Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(430) -
ilk yarısında 3-4 tane gülebileceğiniz güzel espri var. zaten film, ortalama üzeri bir komedi filmine yakışır şekilde hareketli sahnelerle başlıyor. ikinci yarısında ise birden bire duygusala ve biraz da dramaya bağlıyor, adeta filmin türü değişiyor. bu kısımları izlerken biraz sıkıldım açıkçası...

sonuç olarak; benim gibi jennifer lawrence hayranları ve boş vakti olanlar haricinde izlemeyenler pek bir şey kaybetmezler. bu arada son filmlerinde daha ağır rollerde izlediğimiz ancak bu defa gayet "hafif" bir karakteri oynayan j.lawrence, kendi standartlarına göre cüretkar sahnelerde yer alarak tekrar ilgi çekmeye, çekiciliğinden bir şey kaybetmediğini göstermeye çalışmış ve amacına da ulaşmış gibi görünüyor.
6


avatar
(394) -
Birinci devrede " Ne yapıyorum ben? Bu filmde ne işim var? " dedim. " denisilin " de söylediği gibi " Eğreti Gelin " filmi geldi aklıma direk. Gel gelelim ikinci devre farklı bir bakış açısına geçti film. Özellikle yeni nesil hakkında yaptığı tespitleri, üstü kapalı eleştirileri beğendim. Her ne kadar film " Amerikan " kültürü çerçevesinde geçse de bence söz konusu problemler artık global...Herkes yaşıyor filmin değindiği sorunları genç yaşlı demeden...Sinemada izlenir mi? Cidden boş vaktiniz varsa, bir değişiklik olsun derseniz evet. Benim tavsiyem evde şöyle mısırınızı alıp boş vakit öldürmeniz yönünde...Yine de siz bilirsiniz.
5


avatar
(1030) -
Filmde ilgimi çeken tek şey: erkeğin evrim geçirmeden önceki masum hali, olgun bir kadını çok şaşırtıyor. Kadının bu çok hoşuna gidiyor, çünkü kadın unutmuş eskiden böyle masum olunduğunu. Aslında bu bahsettiğim mevzuyu bile yarım yamalak geçiyorlar.
Olmadık gereksiz işler var. Ve filmde, kurguda önemli kopukluklar var. Yani duygusal olamıyor, insanı içine alamıyor. Bir kaç iyi muhabbet ve komik sahne dışında bir numarası yok.
5


Yorumlar (25)
avatar
(1031) -
Son zamanlarda izlediğim komedi filmlerinde hiç gülemiyordum derken bu filmle karşılaştım. Oldukça eğlendirici ve ruhumu anlatan bir film olmuş. Jennifer Lawrence'ın muhteşem güzelliği ve performansı beni benden aldı. 19 yaşındaki genç utangaç arkadaşımız da bayağı iyi oynamış. Piyano sahnesine bayıldım. Hiç bitmesin istedim. Tavsiye ederim... 7/10...
7


default avatar
(75) -
Jennifer Lawrence, 33 yaşında berbat bir senaryoda sarkık göğüsleriyle anadan doğma görünmek zorunda kaldıysa, hala iş yapan 50'lik yıldızlara bakınca, onun bu yaşta kariyeri dibe vurmuş görünüyor. Sarkmış göğüsleri yanı sıra, Rasko'nun da dediği gibi, yakın planda cildinin ne kadar kötü olduğu da görünüyor. Yazık etmiş kendine. Filim izlemeye değmez. Aile ile ise hiç izlenmez..
1


default avatar
(227) -
Jennifer Lawrence'ın yakın çekimlerinde hafif de olsa, yüz dolguları belli oluyor. Mimiklerin doğallığından fedakarlık etmeye gerek var mıydı? Bu kadar güzel bir kadının buna ihtiyacı var mıydı? Filmde dokundurulan sosyal medya gençliğinin kuruntuları anlaşılan onu da çoktan yakalamış. Fiziksel olarak mükemmel,kusursuz olmalı, herkes ona hayranlık beslemeli. Aynı zamanda önemsiz bir filmin önemsiz bir sahnesinde, hiç de estetik olmayan bir şekilde vücüdunu sergileyecek kadar özgüveni olduğunu da insanlara göstermeli.Hiç akıllıca değil Jennifer, bazı şeyleri "muamma" olarak bırakmak özellikle bu kadar hayranı olan bir dilber için çok daha yerinde olmaz mıydı? Orta yaş krizine çok erken girmiş olmalı diye tahmin ediyorum.
Aslında son dönemin en yetenekli, en sempatik, en güzel aktiristlerinden biri. Bu rolde sanki kendisi için yazılmış, ama tam olarak kendini verememiş sanki. Genç çocuğu bu filmde kendisinden çok daha başarılı buldum. Özenilen Amerikan hayatından gerçekçi bir kesit sunması güzel. Lakin, yönetmenin mi yoksa senaryonun mu kabahati bilmiyorum, bir şeyleri eksik kalmış. Seyredilmeyecek kadar kötü değil, kaçırılmayacak kadar da iyi değil, öylesine bir film.
5


