu 7.3 96,629

Raptiye
1996 35 Komedi Oyuncu 6.9 86,217
1996 35 Suç Oyuncu 6.1 4,816
1996 News Oyuncu 3.2 866

Para Treni
1995 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 41,708
1994 News Oyuncu 3.2 907

Katil Doğanlar
1994 33 Suç Oyuncu 7.2 238,702
1994 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,572
1994 33 Komedi Oyuncu 5.5 2,749
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928

Ahlaksız Teklif
1993 32 Dram Oyuncu 6.0 73,298
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688

Beyazlar Beceremez
1992 31 Komedi Oyuncu 6.8 88,977
1992 31 Belgesel Çeşitli 7.5 1,118
1991 30 Komedi Oyuncu 6.3 38,033

L.a. Hikayesi
1991 30 Komedi Oyuncu 6.7 33,279
1990 29 Gerilim Oyuncu 4.5 472

Bebeğimiz Olacak
1988 27 Komedi Oyuncu 5.9 13,191
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 721
1987 26 Macera Oyuncu 5.2 53

Vahşi Kediler
1986 25 Komedi Oyuncu 6.0 14,029

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu 7.9 56,885
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,750
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,991
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
- Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023