Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

alpalp84

 
Kayıt : 04 Şubat 2017
Şehir : İstanbul
Son Giriş : Gizli
Son Yorumları
Zatôichi monogatari (1979)
31 Mart 2024
Şu efsane, güzide yapım yorumsuz kalmasın. Bütün filmlerini seyretmiş birisi olarak kesinlikle her bölümü film tadında. Dİzi olduğu için bir miktar düşük bütçeli olduğu belli oluyor ama geri kalan her şey çok daha iyi. Yeri geliyor bir beyfendi, yeri geliyor şakacı, yeri geliyor yardımsever, tabiki yeri geliyor katliam yapıyor. Eski samuray filmlerini seviyorsanız kesinlikle seyretmeniz gereken bir yapım.
Expend4bles (2023)
08 Mart 2024
Jason Statham'ın filmi tek başına götürdüğü, klişelerle dolu, yığınla mantık hatası olan B movie olmuş. Bu serinin yapı taşı eski aksiyon film yıldızlarını oynatmalarıydı. Kimseyi toplayamamışlar. Olanlarıda kullanamamışlar. Megan Fox seyir zevkimi düşürdü. Belki gençlik yıllarında güzel bir karakterdi ama artık itici tipi var. Serinin en kötü filmi. Sanırım bir kere daha yeni film görmeyiz.
The Family Plan (2023)
17 Aralık 2023
Filmde en ufak tebessüm dahi etmedim. Aksiyon sahnelerinin hepsi amatörce yapılmıştı. Mark Wahlberg işin içinde olmasa anında kapatırdım. Nedendir bilmem bu adamın filmlerini seviyorum. Fakat neyine güveniyorlarda filmin süresini uzun tutuyorlar anlamadım. 1,5 saat yap, düşük bütçeyi anlarımda ufak ufak espiriler serpiştir. Ne güzel olurdu.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film