default avatar
(236) -
bir aile filmi değil. güzel bir film değil. hikaye o kadar çirkin ki. eğlenceli hiç değil. sevmedim uzak durun:)
1


default avatar
(1) -
Son zamanlarda izlediğim en harika filmdi. Artık boyle filmler yapılmıyor. Çok eğlenceli ve akıcıydı.Aynı zamanda güldürüyor.
8


avatar
(263) -
Başından sonu belli olana bir film. Tamamen zaman kaybı. Eğlenceli mi, değil. Notum 2/10
2


avatar
(30) -
Ben notları görünce beklentiye girmeden izledim ama çok daha iyi bir film buldum diyebilirim. Bir kere film sadece bir absürt komedi değil birinde ailesi hiç yanında olmamış hayatın zorlukları yüzünden farklı arayışlara girmiş bir türlü hayatına devam edememiş eskide kalmış bir kadın,bir yanda da ailesinin en ufak kararlarında bile yanında olmuş her şeyin en iyisini sunmuş o yüzden hayatı anlayamamış insanları tanıyamamış ve bu yüzden de kabuğundan çıkamamış bir ergen genç adam var.

Ve ne olursa olsun ailesinde sorun yaşayanlar kendilerinden de bir parça görecekler duygusallaşacaklardır en azından ben de öyle oldu, işin komik tarafına gelince jen iyi iş çıkardığı sahneler,kızılderili ile girilen ince espriler,sosyal medyadaki güncel muhabbetler vs filan var fena sayılmaz.

Çok farklı hayatların bile aslında biraraya gelince güzel şeyler çıkabileceğine inandıran bir film olmuş biraz da güzel hisset filmi olmuş.

Tek kötü tarafı ergen çocuk filme çok bir şey katamıyor keşke jim carrey'in gençliğindeki gibi absürt mimikler hareketler o tarzda birisi oynasaymış çok daha keyifli bir film olabilirmiş.

Bir de film çok akıcı sürekli bir şeyler oluyor ve sizi sıkmıyor ama finali çok flu bırakılmış biraz daha belirgin bir final yapsalarmış daha da iyi hissettirebilirdi.
7


default avatar
(467) -
Komedi yazıyor ancak bir romantik komedi yapmaya çalışmışlar benim görüşüm ise sadece romantik bir film olduğu yönünde lakin komedi namına hiç bir şey yok.
4


default avatar
(64) -
Siteye 4 Ağustos 2011'de üye olmuşum. Denk geldiğim filmleri genelde bu sitede aratıp puan ve yorumlarına bakarak izliyorum. Son bir yıldan fazla bu sitedeki insanlar yüzünden izleyecek film bulamadığımı fark ettim. Sanırım sitede çok zor beğenen "elit" bir kesim belirdi her filmin puanını aşağı çekiyor. Bugün ilk defa puanına bakmadan bu filmi izledim ve gerçekten beğendim. IMDB daha doğru bir puanlama yapmış bu film hakkında. 5.7 ile 6.5 arasında ne fark var diyebilirsiniz ama bence çok büyük bir fark var. Bundan sonra siteyi film yorumu ve puanlamadan ziyade sadece altyazı için kullanacağım.

Filme gelirsek daha önce izlediğim hikayelerden genel anlamda pek farklı olmasa da içinde güzel kesitler ve ani kahkahalar barındıran sıcak bir film olmuş. Filmin çekildiği yer o kadar güzeldi ki 2000 yıllarını hatırlattı. Filmin New York'ta çekildiğini görünce çok şaşırdım. Jennifer Lawrence'a gelirsek ilk defa naked bu filmde oynuyor sanırım. Daha önce hiçbir filmde bu kadar açık görmedim kendisini. Diğer oyunculuklar da idare eder.
6


default avatar
(11) -
Herkesin söylediği gibi Eğreti Gelin temalı Amerikan filmi. Tabi saçma ve tabi mantık hatalarıyla dolu ama eğlenmek için Jennifer Lawrence ve onun yaş aldıkça ne kadar güzel olduğunu görmek için izlenebilir. Canımın sıkkın olduğu bir zaman açıp izledim. Keyif almadım desem yalan olur. Aman aman büyük mesajlar vermez. JL için bir kez daha izlerim ama kadın ne giyse yakışmış. Kendini ve vücudunu çok güzel kullanmış.


