Giriş Kayıt

Jupiter Yükseliyor (2015) Yorumlar - Sayfa 3


Jupiter Ascending

Yorumlar (117)
default avatar
(129) -
Onca görsel efekt var  müzik (çok kötü secilmiş) , konu ve oyunculuk yok. Yemin ederim görsel efektlere acıdım. Sırf görsel efektler için izlenebilir.
6


default avatar
(9) -
filmi izlememin tek nedeni Sean Bean filmin sonunda ölüp ölmeyeceği için. Overrated bir film olmuş 4.0 puandan fazlasının umudunu kurmayın izlemek isterseniz.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(172) -
Çok fazla uzun çok fazla sıkıcı çok fazla düzensiz bir film. 

Bu film için "Çok fazla" terimini hep kötü öğeler için kullanabilirim ancak. Bilimkurgu kategorisinde film patlaması yaşamadığımız bir aşikar fakat sırf böyle diye "İşte bilimkurgu buldum hücuuummmm" demenin de alemi yok. Yararcı bir bakış açısıyla ilgilenecek olsam dahi filmin size katacağı hiçbir şey olmadığını düşünüyorum.

Tamamen saçmalıklar üzerinde sallanan bir kaba kondol, nereye gideceğini bilmeyen bir kirman, ne anlatacağı hakkında fikri olmayan tembel öğrenci olarak betimleyebilirim filmi. Uzak durulması gereken türden ve zaman hırısızı niteliğinde bir yapım. 

ETRG sürümü izlemek için uygundur. 
Kolay gelsin. 


avatar
(118) -
Herhalde sahnelerin çoğunu kırpmışlar. Sonra da ortaya böyle bir şey çıkmış. Kırpmadan iki bölüm halinde verilseydi daha iyi olabilirdi.
6


avatar
(214) -
Bir efsane fantastik filmde misal Star wars ana karakterler bir bilemedin iki kere ölümden döner. Ama filmimize bakınca ana karakterlerin atari oyunu havasında gökten düşen cisimlerin altından hızlı koşmayla kaçarak, yerden çıkan kılıçlardan üstünden yüksek zıplamayla atlayarak 72 kere ölümden döndüklerini görüyoruz. Hani efektler son kalite ama bu kadarıda fazla Hollywood 2010 sonrası bir abartma sevdasına tutuldu, bu kadar abartılınca da bence film yavan kalitesiz bir yapıma dönüşüyor. Bu kadarda olmaz diye diye filmin sonunu zor getirdim.

Yoksa senaryoda bir problem olduğunu düşünmüyorum hatta ana temayı çok beğendim. Şuan dünyaya sıkışıp kaldığımızdan kapitalistler için hala para-maden gibi şeyler önemli ama evrene bir yayılırsak bunların zerre değeri olmayacak geriye bir tek filmde anlatıldığı üzere zaman kalıyor. Ama dediğim gibi yemeğe yarım kilo tuz katar gibi ayarı kaçırıp filmin tadını bozmuşlar yoksa çok daha kaliteli bir yapımda ortaya çıkabilirmiş...
5


avatar
(28) -
Ne çok kötü bir film, Ne de çok iyi bir film diyebilirim. Bilim kurgu ve Biraz aşk temalı bir filmdi Sırf Mila Kunis için izledim yoksa bakmıcaktım hiç eğer ki boş gününüzdeyseniz, film bulamıyorsanız pek gözü kapalı izleyebilirsiniz. 10/6


default avatar
(131) -
Yani anlayamadığım senaryo neden bu kadar kopuk? Aksiyon sahneleri çok iyi teknoloji yi sonuna kadar kullanmışlar. Ama gerçekten senaryo ve ana tema resmen berbat. Başrol deki Mila nın oyunculuğu çok kötü. Bilim kurgu daki kurgu yok.


default avatar
(467) -
Bence hiç fena olmamış sonuna kadar keyifle izledim çok daha iyi olabilirdi belki ama hiç de kötü değil.


avatar
(357) -
bence izlenebilir sakınca yok, ama Wachowski kardeşlere hiç yakışmamış.
6


avatar
(272) -
hikaye olarak heyecan verici olduğunu düşünsemde filmi izlerken sıkılmadım diyemicem çünkü seneryo çok basit kalmış bana göre....hemen filme girişleri, sahnelerin hızlı ilerleyişi, başroldeki kızımızın (Mila Kunis) hemen herşeyi (sanki herzaman gördüğü şeyler gibi) hiç yadırgamadan şaşırmadan kabullenişi....çok basit olmuş.

