Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(22) -
Şimdi kötü yorum yapcam sonra biri çıkıp kötü yorumlara bakmayın bence gidin yazarsa işte o zaman kendimden şüphe ederim ama bu film harbiden büyük umutlarla gidip küçük mutluluklarla döndüğüm film oldu. 6/10 puan.


avatar
(820) -
Matrix ve V for Vendetta senaristlerinden böyle bir film çıksın inanılır gibi değil. Fantastik aksiyon filminde bile işi başrol erkekle kırıştırmak olan mila kunis rolüne çuk oturmuş gerçekten. Fragmanını izleyince heyecanlanmıştım ama fragman iyi hazırlanmış bir göz boyamaymış sadece. Filmin altını doldurmak için bazı mesajlar verilmeye çalışılmış matrix yapımcılarından beklenen mesaj vermek değil içi derinliki bir film olduğundan bu mesajlar bile filmi kurtaramamış. Sırıtan iki başrol oyuncusuyla tam bir hayalkırıklığı.
4


default avatar
(136) -
Film çok klişe ve kendini tekrar ediyor.filmin izlerken sıkıntıdan ölmezsiniz.film bitince ben bu hikayeyi biliyorum demeniz muhtemel.beklentimin çok altindaydı.
5


Yorumlar (117)
avatar
(287) -
Yıllar önce, bugünkü kadar zor beğenen birisi olmadığım zamanlarda bile izlediğimde beğenmediğim çok kötü bir filmdi. Şimdi bu filmi Wachowski kardeşlerin yazıp yönettiğini görünce şaşırdım. Tuvalet temizlerken bir anda süper kahraman olan bir kızı anlatıyordu galiba. İnternetteki romantik web novel hikayelerinden hallice olan bu konu o hikayelerde bile daha iyi işlenmiştir herhalde.
4


default avatar
(34) -
İnsan türünün bencilliğinin ileri türevi konusu ilginç elbette. Vurdulu kırdılı düzgün yaratılmış ilginç görüntüleri için izlenebilir; elbette Mila Kunis adlı suratsız - mimiksiz oyun özürlü esmer güzelinin ilkokul müsameresi düzeyindeki rol yeteneğine dayanabilirseniz.
5


avatar
(612) -
Acayip subliminal mesajlar içeren bir yapım. Bu kadarını da beklemiyordum doğrusu. Genel olarak bakıldığında da ortalarına kadar harika gidip sonrasında tökezliyor ve bir daha da toparlanamıyor. Biraz daha akıcı olsaydı keşke. Bu kadar prodüksiyona bu film olmamış.
5


default avatar
(25) -
ne diyebilirim. gözlerim yaşardı. hala milyonlarca dolar harcayıp berbat film çekebilen birilerinin olduğunu bilmek karmaşık bir his.
4


avatar
(6196) -
Bugün izleme fırsatı bulduğum birazda beklentimin altında kalan bu filmin konusu çok farklı ama işlenişi sıradan çok basitti ama görsellik anlamında mükemmeldi.Eğer olumsuz eleştirilere fazla takılmazsanız Bilim Kurgu filmlerini seviyorsanız izle ve sil derim geçerim...
4


avatar
(767) -
Böyle bir filmi nasıl kaçırdım diyerek inceledim. Yapılan yorumları okuyup fragmanları izledim. Yahu bu filmi izlediğimi hayal meyal o da zorla hatırladım. Nasıl zihnimin derinliklerine gömdüysem sadece kırıntı bir hatıra Gülücük Tekrar izleyeceğim ama izledim çıktığı yıl kesin Gülücük Kısacası iz bile bırakamayan bir film pehh


avatar
(220) -
Acımasızca eleştirilmiş bir başka film daha... Vakit kaybı mı? Hayır. Kesinlikle eğlenceli bir yapım. İyi seyirler.
9


default avatar
(52) -
Film, bilim-kurgu hayranlarını fazlasıyla tatmin edecektir. Filmde daha önce başka hiç bir filmde görmediğiniz bir gelecek işlenmiş. Bende ilk izlemeye başladığımda 10 dakika sonra kapatmıştım ''Bu ne ya , böyle bilim-kurgu mu olur? diye... En azından 6.5puanı hakkeden bir film.
7


default avatar
(31) -
Yeni izledim ben bu filmi ama keske izlemeseydim, ben hayatimda bunun kadar sig bunun kadar ici bos cok az film gordum, senaryo desen senaryo yok, oyunculuklar rezalet, filmin dogru durust bir muzigide yok.. herkes demiski gorsel efektler icin en azindan izlenir lakin kusura bakmayin ama artik bu devirde gorsel efektler artik para etmiyor zaten hemen hemen butun bilim kurgu filmlerinde yeterince tatminkar efektler kullaniliyor. o yuzden bu film bu kadar imkana ragmen nasil bu kadar cop olmayi becerebiliyor sasirdim dogrusu.
[spoil]yaw arkadas adamlar guya evrenin sahibi ama elini kolunu sallayan hic zorlanmadan burunlarinin dibine kadar yaklasip, silah cekip istedigini alabiliyor ve guya dunyadaki hayati baslatmis kisi dunyali birinden dayak bile demicem tokatlanip asagi kolayca atilmak suretiyle olduruluyor, nedir yani bunlarin alameti farikasi ulan senki evrenin sahibisin guya bu ne zayiflik pes dogrusu!
son olarak bu wachoswkiler tamamen dinsel ogretilere ters ne varsa kullanmislar burda ve direk annunaki inanisini kendilerine alt metin olarak secmisler ne diyeyim zaten tek seferlik yonetmen olduklarini ispatlamislrdi matrix 1. bolum ile
3


