Giriş Kayıt
Rachel McAdams

Rachel McAdams


Oyuncu

Rachel McAdams, oyuncu.

Doktor Strange (2016), Sherlock Holmes (2009), Spotlight (2015), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rachel MacAdams
Takma İsmi: Rach
Web Sitesi:
9.5 (300 Oy)
  • Currently 189.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (76)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 7.4 24,974

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Oyuncu 6.9 471,372

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 Komedi Oyuncu 6.5 101,621

Oyun Gecesi
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 253,755

İtaatsizlik
2017 Dram Oyuncu 6.6 35,598
2017 Oyuncu 7.6 42

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 797,779
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 249
2016 Oyuncu 6.4 2,234
2015 Biyografi Oyuncu 8.1 498,701

Küçük Prens
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 66,132

Her Şey Güzel Olacak
2015 Dram Oyuncu 5.4 6,420

Son Şans
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 255,905
2015 Komedi Oyuncu 5.4 70,651

İnsan Avı
2014 Suç Oyuncu 6.7 79,728
2014 Suç Oyuncu 8.9 643,022

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 382,300

Öldüren Tutku
2012 Suç Oyuncu 5.3 24,117

Aşkın İzleri
2012 Dram Oyuncu 5.8 29,868

Aşk Yemini
2012 Dram Oyuncu 6.8 203,870

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 477,728

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Oyuncu 7.6 447,572

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 82,232
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 1,474
2010 Oyuncu 6.7 1,848
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 666,465

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Oyuncu 7.1 157,284

Devlet Oyunları
2009 Suç Oyuncu 7.1 159,669
2008 Komedi Oyuncu 6.9 14,498

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.2 9,715
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,221

Tepetaklak Nelson
2006 Dram 7.1 91,387
2006 Komedi Oyuncu 8.8 2,876

Aile Bağları
2005 Komedi Oyuncu 6.3 74,915

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Oyuncu 7.0 373,680
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439

Gece Uçuşu
2005 Gizem Oyuncu 6.5 134,167

Not Defteri
2004 Dram Oyuncu 7.8 613,988

Kötü Kızlar
2004 Komedi Oyuncu 7.1 429,358
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,555
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290

Ateşli Piliç
2002 Komedi Oyuncu 5.6 101,889
2002 Dram Oyuncu 5.6 310
2002 Komedi Oyuncu 6.4 1,899
2002 Dram Oyuncu 6.1 515
1996 News Oyuncu 3.2 913
1994 News Oyuncu 3.2 949
1992 News Oyuncu 4.3 393
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024