Giriş Kayıt

Star Wars Dizisi The Mandalorian'dan İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 24 Ağustos 2019 17:26

679 

resim

Star Wars evreninde geçen ilk live-action dizi olan The Mandalorian’dan ilk fragman yayınlandı. Jon Favreau’nun yaratıcısı olduğu dizi, 12 Kasım’da Disney+’ta yayınlanacak.

Star Wars: The Force Awakens ile başlayan yeni üçlemeyle beyazperdeye geri dönen Star Wars evrenini genişletmeye devam eden Disney, bir yandan bu evrende geçen yeni filmler çekerken, bir yandan da dizi projeleriyle bu evrenin farklı köşelerine ışık tutuyor. Daha önce Star Wars: The Clone Wars ve Star Wars Rebels gibi animasyon diziler hazırlayan Disney, ilk live-action Star Wars dizisi olan The Mandalorian‘ı bu yıl yayınlayacak.

12 Kasım’da açılacağı duyurulan Disney+‘ta yayınlanacak ilk dizilerden biri olacak The Mandalorian için tanıtım çalışmalarına başlayan stüdyo, şu sıralar Amerika’da düzenlenmekte olan D23 fuarında merakla beklenen diziden ilk fragmanı yayınladı.

Empire’ın yıkılıp First Order’ın kurulduğu dönemin arasında geçecek dizi, Jango ve Boba Fett gibi bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun galaksinin uzak köşelerine uzanan maceralarını anlatacak.

Dizinin merkezinde yer alan silahşoru Game of Thrones ve Narcos gibi dizilerle tanınan Pedro Pascal‘ın canlandıracağı dizinin oyuncu kadrosunda Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, Nick Nolte gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yaratıcılığını Iron Man ve The Jungle Book’un yönetmeni olan Jon Favreau üstleniyor. Favreau öncülüğünde hazırlanan dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğuna oturan isimler arasında Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Rick Famuyiwa (Dope) ve Bryce Dallas Howard da yer alıyor.

12 Kasım’da Disney+’ta yayınlanacak olan The Mandalorian’dan yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Mandalorian
2019
The Mandalorian
Aksiyon / Macera / Bilim-Kurgu40 dk

Yönetmen: Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard
The Mandalorian, tek başına savaş veren biridir. Bulunduğu yer ise Yeni Galaktik Cumhuriyet'in kontrol edemediği bir bölgededir. The Mandalorian'ın yolu Cara Dune ile kesişir. Cara Dune, Cumhuriyet'e bağlı olan askerlerden biri olarak biliniyor. Cara, yolu The...
8.6 (594,267 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film