Giriş Kayıt
Yorumlar (88)
default avatar
(33) -
Bu film de eski kongu unutun çünkü bu filmde kong küçük bir kızın evcil hayvanı olmuş ve tabi ki de insanların oyuncağı. Filmi hiç uzatmadan finale kadar sardım desem yalan söylemiş olmam sanırım. Finalde şehirler yıkılıyor her taraf savaş alanı ama insanlar binaların balkonların da hiç bir şey yokmuş gibi savaşı izliyor Gülücük Şehir yıkılıyor ama nedense kafelerde oturanlar kamera oraya bakınca kaçmaya başlıyor. Filme puanım 6.5 oda görsel efek için hikaye akış senaryo ne ararsan ara hepsi tırt. İMDB 7.1 nasıl almış hayret açıkçası bildiğiniz çocuk filmi olmuş ama görsel efeği iyi halinden.
5


default avatar
(84) -
İşin eğlence tarafındaysanız sizi tatmin eder; fakat mantıksal olarak çok bocalamış ve zorlama yerleri var.
(Şimdi diyeceksiniz ki böyle bir film de mantık aramak mantıklı mı? İyi de her evren - her kurgu kendi mantığını oluşturur; ne yazık ki bu film bunu fazla zorlamış)

Ayrıca Kong'un boyu çoğu zaman daha ufak geldi bana. Sanki 2005 yılı Kong'u izlemişiz gibi geldi.

Film izlenir, kötü değil; ama efsane bir canavar filmi de değil.

Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
avatar
(53) -
Her filmde hem Godzilla'nın hem diğer devasa yaratıkların boyları değişkenlik göstermekte.
Çok merak edenler wikizilla.org sitesinden karşılaştırmalara bakabilir.
Bir filmde Godzilla'nın boyu 122m olarak işlenirken, başka bir filmde 50m'lere kadar düşebiliyor.
Aynısı Kong için de geçerli.
Kong'un en ufak boyutu 7,62m... en büyük boyutu ise 102m.
Bu filmden bahsedecek olursak, yanlış hatırlamıyorsam aralarında 15m gibi bir fark olduğu belirtilmişti IMDB bilgilerindeki Trivia'da. Godzilla, Kong'tan 15m civarı daha uzun.
8


0
| Bildir


avatar
(276) -
Açıkçası filmi beğenmedim . Senaryonun zaten kötü olacağını ve oyuncuların baya kötü olacağını biliyordum. Bu filmi izlerken bunun ile alakalı bir beklentim yoktu. Fakat Kong bir kadına aşık olabiliyor neden onu iyice insan yapmayalım demişler ve çok saçma bir tercih olmuş. Ve bu fightlara kötü yansımış. Godzilla yine alıştığımız gibi gayet iyiydi. Finalindeki dövüş sahneleri acele ile başladı güzel yanları vardı. İzlenir mi izlenir.
6


default avatar
(170) -
bir sürü mantık hatası,ergenler, tadsız tuzsus cgi.Olmamış 2005 yapım kong daha keyifliydi para kasma için yapılmış bir başka film.
5


default avatar
(7) -
Nerede Skull İsland'da ki yarı tanrı görkemli Kong,nerede bu filmdeki Kong.Kong resmen insanların evcil maymununa dönmüş.


default avatar
(1) -
Mantık veya senaryo aramadan eğlenmek için izlerseniz bayağı seveceğinizi düşünüyorum.İyi film yapmışlar.
8


default avatar
(75) -
Son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden birisi oldu Godzilla vs Kong. Seyir zevki yüksekti. 7 puanı hakediyor.
7


default avatar
(28) -
Şu filmi izlemek yerine 2005 yapımı King Kong seyretmenizi tavsiye ederim , Peter Jackson 16 sene önce kat ve kat daha iyi bir iş çıkarmış artık özel efektlerde kurtarmıyor günümüz sinemasını
4


avatar
(53) -
Godzilla serilerini izlemeden yorum yapanlar doluşmuş buraya... yok çocuk varmışta, yok Kong ile Godzilla'yı aynı filme koymuşlarda Gülücük
Bir gidin araştırın yorum atmadan önce, Godzilla filmlerine ve Monsterverse evrenine dair bilgi sahibi olun.
Nerdeyse yarım yüzyıl önceki senaryoya sadık kalınmış, bu yönden şahsen ben sevdim. Çizgi romanlarında da bu film de ne oluyorsa aynısı yaşanmakta. Sırf sen saçma buluyorsun diye kurguyu mu değiştirsin adamlar?

GreenPeace'ci 2 çocuklu grup evet saçma sapan şekilde filmi sabote edermişçesine yer almışlar. Bunlardan biri zaten "Millie Bobby Brown". Bir önceki Godzilla filminde de yer alıyordu, ama ne yalan söyleyeyim 2 çocukta yakışmamış bu filme ve yer aldıkları sahneler gereksizce sündürülmüş. Diğer ufaklık ise (Kong ile iletişim kuran) işin aslında Kong'un yaşadığı ada'dan geriye kalan ve kurtarılan tek canlı. Ataları da Goril yaratığına taptıkları için çocuk ve Kong arasında bir bağı var. Film'de buna derinlemesine değinmeyip pek yansıtmamışlar. Belki de sektörün dincileri izin vermemiştir bu şekilde tasvir edilmesine, bilemiyorum.