default avatar
(103) -
Oyunculuklar bence kötü değildi ancak senaryo iyi yazılmamış. Filmin girişi eğlenceli ve devamı da güzeldi ancak sonu hiç uğraşılmamış, geçiştirilmiş gibi. Bu sebeple çok daha iyi bir film olabilecekken ortalama hatta ortalama altı bir iş olmuş. Vurucu noktalar eksik, absürt sahneler filmi hareketlendirse de anlamsız. Öylesine yapılmış bir film gibi, sevebileceğim bir yanını göremedim.
5


avatar
(13) -
Çerezlik eğlenceli bir film bence. Ne var ki başı sonu az çok tahmin edilebilen sürprizi olmayan bir film. Böyle filmlerde oyunculuk aramamak lazım. Yazın kampa giden gençlik filmleri tadında izledim. Askerde alkış tutarak izlenebilecek bir film Gülücük
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(210) -
Jennifer Lawrence var diye baktık hiç bir tat yok filmde.
Rol alamıyor mu nedir, Ergen rolünde çocukta yapmacık..
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(614) -
Amerikan komedilerini pek sevmem ama bu filmin hiç değilse anlatmak istediği düzgün bir hikâyesi vardı. Zaman zaman da tebessüm ettirmeyi başarıyor. Ben aradığımı buldum. İzlemeyi düşünenlere tavsiye ederim.
7


default avatar
(475) -
''Eğreti Gelin'' filmiydi benim de direk aklıma gelen. Andrew Barth Feldman ve Jennifer Lawrence dinamiği güzeldi.
Sürprizbozan: Göster

Sonuçta romantik komedi filmlerin matematiği belli birbirinden ayrıldığı sahneler bu anlardır bana göre.
J.LA döktürmese de gerek kendisi gerekse standart oyunculuğu(birazda kendi eğlenceli karakteri de işin içine girmesi) izlenesi keyifli bir film çıkarmış. İyi seyirler.. 6.3/10
6


default avatar
(299) -
Efendim film güzel mi ortalama bir film olmuş biraz genel ABD komedilerinde gördüğümüz abartı sahneler bu filmde de bolca var bir iki espri güzel güldürdü ama sonra standart yörüngesine girdi bu tip filmlerde başta bolca güldürülür sonra bir krılma anı yaşanır biraz dram havası katılır sonra sonuca bağlanır bunda da aynı şeyleri görmek mümkün o sebeple oooo çok özgün senaryosu var şöyle güzel böyle iyi diyemiyorum. oyunculuklar tabi ki güzel Jennifer gün geçtikçe daha da güzel performanslar sergiliyor. kostüm mekan ortalama film müzikleri derken güzel gidiyor bu şekilde bakıldığında seyirlik bir film denilebilir ama ben her durumda önceki filmi causeway filmini bundan daha beğenmiştim eğer izlemediyseniz ondan başlamanız daha güzel olabilir.
6


avatar
(502) -
Biraz daha Amerikan ergen komedisine yakın bir film bana göre bana pek hitap etmedi ama bu türü sevenler beğenebilir belki.

Cevaplar (1)
avatar
(6203) -
Sami'cim Jennifer Lawrence olurda izlenmez mi. Açıkçası beni çok rahatsız etmedi de ayağında patenlerle yaptıklarına bende ayar olmuştum. Sevgilerimle Gülücük
6


2
| Bildir


avatar
(1030) -
Filmde ilgimi çeken tek şey: erkeğin evrim geçirmeden önceki masum hali, olgun bir kadını çok şaşırtıyor. Kadının bu çok hoşuna gidiyor, çünkü kadın unutmuş eskiden böyle masum olunduğunu. Aslında bu bahsettiğim mevzuyu bile yarım yamalak geçiyorlar.
Olmadık gereksiz işler var. Ve filmde, kurguda önemli kopukluklar var. Yani duygusal olamıyor, insanı içine alamıyor. Bir kaç iyi muhabbet ve komik sahne dışında bir numarası yok.
5


avatar
(6203) -
Genelde filmin sonu tahmin edilebilir de olsa yine de eğlenceli ve keyifliydi. Zaten Jennifer Lawrence güzelliğiyle her şekilde kendini izlettiriyor. Çok fazla yorum yazmadan Jennifer Lawrence hayranıysanız izlerken sıkılacağınızı düşünmüyorum...
6


avatar
(1040) -
Jennifer Lawrence için izlediğim ama film boyunca Andrew Barth Feldman'ın saçmalıklarına maruz kaldığım bir film oldu yer yer bir iki güzel sahnesi olsa bile izlerken biraz sıkıldım Jennifer Lawrence güzelliği ve oyunculuğuna söyleyecek birşey yok özellikle istekli halleri beni bir hayli güldürdü ama bu film için oynayacak karakter değildi bana göre daha basit birsinin oynata bilirlerdi


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film