Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(67) -
Keyif alarak çevirisini yapıp sonrasında da kontrol için altyazısıyla yine keyifle izledim. Çeviri yaparken insan filmin içine giremiyor. Sonrasında izlemek şart. Neyse, oldukça güzel bir filmdi. Bazı göndermeleri anlamamış olabilirim ama yine de çok hoşuma giden bir film oldu.
8


avatar
(614) -
Film beni ciddi anlamda yordu. Üstünüze sürekli diyalog üstüne diyalog yağıyor. Diyalog olmadığı zamanlarda da müzik klibine bağlıyor. Kafam şişti diyebilirim. "Film bu, diyalog olacak tabi" diyebilirsiniz ama içleri de bomboş kuru gürültüden ibaret. Ayrıca sahneler de kopuk. Film dakika başı sahneden sahneye atlıyor. Takip etmesi zor bir hâl alıyor. Bize tebessüm bile ettirmeyen vıcık Amerikan esprilerini de sevmedim. Burada 8-9 puanları görünce gerçekten çok şaşırdım.

David Leitch'in bir önceki filmi Brad Pitt'li Suikast Treni'ni hatırlarsınız. O da tam bu kıvamda "sığ" bir filmdi. Çoğu izleyici unuttu gitti bile. Filme ne kadar yıldız doldurursanız doldurun, ortaya bir sürükleyici bir anlatım ve hikâye koymadığınız sürece çalışmıyor.

Leitch'in de yönetmenliğe dublörlükten uzandığını okuduğumdan beri, kadrosu ve fragmanlardan sonra filmi hevesle bekliyorum ama hayal kırıklığı oldu benim için. Bu kadar uzun eleştirmemin sebebi de bu. Yoksa çıtır çerez kategorisine koyup zerre eleştirmezdim ama bir film seyir zevki vermiyorsa olmamıştır benim gözümde. Patlamalar çatlamalar, iki dövüş sahnesi, bir tutam da makara her zaman işlemiyor.
4


default avatar
(42) -
Filmi vasat buldum, komik bile bulmadım. Hayal kırıklığı oldu. Sinemada gitmediğime memnunum. Zor bitirdim diyebilirim. 6/10.


Yorumlar (43)
default avatar
(217) -
Bence başarılı bir film olmuş. Aksiyon filmin osnuna kadar devam ediyor. Aksiyon sevenler için başarılı çekimler barındırıyor. Konu çok karmaşık değildi ama oyuncuların hatırına aksiyon düzeyi ve senaryonun orjinalliği adına lzilenmeli.
7


default avatar
(236) -
çok enteresan bir film dublorümüz esas adamdan daha karizmatik daha yetenekli daha da daha. hikaye güzel aslında ama yan hikayecikler o kadar saçma ki. film içinde ki film metal storm filmi daha da aşağı çekmiş. Gereksiz bol bol diyalog. En çok beğendiğim kısım filmin sonundaki dublörün dublörleri kısmıydı. bir de emily nin kareokesi çok güzeldi. gerisi sebepsiz bir sürü kuru gürültü.
4


default avatar
(6) -
son zamanlarda izlediğim ve en çok hayal kırıklığı yaşadığım film diyebilirim. zevkler ve renkler tartışılmaz elbette ama, bir çok izleyicinin beğenisine kesinlikle hitap etmeyeceğine de eminim.


default avatar
(9) -
Film ortalamanın altında kaldı benim için. Yarıda bıraktım izlemeyi. Bir daha aklıma gelmedi izlesem mi diye. Kötü ve anlamsız esprilerle dolu. Oyuncu kadrosunu görünce beklenti içine girmiştim ama olmadı. Ryan Gosling i severim ama bu filmde pek beğenmedim.


default avatar
(26) -
Hem ryan gosling hem de emily blunt hayranı olarak hevesle başına oturdum. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım. gereksiz ve zorlama diyaloglar, akıcı olmayan olay örgüsü v.b. Filmi bir iki defa durdurarak ancak bitirebildim. 6 puanı da oyuncular iççin verdim.
6


avatar
(35) -
2 saat hoş vakit geçirmek için izlenebilir, aksiyon dozu yüksek romantik komedi
6


default avatar
(127) -
Oyunculukları sevdim, görsellik ve efektler de çok iyiydi, aslında sevdiğim tarzda filmlerden olmasına rağmen full aksiyon olmasından mı yoksa diyaloglarından ötürü mü bilmiyorum ama izlerken yordu..
5


default avatar
(299) -
Film garip bir havayasahip komediye birden aksiyone birden romantimzme dönüyor uzun diyaloglar biraz akışı bozuyor ama yine de güzel ilerliyor hızlı biten eğlencelik filmlerden birisi olmuş beni en sevindiren tarafı düblörlerin zor hayatını anlatma ve sorunlarına mercek turması açısından iyi olmuş keşke biraz daha üstüne düşselermiş ama bu hali bile yeterli. eğer eğlenceli zaman geçirmek isteyip biraz da rahatlamak isterseniz size iyi gelir.
7


avatar
(291) -
Ben muhtemelen oyuncuları sevdiğim için eğlendim ama senaryo çok zayıf gerçekten. Filmin temposuzluğunu buna bağlıyorum çünkü David Leitch iki yıl önce Bullet Train ile çok iyi bir iş çıkarmıştı. Boşa harcanan bir potansiyel.
6


default avatar
(65) -
Filmin neredeyse 3/4'ü "acaba birazdan bir yere bağlayacaklar mı?" diye beklemekle geçti. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi, kuru kalabalık, sabun köpüğü diyaloglar dolu, insan izlerken yoruluyor. Filmin içine girmekten vazgeçtim, kopmamak için çaba harcamak gerekiyor. 6/10 en fazla, o da son 15-20 dakika için...