Sürprizbozan: Göster


Fizik kanunu falan diye saçmalamış birileri. Yahu dünyanın çekirdeğinde apayrı bir tabiat var, apayrı canlılar var, yer altında olmasına rağmen gün ışığı var, devasa yaratıklar var, sen bunları garipsemeden filmi izlemeye başlayıp sonra fizik kanunlarını mı garipsiyorsun? Konuşmak için konuştu derler ya, o duruma benzemiş eleştiri Gülücük Hani "buraya birkaç şey yazıp eleştirimi yapayımda beni kültürlü herbokolog sansın millet ow yeah" kafasında saçmalanmış.

Gojira babanın her yapımı ayrı bir tat vermekte, CGI her ne kadar kötü olmuş olsa da çizgi romanını GIF görselleri eşliğinde okuyormuşçasına havası katıyor. Dilerim ki diğer 9 büyük yaratığın tarihini de bu şekilde işlerler ve izleyici ile buluştururlar.
8

Cevaplar (1)
avatar
(161) -
godzilla hayranı görmek güzel
8


2
| Bildir


default avatar
(80) -
Bir elinde patates var diğer elinde ise soğan, insan bir düşünür der ki "bu ikisinden pasta yapılmaz, yapmaya çalışsam da afedersin hiç bir halta benzemez"
Hah işte yapımcılar bunu düşünmeyip illa yapıcam diyerek ortaya bu garabet yapımı çıkarmışlar.
Uzun yıllardır tanıyıp sevdiğimiz , sinemanın en ağır abilerinden biri olan godzillayı alıp, komşunun dellenip sağı solu kırıp döken sevimsiz hiperaktif çocuğuna çevirmişler. Kong desen sevgi pıtırcığına dönmüş.
Kong'un yanına bir çocuk, godzillanın yanına "ben herşeyi bilirim taaam mıı" diyen bir ergeni koyup , bol bol yersiz ve seviyenin yerlerde olduğu şakalar komiklikler sıkıştırmışlar.Oyunculuk desen ilkokul yıl sonu gösterisinden hallice.Fizik kanunlarıdır, hayatın olağan işleyişidir falan tamamen her şeyi hiçe sayıp bariz şekilde ucuza kaçılmış efektler ile bir film yapmışlar. Benim için bu film godzilla ve kong a hakarettir ama ne yaparsınız devam filmleri ne kadar kötü olursa olsun para yapıyor. Bu yüzden her yıl onlarca bu ve benzeri yapımlar ile iyice izleyicinin zekasıyla alay etmeye devam ediyorlar.
4


default avatar
(47) -
Sinemaya gençler gidiyor diye her filmin içine çocuk konmasından (bir engeli olursa daha da makbul) gına geldi artık.Son Predator'da çocuk,burda çocuk.O çocuk her bokun içinde.Skull Island'da ilk dakikadan helikopter tokatlayan Kong'dan,içinde sevgi pıtırcığı olan Kong'a geldik ya hakikaten öff.Efektlere harcanan emeğe saygı duyuyorum sadece.Filmi beğenmediğim için sanırım Rebecca Hall da Ablak suratlı gözüktü gözüme:))


avatar
(86) -
Yine olmamış, yine olmamış, yine olmamış. Öncekilerden daha güzel görsel efektli ama hikaye ve karakterlerle bomboş bir film. Bitse de gitsek diye seyrediyorsunuz. 6/10
6

Cevaplar (2)
avatar
(276) -
Ben altyazı beklediğim için henüz izlemedim , tek merak ettiğim nokta şu zaten hikaye noktasında bir beklentim yok tek beklentim fight , koca koca yaratıkların dövüşmesi bu filmde var mı ? Doyuyor muyuz ?
6


0
| Bildir
avatar
(53) -
bolca var @soyutpadisah
8


0
| Bildir


default avatar
(157) -
Bu puanı nasıl.almis hayret CGI çoğu yerde sırıtıyor oyunculuklar yerlerde ben beğenmedim aksiyon arayanlar bakabilir puanım 6
5


avatar
(49) -
Ellerindeki muhteşem hikayeye ve görsel efektlere rağmen berbat bir senaryo ile seriyi mahvetmişler. Yaratılan dünya çok güzel ama nerede o Godzilla'nın değişmez suratı nerede bu filmde "sırıtan suratı". Kong desen, utanmasalar elinde baltayla insan olmuş sanki! Stranger Things'ten fırlayan o kız ve arkadaşları ise zaten tam felaket, filmin notunu 2 puan aşağı çekecek kadar saçma sapan sahneleri var. Uzun zamandır bekliyordum fakat hayal kırıklığı oldu. 7/10.
7


avatar
(56) -
Fazla beklentiye girdim sanırım.
7'yı geçmez. onu da emek var diye veriyorum. 6-6,5 falan.

efektler bazı sahnelerde sırıtıyor. ve King Kong bir ara Kral Arthur olacak sandım. abartılmış.
7


avatar
(767) -
Çok çocuksu ve iteleme bir senaryo. Aksiyonlu bir film olsun derseniz izleyiniz Gülücük
6


‹ Önceki 1 2 3 4 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film