Giriş Kayıt
Katee Sackhoff

Katee Sackhoff (39)


Oyuncu, Yapımcı

Kathryn Ann Sackhoff, 08 Nisan 1980 Portland, Oregon, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Riddick (2013), Göz (2013), Savaş Yıldızı Galactica (2003), Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathryn Ann Sackhoff
Doğum Tarihi: 08 Nisan 1980
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
8.1 (20 Oy)
  • Currently 162/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.8 15,186
2018 38 Aksiyon Oyuncu 4.5 6,334
2016 36 Komedi Oyuncu 6.4 320
2016 36 Korku Oyuncu 5.1 11,037
2015 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 3,053
2014 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,531

Göz
2013 33 Korku Oyuncu 6.5 108,091
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 145,965

Lanetli Ev 2
2013 33 Dram Oyuncu 5.3 15,309
2013 33 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 3,405
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 26,194

Batman: İlk Yıl
2011 31 Animasyon Oyuncu 7.4 28,207
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 17,613
2009 29 Belgesel Oyuncu 7.6 184
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,078

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 40,240
2007 27 Aksiyon Oyuncu 7.6 20,123
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 9,779
2007 27 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,584

Hayalet Sesler 2
2007 27 Dram Oyuncu 5.7 12,260
2007 Komedi Oyuncu 8.1 659,849

Biyonik Kadın
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,725
2006 26 Belgesel Oyuncu
7.1 150
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 142,852

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Oyuncu 8.6 62,287
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 33

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.6 50,803

Korku Bayramı 2
2002 22 Komedi Oyuncu 4.0 34,347
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 37,699
2001 Aksiyon Oyuncu 8.3 164,021
2001 21 Komedi Oyuncu 7.2 5,286

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.6 73,728
1999 Komedi Oyuncu 5.8 1,110
1998 18 Dram Oyuncu 5.7 2,079
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019