Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

dolornass

 
Kayıt : 27 Şubat 2017
D.Günü : Ocak 05, 1979 (45) Oğlak
Şehir : Antalya
  • The Expanse
    The Expanse
  • The Ministry of Ungentlemanly Warfare
    The Ministry of Ungentlemanly Warfare
  • Shôgun
    Shôgun
  • Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
    Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
  • Fallout
    Fallout
  • avatar
    cumhurcemoglu26
Son Yorumları
Shôgun (2024)
25 Nisan 2024
Dizi bitti mi yoksa 2. sezon gelecek mi? Mini dizi olduğu için 2. sezon olmaz diye düşünüyorum. Haa olursa, mini dizi olmaz. Kısaca çok saçma sapan bitti. Final beni hiç tatmin etmedi. Mini dizi diye lanse edildiği için efsane bir şey bekliyordum ama dediğim gibi saçma sapan bitti.
Road House (2024)
21 Mart 2024
Orijinalinin yanına dahi yaklaşamayan bir remake olmuş. Denisilin arkadaşımızın da dediği gibi absürt oyunculuklar çok battı gözüme. Hatta amatörce diyebilirim. Sağdan soldan adam toplayıp haydi film çekiyoruz demişler sanki. Jake inanılmaz bir oyuncu bence, çokta severim. Diğerleri resmen over acting yaptıklarından, (belki de ayak uydurmaya çalıştılar) bir türlü giremedim filme. Özellikle Conor; kaldı ki filmde kendi sesi olduğundan bile şüpheliyim. Sırf ünlülük nedeniyle filmlerde oynatılanlar baydı beni artık, şarkıcılar vs. de dahil. İstisnalar elbette mevcut ama oyunculuk apayrı bir konu. Sanırım son dönem filmlerinin çoğunluğunun kötü olmasının sebeblerinden biri bu, bir diğeri de politik doğruluk adı altında yeteneksiz insanların sırf representation sebebiyle filmlerde oynatılması. Bunlara çok takıldığım için film beğenmez de olmuş olabilirim elbette. Neyse bunlar benim görüşüm. İzleyecek olanlar umarım keyif alırlar, iyi seyirler herkese.
The Gentlemen (2024)
07 Mart 2024
İlk 2 bölüm itibariyle beğendimi söyleyebilirim. Tipik Guy Ritchie hikaye anlatımı ile akıp gidiyor, yine de yavaş ilerlediğini belirteyim. Oyuncu seçimleri de muazzam. Sırıtan çarpmadı gözüme. Filmini beğendiyseniz buna da bir şans verin derim. Umarım kalan bölümlerde Netflix kendi saçma standartlarına çekmemiştir diziyi. Keyifli seyirler izleyecek olanlara.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film