Giriş Kayıt
Yorumlar (88)
avatar
(807) -
Kong ile Godzilla'nın şehri alt üst etmesinden, birbirlerini ısırmasından ara sıra Kong'un ağlamaklı bakışlarından ibaret. Kong ve Godzilla efektleri gerçeklik algısını vermekten daha çok animasyon hissi verdi. Yine de bu aksiyon ve Kong bağırışları ile vakit geçirmek için uygun.
6


avatar
(444) -
Anlayamadığım şey şu. Futbol takımı tutar gibi, siyasi partinin propagandasını yapar gibi film yorumları yazıyorsunuz buralara. Neden? "Yav o konu öle diil bi kere akıllım, git araştır da öyle gel izle" diyen mi ararsın; Arkadaş kusura bakma da film izlemeye geldik, tarih dersi sınavına değil. Bir filmi izlemeden önce neden araştırma yapayım. Herkes buna mecbur değil. Araştırılacak bir durum varsa bunu yapımcılar film içinde bir kaç sekansta göstersinler, biz de"haaaa demek ondaaan" diyerek film içi aydınlanma yaşayalım. Avengers fanları gibi, beğendiğiniz bir film olunca adeta sosyal medyaya hücum ediyorsunuz beğenmeyenleri linç etmek için. "Parazit" filmini o kadar kötüledim de ne oldu, adamlar gitti Oscar verdiler filme. Ne oldu bizim linç girişimi!..
Filmleri uç noktalarla izlemeyin arkadaşlar. Filmi beğenmeyenler için türlü argümanlar, teoriler filan da üretmeyin. Beğenen beğenerek izler, beğenmeyen ise izlemez.
Ben ise kendimi bildim bileli Godzilladan nefret ederim, Kong'un hatırına filmi izleyeyim dedim ama yirmi dakika zor dayandım. Bu Godzilla benim hayal gücüme hiçbir zaman hitap edemedi.
1

Cevaplar (1)
avatar
(34) -
Aynen cok dogru soylemissin, nasil bu filme iyi diyenler olabiliyor hayret bisey.Gorsel efektten filan bahsetmisler yani inanilir gibi degil sanki biz hic hayatimizda gorsel efekti iyi olan film izlemedik. 2005'teki King Kong tan daha kotu bence bu filmdeki efektler
3


1
| Bildir


avatar
(489) -
Senaryo zayıf olsada görsel efektler eşliğinde görsel şölen seyiri keyifliydi.Hiç sıkılmadım.Gayet sürükleyiciydi.Efektten kısmamışlar her sahnede fullemişler maşallah.Önce ki Kong serilerinde de dikkati mi çeken ve rahatsızlık duyduğum Kong'un boyutunun sahneler arasında oranı sürekli değişiyor.Özellikle insanlarla birebir olduğu sahnelerde Kong küçük gözükürken şehirde ki orantısı en az iki katı oluyor.Bariz bir orantı farkı var.Bunun haricinde senaryo konusunun fazla üstüne düşmemişler.Elimizde canavar filmleri tarihinin en baba iki yaratığı var görsel efektide fulledik mi akar gider demişler.Öyle de olmuş.Ancak senaryo biraz daha derinlikli olsaydı tabi ki daha iyi olurdu.

Böyle bir filmde mantık aranmaz ancak her filmin kendi dinamikleri içinde belli bir mantık çerçevesi olması lazım.

Sürprizbozan: Göster


Oyunculuklardan bahsetmediğimi farkettim.Sonra tekrar farkettim ki filmde oyuncuların bir önemi olmadığı için aklıma bile gelmemiş.Evet oyuncular olmasa pek birşey farketmezdi.
6


avatar
(199) -
vaat ettiğini fazlasıyla veren eğlencelik bir film.. "king kong var mı?" var "godzilla var mı?" o da var .. güzel kızlar, yakışıklı adamlar var mı ? var.. aksiyon var.. efektler, modellemeler kaliteli .. bunların dışında adı "Godzilla vs. Kong" olan bir filmden ne bekleyebilirdiniz de hayal kırıklığına uğradınız merak etmeden edemiyor insan?
7


avatar
(1239) -
Valla film benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. Açıkcası godzilla'nın ilk filmini izlemiş o zamanlar beğenmemiştim sonra çıkan diğer filmlerini izlemedim ancak bu filmden sonra önyargımı yıkıp yeniden izlemeyi düşünüyorum. Bilim-kurgu filmlerinden beklentiniz neyse bence karşılığını fazlasıyla alacağınızı düşünüyorum. Aksiyon sahnelerini soluksuz izledim , görsellik ise fazlasıyla doyurucu o yüzden izlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler ...
7


avatar
(6205) -
Açıkçası görsel efektlerin çok fazla olması nedeniyle ve bir çok yerde abartılı sahnelerinden dolayı çok çok beğenemedim. Benim için 2005 yapımı olan '' King Kong '' daha duygusal ve başarılı bulduğumu yazmalıyım. Kısacası Kafa dağıtmak için aksiyonu bol bir yapım olmuş. Her şeye rağmen fazla beklenti içinde olmadan yinede şans verilir diye düşünüyorum...
5


default avatar
(31) -
küçük kızla duygu yüklemeye de çalışılmış ama yetmemiş fakat görsel ve efekt doyurdu keşke sinemada 3d izleyebilseydik daha iyi olurdu.
7


