Giriş Kayıt
Carl Weathers

Carl Weathers (71)


Oyuncu, Yönetmen

Carl Weathers, 14 Ocak 1948 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen.

2007 yılının Mart ayında Jennifer Peterson ile evlendi. 2 yılın ardından 2009 yılının Ocak ayında boşandılar.

Rocky (1976), Av (1987), Rocky 2 (1979), Rocky 4 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1948
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak Hikayesi 4
2019 71 Animasyon Oyuncu 8.2 80,455
2018 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,872
2017 Suç Oyuncu 6.9 3,075
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 25,447
2014 66 Komedi Oyuncu 5.8 18,678
2013 65 Animasyon Oyuncu 7.5 12,040
2012 64 Aksiyon Oyuncu 2.7 2,335

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.4 26,032
2009 Komedi Oyuncu 4.7 240

Geri Dönüşler
2007 59 Komedi Oyuncu 4.2 10,717
2006 58 Komedi Oyuncu 6.3 4,287
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 590
2004 56 Animasyon Oyuncu 6.3 2,492
2003 Komedi Oyuncu 8.8 258,621

8 Çılgın Gece
2002 54 Animasyon Oyuncu 5.4 20,428
2002 Suç Oyuncu 8.7 66,595
2001 53 Belgesel Oyuncu 7.0 237
2000 Macera Yönetmen 5.6 691

Küçük Nicky
2000 52 Komedi Oyuncu 5.3 92,364
1999 Aksiyon Oyuncu 3.6 537
1997 Aksiyon Oyuncu 3.9 883
1997 49 Belgesel Oyuncu 8.5 1,744

Mutlu Gilmore
1996 48 Komedi Oyuncu 7.0 182,135
1995 47 Gerilim Oyuncu 5.8 602
1994 46 Dram Oyuncu 7.3 61
1994 Dram Oyuncu 7.4 92
1993 Aksiyon Oyuncu 7.4 147
1992 44 Aksiyon Oyuncu 4.3 303

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.5 2,103
1988 Dram Oyuncu 7.5 3,070

Kızgın
1988 40 Aksiyon Oyuncu 5.4 9,292

Av
1987 39 Aksiyon Oyuncu 7.8 347,775
1987 Aksiyon Oyuncu 8.3 3,513

Rocky 4
1985 37 Dram Oyuncu 6.8 171,274

Rocky 3
1982 34 Dram Oyuncu 6.8 158,615
1981 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,261

Rocky 2
1979 31 Dram Oyuncu 7.2 175,101

Navarone’dan 10. Bölük
1978 30 Aksiyon Oyuncu 6.4 15,530

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 29 Dram Oyuncu 7.6 168,904
1977 29 Komedi Oyuncu 5.9 2,402
1976 28 Dram Oyuncu 8.1 477,320
1975 27 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,396
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,520
1975 27 Aksiyon Oyuncu 6.3 975

Silahın Gücü
1973 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 51,665
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019