Giriş Kayıt
Yorumlar (10)
default avatar
(127) -
çekim açısından baktığımda yönetmen iyi iş çıkarmış görsellikler güzeldi fakat detaylar çok yanlıştı. Yıllarca çalışmış bir kabin memuru olarak, yapılan büyük bir hata dikkatimi çekti. Uçağın kapısındaki sarı kol aşağıya basılı olmalıydı, uçak havadayken kapılar o pozisyondadır. Uçak düştüğü için de o pozisyonda kalmalıydı arka planda, kapıyı açmadıkları için. Bu bilmeyenler için önemsiz havacılık sektöründekiler için çok önemli bir detaydır. Uçakta bir film çekiyorsanız, her şey birebir profesyonel olmasa da, bir zahmet “en basit” uçak kuralını da atlamayın. Oyunculuklar genel olarak eh işte fena değildi fakat başrolün sevgilisi rolündeki çocuk o kadar kötüydü ki, fark etmemek elde değil. Beklentiye girmeden, çerez olarak izlenebilir.
4


default avatar
(110) -
Film fragmanları artık fragman değil direkt Spoiler olarak görülmeli, bildiğin giriş, gelişme ve sonuca dair en can alıcı yerler zaten fragmanda gösterilmiş. Tek bu değil son yıllardaki tüm film fragmanları aynı durumda. Şu filmin fragmanını izlediğinizde film sırasında hiçbir şeye şaşırmayacaksınız çünkü her şey için ön bilginiz var. Bir film izleyeceksem fragmanın ilk 15 saniyesine bakıyorum çıkıyorum. Seyir zevkini inanılmaz derecede etkiliyor bu durum.


avatar
(13) -
mantık hatalarını gözardı ederseniz güzel bir film demiş biri ama yani öyle bariz hatalar var ki saçmalıktan gözlerim kanadı. spoiler vereyim de izlemeyin diyeceğim ama boş vakti olan izleyebilir. açıkçası telefon kulübesi tarzında tek mekanda çekilen filmler genelde iyi oluyor diye izledim. filme puanım 3 ü geçmez.
3


avatar
(278) -
Fragman oldukça heyecan vericiydi ve uzun zamandan sonra işte beklenen gerilim-macera filmi dedim ama ne yazık ki filmi bitirdikten sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım. Aslında konu oldukça güzel; Talihsiz bir uçak yolculuğu ve sonrasında köpekbalıkları ile bir mücadele. Fakat bu hikâye o kadar kötü ve basit işlenmiş ki sadece kayda değer uçak kazası sahnesi var diyebilirim.

Bu arada en kötü oyuncu olarak esas kızımızın sevgilisini oynayan genç oyuncuyu ilan ettim. Ayrıca biri dublaj yapmış gibi his veriyordu. Oyunculukları vasat buldum. Görsel efektler ise filmin birçok yerinde gerçekten çok kötüydü. Köpek balığı sahnelerinin çok daha heyecan verici olacağını düşünürken köpekbalıklarının bile tasarımının kötü oluşu beni biraz üzdü.

Benim için ortalamanın bir tık altında olan filmin beni çok fazla gerdiğini söyleyemeyeceğim. Yeniden ve daha iyi bir ekiple çekilmeli diyorum.
5


avatar
(6201) -
Eğer mantık hatalarını göz ardı ederseniz heyecanı var ve kendini izletiyor ama konu ve işleyişi can sıkıcı. Keşke köpek balığı yerine daha farklı daha ciddi yapılabilirdi. Bu arada küçük kız ve yaşlı teyzenin yanındaki çıkış kapısında Türkçe ( Açınız ve Open ) yazarken bir sonraki sahnelerde Türkçe Açınız yazısı yoktu.. Demek Ki bu film bir kaç uçakta çekilmiş ama bana göre hata. Kısacası heyecan olsun derseniz karar sizindir..
4


avatar
(8404) -
İlk 20 dakika zaten boş muhabbet ve oyuncuları tanımakla geçiyor. Uçak kazası fena değil ama özensiz, çok daha iyi olabilir, etkileyebilirdi! Ambiyans, ortam, gerilim seviyesi beklediğim kadar iyi değildi. Çok şart değil derim, oyunculuklar ve karakterler biraz düşük kalıyor bu tarz bir yapım için…

Cevaplar (2)
default avatar
(474) -
Selam kardeş,(dizi top onda yer alan dizi/isim benzerliği olmasın)The Swarm ı tavsiye ederim. Yorum kısmına gelince senin yorumu aradı gözlerim:) izlememiş sanırım dedim.


1
| Bildir
avatar
(8404) -
Dizi izlemek zor geliyor bu ara, birkaç tavsiye daha var, listeye aldım, teşekkür ederim. Gülücük


0
| Bildir


avatar
(26) -
Klişelerle dolu ve temposu oldukça yavaş bir film. Başrollerin performansları ve filmin atmosferi filmi biraz olsun kurtarıyor olsa da, zayıf finali filmi vasat bir seviyeye çekiyor. Gerilim filmi severler için vasat bir seçenek olabilir, ancak daha iyisini arayanlar için zaman kaybı olacaktır. Özellikle gerilim türünde daha özgün ve sürükleyici filmler arayan izleyiciler bu filmden uzak durmalı.4
4


avatar
(1583) -
Bi spoiler vereyim hadi, uçak denize düşüyor. Her uçakla deniz üstünde seyahat eden kişinin başına gelebilecek bir durum, şu dünyada imkansız diye bir şey yok, yolda yürürken bile düşersin kolun bacağın kırılır, bu da bir kaza ve hayatta kalma mücadeleli bir başka film, izlemek gerekli mi? Hayır.
4


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film