Wachowski kardeşler diyince insan biraz daha derinlik, düzene ve sisteme eleştiri bekliyor ki bu filmde de sisteme yönelik eleştirileri var ama bir Matrix, bir V For Vendetta hatta bir Cloud Atlas gibi değil...yani sanki sıradan bir bol efektli, düz bir film izledim....

o yüzden "lotusimpact" arkadaşıma katılıyorum ve  insan Wachowski kardeşlerin ismini görünce daha iyi bir yapım beklediğini düşünüyorum.....
5


default avatar
(113) -
arkadaslar matrix deki gibi brz felsefik bakın 
Sürprizbozan: Göster
10


avatar
(274) -
Bu kadar büyük bütçeyle yapılmış bir film biraz fazlaca basit olmuş gibi geldi bana...iyi seyirler Gülücük
6


default avatar
(10) -
bilimkurguya yeni başlayanlar belki sevebilirler...oyuncu kadrosuna aldanmayın... 3 / 10 .
3


avatar
(569) -
Bence bu filmin şansızlığı yönetmen koltuğunda Wachowski Kardeşler'in oturuyor olması. Hâl böyle olunca, her ne kadar Bulut Atlası ile mütemadiyen aynı çizgide ilerlemeyeceklerinin sinyalini vermiş olsalar da, Matrix, bilim-kurgu seveni sevmeyeni seyreden herkesin üzerinde öylesine büyük bir etki bıraktı ki, ister istemez beklenti de, beklediğini bulamayanların yorumlarının acımasızlığı da aynı ölçüde büyük oluyor. Oysa filmin yönetmeni bambaşka biri olsaydı; mesela adını sanını hiç duymadığımız biri, eminim ki olumlu yorumların sayısı daha çok olacaktı.

Evet, hikayenin boşluğu ve aslında önceden söylenmişler üzerine yeni hiçbir şey katmaması Wachowski Kardeşler'in şanına yakışmıyor ve özellikle açılıştaki olmak üzere aksiyon sahneleri çok uzun ve kimin ne yaptığını anlamayacak kadar karışık ama filmin geri kalanı bilim-kurgu meraklılarını doyurmasa da, açlıklarını giderecek düzeyde. Özellikle özel efektlere ve farklı çekim tekniklerine, açılarına meraklı olanlar kesinlikle sıkılmayacaklardır. Üstelik Wachowski Kardeşler bu sefer işin içine komedi unsurlarını da eklemişler, hoş olmuş. Hem Channing Tatum da birkaç sahnede tişörtler fora veziyette! Daha ne olsun değil mi? Gülücük

Eğlencelik, orta karar bir bilim-kurgu filmi olmuş işte! Ama öyle yerlerde sürüyecek kadar da kötü değil!

Bir yere takıldım. Fark eden var mı, bilmiyorum:
Sürprizbozan: Göster
6

Cevaplar (1)
avatar
(1818) -
Ha haa Spoiler yorumuna gülmekten öldüm ya. Çok dikkatli bir izleyicisin orası kesin. Gülücük
6


2
| Bildir


avatar
(3699) -
Neydi o uzay gemilerinde ki karmaşa ve uzay istasyonlarda ki allengirli kavranamayacak yapı. Gözünü sevdiğimin dünyası, sen nelere kadirsin. En çok güldüğüm yer;
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(44) -
Wachowskiler'i severim (her filmleri sapkın düşünceleri ile doludur orası ayrı) ama bu film için 6 bile fazla gelir. Sadece efekt ile film yapmaya başladı herkes. Senaryo kopuk, bağlantı eksiği var.

Oyunculara gelirsek;

Mila Kunis oyuncuysa eğer... Bu kadar boş bir oyunculuk görmedim, oyunculuk bile fazla gelir hatta.
Sean Bean gerçekten farkını gösteriyor. Adam sanki başrol. Aslında sadece o olsaydı daha iyi olurdu.
Gerisi için bir şey söylemeye gerek yok gerçekten.

Para ve efektle ile film olmaz, yeterli değil maalesef. Yazık olmuş. Çok daha iyi olabilirdi Wachowskiler...
5


default avatar
(67) -
Matrix gibi bir başyapıta imza atmış kardeşlerden, beklenmeyen bir performans olmuş. Mila Kunis filmi batıran oyun culardan, neyse ki Tatum  ve Redmayne izlettirdi. Buna rağmen, sonuna kadar dayanamdığım için Star Wars'a döndüğü sırada kapattım. Galaksinin koruyucularını da yarım bırakmıştım. Demek bu tür gittikçe klişeleşiyor benim için.


default avatar
(1723) -
İzlemekten gözlerimi yoran , oldukça hareketli bir film... .Senaryo çok daha iyi , çok daha ilgi çekici olabilirdi , oldukça emek verildiği gözlediğim bu filmi beklentilere girmeden izleyebilirsiniz...
6


default avatar
(25) -
Star Wars ve Star Trek gibi filmlerin devamı gelse de şunları izlemesek.


default avatar
(52) -
Filmin konusu ve göndermeleri bence çok hoş.
Sürprizbozan: Göster


Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film