avatar
(453) -
Görselliğin konuştuğu bir film olmuş. Zamanın son teknolojisi yaratıcıkla buluşmuş ortaya bu görsel olarak harika bir yapım çıkmış. Onun dışında filmde de görsellik dışında hiçbir şey yok zaten. Mila Kunis ve Channing Tatum hiç güzel, olumlu bir ikili oluşturamamışlar. Channing Tatum'a o soğuk karakter çok yakışmış. Sean Bean ise filme ayrı bir hava katmış.
Sürprizbozan: Göster

Yaratılan fantastik dünyada çok fazla yeni terim ve olgunun olması kafa karışıklığına birebir. Eğer fantastik bir dünya yaratıp ona fantastik terimler uygulayacaksanız ya daha az terim kullanın ya da filmi 2-3 bölüme ayırın. Her şeyi 2 saatlik filme sokmak çok gereksizdi. Konuyu mu anlayacaksınız yoksa o da ne demekti diye başa sarmaya mı çalışacaksınız. Kafa dağıtmak adına izlemeye oturduğum filmden baş ağrısı ile kalktım resmen Polis


avatar
(274) -
Daha iyi olabilirdi, kafa karıştırıcı bir film Gülücük
6


default avatar
(2) -
Bence yönetmenin ve oyuncuların etkisinde kalmadan izlenmeli senaryosunu ve fantastik anlatım şeklini ben beğendim.
10


avatar
(206) -
Gereksiz boş bi film. Az biraz bir görselliğin dışında pek birşey yok. Vakit geçirmek icin,sırf izlemiş olmak icin izlenebilir ancak
5


avatar
(44) -
Wachowski ismini duyunca insan direk olarak bir beklenti icine giriyor ama bu film bende gercekten hayal kirikligi oldu. Son zamanlarda seyrettigim en kotu bilim kurgu kendi acimdan.
5


default avatar
(136) -
Film çok klişe ve kendini tekrar ediyor.filmin izlerken sıkıntıdan ölmezsiniz.film bitince ben bu hikayeyi biliyorum demeniz muhtemel.beklentimin çok altindaydı.
5


avatar
(1239) -
Aksiyon : ★★★★★ 5
Bilim-Kurgu :★★★★★ 5
Senaryo : ★★★★ 4
Karakterler :★★★★★ 5
Görsellik : ★★★★★★★ 7

Genel 5.2

İzlenebilir ama türüne göre bence vasat kalmış. Kadrosu iyi başrol olarak seçilen oyuncular gayet makul ve yerinde ama ben izlerken hep bir eksiklik hissettim. En iyi yanı görsellik olarak doyurucu olmasıydı. Bunun haricinde ne senaryo ne akıcılık yeterli değildi. Herşeye rağmen yoklukta izlenir.

İyi seyirler.
5


avatar
(396) -
Açıkçası ne macerası var, ne komedisi var, ne bilim-kurgusu var.

Sürprizbozan: Göster


Bunu izleyeceğinize eğer seyretmediyseniz Galaksinin Koruyucuları'nı öneririm. O daha iyi senaryo ve işlenişe sahip. Komedisi de çok daha iyi.
2


avatar
(1818) -
Bildik bir bilim kurgu filmi.

Başta şunu söylemek lazım. Anlatıldığı gibi kötü bir film değil. Hatta çoğu bilim kurgu filmlerinden iyi bir efekte sahip. İlginç olan kısım şu filmin ordan burdan alıntı yapılarak harmanlanması. Neredeyse tüm iyi filmlerden görsellik çalınmış. Hatta Harry Potter'dan bile sahne alınmış. Senaryo her ne kadar felsefik açıdan yaklaşmamızı sağlasa da işleniş biraz vasat kalıyor. Bu da izleyiciyi soğutan en büyük etmen diyebiliriz. Benim en çok sıkıntı olarak gördüğüm nokta dünya insanlarının pek ortalıkla olmaması. Senaryo işlerken pek onlarla karşılaşmıyoruz. Bu filmi biraz bedavaya getirme çabası olsa da filmimizi az biraz aşağıya çekiyor. Genel anlamda vasat belki de vasatın biraz üstü bir yapım. Beklentiye girmeden izlenebilir. Ses olayı da var tabi. Şunu bilsek iyi olacak o da sesler biraz gürültülü filmimizde. İzlerken ne demek istediğimi anlayacaksınız özellikle bass sisteminiz varsa.

İyi seyirler.
Saygılar
6


avatar
(143) -
Bilimkurgu geleceğin kırıntısıdır. İhtimaldir. Felsefedir. Geçmişimiz ve geleceğimizle ilgili fikirlerin görsellik bulmuş halidir. Bu filmse bunların hiçbirini barındırmamakla birlikte bol efekt kullanımı sebebiyle ancak fantastik-Romantik bir filmdir. Kaliteli Bilimkurgu severseniz, o film bu değil...
3


default avatar
(8) -
Bilim-Kurgu türünde izlediğim en kötü filmdi.
5


‹ Önceki 1 2 3 4 ... 6 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film