Giriş Kayıt

The Mandalorian Spin-off’ları Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 07 Kasım 2020 12:15

799 

resim

The Mandalorian dizisinin 3. sezonu için hazırlıklar sürerken, yeni sezonun çekimleri başlamadan önce Boba Fett karakterine odaklanan spin-off dizisinin çekileceği iddiası ortaya atıldı.

Disney+ orijinal dizisi The Mandalorian, kısa bir süre önce 2. sezonu ile geri dönmüştü. Dizinin çekimleri, koronavirüs salgını başlamadan hemen önce mart ayında tamamlanmıştı. Henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da 3. sezon için de zaman kaybetmeden hazırlıklara başlandı. Dizinin arkasındaki isim olan Jon Favreau, çekimlere 2020 yılının sonlarında başlamayı umduklarını söyledi. Çekimlerin aralık ayı başında ya da önümüzdeki ilkbaharda başlayacağı yönünde farklı söylentiler bulunuyor.

Bu farklı söylentilerin nedenleri ise Lucasfilm‘in detayları gizli tutmasından kaynaklanıyor. Son dönemde farklı kaynaklardan gelen duyumlar, The Mandalorian spin-off‘u olacak, Boba Fett ile alakalı bir mini dizinin önce çekileceğine işaret ediyor. Dizinin 3. sezonunun ise bir aylık aradan sonra çekimlere başlaması bekleniyor. Dizinin 3. sezonu geçtiğimiz gün Production Weekly listesinde Buccaneer adıyla yer aldı.

resim

When the Street Lights Go On, Chicago Med gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu Sophie Thatcher‘ın The Mandalorian serisi yapımlarında yer alacağı konuşuluyor. Dizinin oyuncu kadrosu yapım şirketleri tarafından bir sır gibi saklanıyor. Thatcher’ın dizinin 3. sezonunda mı yoksa bir spin-off projesinde mi yer alacağı konusunda çelişkili bilgiler var.

Şubat ayında o dönem Disney CEO’su olan Bob Iger, şirketin The Mandalorian’ı spin-off yapımları ile genişletmek istediklerini belirtmişti. Dizide yer alan karakterlerin geliştirilerek hikâyelerinin yer alacağı yapımlara değinmişti. Bu bilgiler ışığında Gina Carano‘nun canlandırdığı Cara Dune ve Star Wars Rebels ile tanınan Bo-Katan Kryze karakterine odaklanan spin-off projeleri de olası görülüyor.

Ayrıca Disney+’ın kadın karakter merkezli bir Star Wars dizisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Dizinin senaristi ve showrunner’ı Leslye Headland‘in olduğu üzerinde duruluyor. Dövüş sanatları ve aksiyon gerilimine sahip dizi bilinen Star Wars evreninden farklı bir zaman diliminde geçecek. Söylentilere konu olan dizinin şu anki Star Wars projesinden ayrı bir yapım olacağı belirtiliyor.

The Mandalorian
2019
The Mandalorian
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu40 dk

Yönetmen: Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard
The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. The Mandalorian'ın yolu Cara Dune ile kesişir. Cara Dune, Cumhuriyet'e bağlı olan askerlerden biri olarak biliniyor. Cara, yolu The...
8.6 (594,407 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film