Giriş Kayıt

Marvel, Disney+'ta Yayınlanacak Ms. Marvel, Moon Knight ve She-Hulk Dizilerini Duyurdu


  1. Haberler
  2. Dizi
Quaresmania - 24 Ağustos 2019 17:40

666 

resim

Disney+’ta yayınlanacak Marvel dizilerine üç yenisi daha eklendi: Ms. Marvel, Moon Knight ve She-Hulk. Ayrıca Loki, WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier dizileri hakkında yeni detaylar da paylaşıldı.

Şu sıralar ABD’de düzenlenmekte olan D23 fuarı kapsamında yeni projelerini tanıtan Disney, dün düzenlediği panelde Marvel dizileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 12 Kasım’da açılacak yeni dijital platformu Disney+’ı tanıtan stüdyo, bu platformda yayınlanacak Marvel dizileri hakkında yeni detaylar paylaştı.

Daha önce Hawkeye, Loki, WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier dizilerini duyuran Marvel, bunlara Ms. Marvel, Moon Knight ve She-Hulk dizilerinin de ekleneceğini açıkladı. Henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olan bu diziler hakkında pek detay paylaşılmasa da, Disney+’ta yayınlanan diğer Marvel dizileri gibi bu üç dizinin de Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olması ve bu evrende yaşananlara doğrudan etkide bulunması bekleniyor.


Ms. Marvel

resim

Kısa süre önce yayınlanmaya başlayan Four Weddings and a Funeral dizisinin senaristlerinden Bisha K. Ali’nin senaryosunu kaleme alacağı dizi, Marvel’ın Müslüman kahramanlarından Ms. Marvel’ın hikâyesini ekranlara taşıyacak. New Jersey’de muhafazakâr ailesi birlikte yaşayan Pakistan asıllı bir genç olan Kamela Kahn, esneme ve şekil değiştirme yeteneklerini kullanarak kahraman olma yolunda ilk adımlarını atacak.


Moon Knight

resim

Marc Spector, nam-ı diğer Moon Knight, Bushman adından bir terörist tarafından öldürülen eski bir CIA ajanıdır. Ay Tanrısı Khonshu tarafından hayata döndürülen Spector, Bushman’ı öldürür ve Moon Knight’a dönüşüt. Spector’ın kafasının içinde bazen birlikte çalışan, bazen de kontrol için savaşan dört farklı kişilik yer almaktadır.


She-Hulk

resim

She-Hulk, adından da anlaşılabileceği gibi Hulk’un kadın versiyonu. Bruce Banner’ın kuzeni olan Jennifer Walters’a odaklanan dizi, avukatlık yapan Walters’ın, geçirdiği bir kaza sonrası Banner’ın kanının enjekte edilmesiyle Hulk benzeri güçlere kavuşmasını anlatıyor.

Öte yandan Marvel daha önce duyurduğu Disney+ dizileri hakkında yeni detaylar da paylaştı.


Loki

resim

Loki’nin Avengers: Endgame’de Tesseract’ı alıp ortadan kaybolmasının ardından yaşananları konu alacak diziyi Sex Education’ın yönetmenlerinden Kate Herron yönetecek. Tom Hiddleston’ın Loki rolüyle geri döneceği dizinin senaryosunu Rick and Morty’nin senaristlerinden Michael Waldron kaleme alıyor.


WandaVision

resim

Elizabeth Olsen tarafından canlandırılan Scarlet Witch ve Paul Bettany tarafından canlandırılan Vision karakterlerine odaklanacak olan dizinin, epik Marvel filmleri ile sit-com dizilerinin bir karışımı gibi olacağı açıklandı. Game of Thrones, Mad Men, Fargo gibi dizilerde yönetmen koltuğuna oturan Matt Shakman‘ın yöneteceği dizinin oyuncu kadrosunda Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’e eşlik edecek yeni isimler de açıklandı. Dizide yer alacak isimler: Thor filmlerindeki Darcy karakterine bir kez daha hayat verecek olan Kat Dennings, Ant-Man and the Wasp’taki Ajan Jimmy Woo rolüyle geri dönecek olan Randall Park ve meraklı bir komşuyu canlandıracak Kathryn Hahn olacak. Teyonah Parris‘in Captain Marvel’da çocukluğunu gördüğümüz Monica Rambeau’nun yetişkin hâline hayat vereceği bir süre önce açıklanmıştı.


The Falcon and the Winter Soldier

resim

Marvel Sinematik Evreni’nde Captain America’nın yakın arkadaşları olarak izleyicilerin karşısına çıkan Falcon ve Winter Soldier’ı bir araya getirecek bu dizi, Captain America filmlerinde gördüğümüz iki karakteri daha barındıracak. Captain America: Civil War’da Avengers’ı birbirine düşüren Baron Zemo (Daniel Brühl) ve S.H.I.E.L.D. ajanı Agent 13 (Emily Van Camp). Captain America çizgiromanlarının dikkat çekici karakterlerinden John Walker da dizide yer alacak. Oldukça benzer güçlere sahip olduğu Captain America’nın zıttı olarak tanımlayabileceğimiz Walker’ı Wyatt Russell canlandıracak. Çizgiromanlarda bazen kötü karakter bazen de bir anti-kahraman olarak boy gösteren karakterin dizide nasıl bir rol üstleneceği şimdilik belirsizliğini koruyor.












Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film