Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal


Oyuncu, Yapımcı

Pedro Pascal, oyuncu, yapımcı.

The Mandalorian (2019), The Last of Us (2023), Narcos (2015), Wonder Woman 1984 (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
9.3 (69 Oy)
  • Currently 187/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu    

Kaçak Kızlar
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 3,418
2023 Aksiyon Oyuncu 8.8 503,390

Yetenekli Bay Cage
2022 Aksiyon Oyuncu 7.1 45,326
2022 Komedi Oyuncu 6.8 51
2022 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 21

Hayvanların Sırları
2021 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Dram Oyuncu 7.7 6,916
2021 Aksiyon Oyuncu 7.6 76,936
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2020 Belgesel Oyuncu 8.4 2,999
2020 Aksiyon Oyuncu 5.4 289,887
2020 Aksiyon Oyuncu 4.7 12,556
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 580,533
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 144,551

Sokağın Dili Olsa
2018 Suç Oyuncu 7.1 52,216

Adalet 2
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 194,120
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 33,846

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 359,887

Çin Seddi
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 145,269
2015 Biyografi Oyuncu 8.8 465,827
2015 Komedi Oyuncu 5.7 6,746
2013 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,629
2013 Dram Oyuncu 6.5 3,192

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.2 2,261,869
2011 Macera Oyuncu 7.0 77
2011 Komedi Oyuncu 7.1 7,140

Kader Ajanları
2011 Romantik Oyuncu 7.0 269,249
2011 Dram Oyuncu 8.0 3,306
2011 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,318
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,068
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 26
2008 Suç Oyuncu 8.2 198,926
2006 Dram Oyuncu 7.5 25,422
2005 Dram Oyuncu 6.6 323
2001 Suç Oyuncu 7.5 27,584

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Oyuncu 4.3 2,403
1999 Komedi Oyuncu 6.3 1,314
1994 News Oyuncu 3.2 951
1981 News Oyuncu 3.6 2,743
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
- Yapımcı
Oyuncu
   
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024