avatar
(50) -
Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın kalitesine yakışmayan bir film olmuş. Görsel efekt olarak başarılı bir yapım ama senaryo o kadar da başarılı değildi. Zar zor bitirdim. Bullet Train ve John Wick gibi filmlerin yapımcı/yönetmeni David Leitch'den daha iyi bir iş çıkartmasını beklerdim.
4


avatar
(1039) -
Eğlenceli ve aksiyonu bol bir film çok tesadüfü birşeyler fark ettim film'de tom crus'a itafen söyledikleri sözler tom'un dublör kullanmaması ve yine tom crus'un Edge of Tomorrow filmin'de Emily Blunt ile oynaması ve orda'da kendisine full metal bitch denmesi laf dokundurmamı yoksa tesadüf mü anlayamadım Çok Mutlu diyaloglar biraz tuaf gelsede yinede sıkılmadan izledim


default avatar
(2) -
eğlenceli bir film yapalım diye yola çıkmışlar ama becerememişler. izlerken bitsin artık diye izledim, yeri geldi ileri sardım. beni filme tutan tek şey emily blunt oldu. içi boş bolca diyalog. yani bu kadar fazla müzik, diyalog, hareketli kurguyu gelişi güzel amatörce bir filme koyunca sadece kafa şişirme filmine dönüşüyor.
4


default avatar
(75) -
puan güzel ..mekan iyi..çoytuncular süper..ama film berbat..hep şimdi toparlar diyorsunuz..ama yok..ilk defa bir ryan gosling filmini ileri sararak seyrettim..


avatar
(1330) -
Ben de beğenmeyenler grubundayım ve benim sebeplerim de diğer arkadaşlar ile aşağı yukarı aynı... O yüzden detaya girmeyeceğim. Emily Blunt olduğu için şans vermiştim, hayal kırıklığı oldu bende. Fakat şunu söyleyeyim; dublörlük mesleği üzerine 70'ine merdiven dayayan Jackie Chan'ın 2023 yapımı Ride On filmini tavsiye ederim. Zaten Jackie'nin kendisi de dublörlük mesleğinden gelme birisi. Bu yapımdan çok çok daha sağlam filmdir... 5/10
5


default avatar
(100) -
Ryan Gosling ve Emily Blunt sevdiğim oyuncular olmasına rağmen bu kadar basit senaryoya sahip , bu kadar sıkıcı işlenen bir filmde görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. Tv'de yayınlansa çoğu kişinin sıkılarak izleyebileceği ya da hiç izlemeyeceği bir film olmuş bence. Puan:4.6
5


avatar
(55) -
Imdb puanı gerçekten abartı yüksek. Sıradan sıkıcı bir aksiyon filmi. Hiç gülmedim.
4


default avatar
(474) -
Perdenin görünmeyen kahramanlarına ''adanmış'' eğlenceli bir filmdi. Büyük bütçeli bir prodüksiyonla milyonlara ulaşmıştır(belgesellerle ulaşabileceğinin kat be katı). Eski usul tekniklerin olması 8.5 takla Dünya Rekoru kırılması film esnasında;güzel bir detay oldu. Fun Fact olarak ;
[/spoil]Ryan Gosling yükseklik korkusu olduğu halde açılış sahnesinde dublör sahnesini(45m) kendisi oynamış.[spoil]
7


avatar
(214) -
Eski aksiyon komedi filmlerine saygı duruşu gibi bir filmdi. Onlar gibi yeşil perde önünde hiç çekim yapmamışlar, her şey dublör ile çekilmiş. Aksiyon sahneleri, oyunculuk ve kurgu on numaraydı, tek eksi yönü keşke eski filmlerin klişesine bu kadar sadık kalmasalarmış. Bazı karakterler ve sahneler öyle klişeydi ki daha önce izledim hissi uyandırdı. Zaten komedi ağırlıklı bir film, tarz olarak the Nice Guys'a benziyor. Ryan seviyor böyle filmleri Sürücü'de senaryo olarak klişeydi. Şahsen çok keyif alarak izledim, benim gibi bu tarz filmlerle büyüyenlerin seveceğini düşünüyorum.

Sürprizbozan: Göster
8


default avatar
(78) -
Ben izlemekten zevk aldım o kadar vasat yapım var ki kaç senedir bu sıyrıldı,eğlenceliydi ve uğraşmışlar oldukça kırma,dökmelerle,zıplamalarla emek var yani,2 ana karakterin aşkları hiç inandırıcı değildi oyunculuklar abartılı,yapmacıktı izle geç eğlen tipinde bir film.
7


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film