default avatar
(118) -
Sanki memleketimiz her konuda mükemmel olduğu gibi sinema sektöründe de bir numaraymış gibi şu filme olumsuz eleştiri yapıp düşük puan verenleri anlamıyorum. Hala ağalı-mafyalı, aldatmalı , efektlerin 0 (sıfır) olduğu, konusu zengin kız fakir oğlan, handa villada yaşayıp gönülden gönüle aşk yaşayan, dedikodunun harmanlaşıp aldatmanın, entrikanın, çalmanın, haksızlığın konu olarak bizlere empoze edildiği saçma dizlieri ( filmleri ) izleyip burada da godzilla veking kongtan aşk dolu sahnelermi bekliyorsunuz anlamadım. Neye göre bu filme 5-6 puan veriyorsunuz. Film godzilla ve kongun aşkı yada mafya hesaplaşması değil. Bence görsel olarak gerçekten çok etkileyici ve tatmin edici bir film. Bu tarz filmlerde konu ikinci planda kalır. Şahsi göürüşüm. Saygılarımla
10


default avatar
(1) -
Bu tarz filimler de bol bol efektler izliyoruz ama bazen kantarın topuzunu kaçırıyorlar ve artık filmlerin tadı da kaçıyor. uçaklardan atılan füzeler yıkılan binalar yok olan şehirler ve hiç bir ley olmayan yaratıklar. Aynı Türk filmlerindeki saçma sahnelere dönüyor artık


default avatar
(29) -
ben filmi beğendim. birebir dövüş ve aksiyon sahneleri oldukça fazlaydı. benim beklediğim gibi çıktı.

Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(18) -
Öncelikle şunu merak ediyorum umarım cevaplayan birileri çıkar: Yahu bu filmden ne bekliyordunuz. 2 titanın konu olduğu bir filmde senaryo,hikaye,oyunculuk vs. vs. diye beklentiye girmeyelim lütfen. İlk günden beri bu filmin tamamen görsel efekt ve aksiyon üzerine kurulacağı belliydi. Zaman geçirmek için izlenip rafa kaldrılacak,3-5 sene sonra arada açılıp keyfine izlencek bir film. Şöyle bir bakıyorum da herkeste bir Godfather tarzı hikaye,Batman Dark Knight tarzı oyunculuk beklentisi var sanki. Gişe için yapıldığı bariz şeklilde belli olan bir filmden ne beklenirse onu verdi. İzledim,eğlendim,bir kaç yıl sona tekrar izlerim...
6


avatar
(116) -
Wow. Filmde o kadar çok "enteresan şeyler" var ki, onlara takılmaktan başka şeylere odaklanmaya fırsat olmadı. Teknolojik olarak öyle yerlere gelmişiz ki, inanmazsınız, bu filmin 2500'lerde falan geçmesi lazım. Aksiyon falan da pek sarmadı, o devasa yaratıkların insanlara has davranışlar sergilemesi itici geldi bana. Arkadaş ortamında, kafanız iyiyken izleyebilirsiniz.
4


avatar
(54) -
Amerikan popcorn filmi. Mantıksal olayları bir kenara atıp anlık keyif aramak için birebir. Gidin eskide olsa japon amcamların yaptığı filmleri izleyin. Çok daha iyiler. Malesef çok kötü bir yapım. Ne godzilla ile ne king kong ile bu filmdeki canavarların alakası yok.

Godzilla serilerinin hepsini seyrettim. Kesinlikle en kalitesizi.


avatar
(548) -
Gayet güzel popcorn eşliğinde sıkılmadan izlenir bir film. Böyle filmlerde ne konusu arıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Bu ve bu gibi filmlerin altına yazılan yorumları okuyunca ülkemizin sinema severlerinin büyük kısmının sanat filmi sever olduğunu zanneder insan.

Bunlar eğlence entertainment filmleri. Vaadettiği yegâne şey, filmin süresinin nasıl geçtiğini anlamadan seni ekrana bağlamak. Bu noktada film üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor.

Karate filmi izleyip "Ya film hoş da çok fazla dövüşüyorlar" demek gibi.
7


avatar
(614) -
Bence amacına gayet iyi hizmet eden bir film. İzlerken keyif aldık. Ama tabii ki de eksikleri yok değil. Özellikle iki ergen ve iri siyahi abinin sahneleri gereksizlik ötesiydi. Efektlere söylenecek söz yok, harikaydı. Godzilla'yı da çok tatlı yapmışlar. Doyurucu bir ekran ve ses sistemiyle güzel bir deneyim yaşattı. Aksiyon-macera severlere tavsiye ederim.
7


avatar
(122) -
Sıkılmadan izleyebildim diyenlere şaşırıyorum gerçekten hiç beklentisi olmayan insanlar sanırım.Bir seriyi tadında bırakmak gerek tekrar tekrar öldürüp diriltip dost düşman ediyorlar.
5


avatar
(37) -
Godzilla'ya gelince bütçe bitmiş galiba, efektler rezil.. 90'lardan çıkıp gelmiş adeta.
4


avatar
(161) -
ilk godzilla filmi dahil, animelerini bile izlemiş biri olarak...efekt olarak tatmin edici bir film olmuş...insanlı kısımları cok gereksizdi....tek üzüntüm filmi sinemada izleyememek
8


default avatar
(25) -
CGI'ya neden laf edilmiş anlamadım? Bence efektler çok iyidi. Senaryo çok ama çok kötüydü. Çocukların olduğu sahneler zorlama olmuş. Oyuncu seçimleri yine başarısız.

Sürprizbozan: Göster
6


default avatar
(46) -
Ne çok iyi ne çok kötü. Pandemi döneminde anca olabilecek bu. Alın elinize mısırınızı, cipsinizi, içeceğinizi; kotü yorumları umursamadan vakit geçirin. Aslında batan çok şey var ama keyfinize bakın.


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film