Giriş Kayıt
Yorumlar (55)
avatar
(11) -
Film kısa olduğundan uzaylılar ekrana hemen girmiş, böylece gizem, gerilim pek kalmamış. Filmin konusuda o filmden bu filmden toplama şeklinde saçma sapan bir şey.
4

Cevaplar (2)
avatar
(6203) -
Amiralim kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. '' Finali batsın '' GülücükGülücük
3


3
| Bildir
avatar
(11) -
Cumhurcuğum, yorumlarını beğenerek okuyorum devam Gülücük
4


2
| Bildir


default avatar
(6) -
filmin hiçbiryerinde ilgimi çeken bir şey bulamadım. çok yavan, amatörce derinliksiz. sardırarak filmi bitirdim. hele uzaylının tipi tam bir klişe.


avatar
(55) -
Uzun zamandır böyle sürükleyici bilim kurgu izlemiyorduk. Gizem kasmadıkları için izlemesi çok keyifli. Sonu da gayet tatmin ediciydi. Bilim kurgu sevenler kaçırmasın.
8


default avatar
(10) -
Film muhteşem bitti. Dünya bize ait değil arkadaşlar. Dünya da milyarlarca galaksinin olduğu gibi bir birim evrende. Galaktik federasyonlar açısından da bakınca
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (1)
default avatar
(123) -
Sürprizbozan: Göster
7


6
| Bildir


avatar
(263) -
Bu filme epeyce yorumda yapılmış Gülücük Filmin posteri ve fragmanı güzel, o kadar. Çokça yorum yapılacak bir film de değil. Sıradan ve tamamen zaman kaybı. Notum 2/10
2


default avatar
(123) -
Film iyi başladı, iyi de devam etti. Konu güzeldi. Baş rol oyuncusunun oyunculuğunu ve filmdeki gerilimi de beğendim. Ama sonu filmin bütün güzelliğini aldı götürdü benden. Hiç beğenemedim.
Ama sonu için de filme düşük puan vermek istemiyorum. Sonu güzel bitseydi 8 verecektim,.
7


avatar
(51) -
Filmde ışık ve sesler çok ustaca kullanılmış. Sonuna kadar merakla izletiyor. Evet, başroldeki karakterin ağzından bir kelime çıksın diye beklediğiniz sahneler oluyor ama genel olarak seyir zevki yüksek bir film.
7


avatar
(279) -
Başlarda yüksek puanından dolayı ve fragmandaki yüksek gerilimden dolayı izlemem gereken tüm filmleri iptal edip bu filmi en başa tutturmuştum. Değdi mi? Kötünün iyisi denebilir. Hele ki sonlara doğru fazlaca sıkılmaya başladım ve "haydi bakalım sondaki noktacıkları sen doldur" şeklindeki finali de pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

Filmin ilginç tarafları tabii ki vardı. Diyalogsuz olması ve belli bir yere kadar hiç sıkmadan ilerlemesi oldukça değişik bir uzaylı korkusu olmasına neden olmuş. Bu en güzel tarafıydı. Uzaylı tasarımları çok farklı değildi ve genelde bir çok yerde çizimlerini gördüğümüz uzaylı modelleri ile aynıydı. Biraz daha farklı tasarlanabilirdi. Başrol kızımızın karakol sahnesinden itibaren filme bir gizem daha eklendiği için biraz daha merak unsurları eklendi ama tahmin edilebilir şeylerdi diyebilirim.

Genel anlamda düşünecek olursak diyalogsuz ve daha çok gerilimin yer aldığı ve "uzaylı" temalı filmlerden hoşlananlar için ilginç ve farklı olabilecek bir yapım olduğunu söyleyebiliriz ama yine de bir şaheser beklenmemeli.
5


avatar
(161) -
Film, bazı kısımlarında hiç beklediğim gibi çıkmadı bazı kısımlarında ise beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı diyebilirim. Kaçış anları, endişeli bekleyiş, aniden ortaya çıkan beklenmedik korkutucu bir detay bence ortalama üstüydü. Bu anlamda beni germeyi başardı ve kendini izlettirdi. Fakat ben de final kısmından tam anlamıyla tatmin olmayan kesimdenim. Yine de uzaylı temalı filmlerden hoşlanıyorsanız bir şans verin derim. İyi seyirler.
5


avatar
(107) -
Filmin finali genel olarak neden anlaşılamamış tuhaf. Ben şöyle yorumladım:

Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (4)
avatar
(1030) -
Aga senin yorumu okuyunca kendi yazımı değiştirdim.
7


2
| Bildir
avatar
(319) -
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir
avatar
(8404) -
Sürprizbozan: Göster


3
| Bildir
avatar
(152) -
Sürprizbozan: Göster
7


0
| Bildir


avatar
(319) -
Son derece ilgi çekici bir film.Neredeyse sıfır diyalogla seyir zevki olan bir film izlenebileceğini görmüş olduk.Uzaylılar gayet başarılıydı gerilim ve kaçma kovalama sahneleri tat verdi..

Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (2)
avatar
(8404) -
Sürprizbozan: Göster


4
| Bildir
avatar
(319) -
Sürprizbozan: Göster
7


1
| Bildir


avatar
(1030) -
Sevdiklerimiz kadar, nefret edilmek de bize güç verebilir. Aslında her şey kafada bitiyor. Güçlü olup kurtulmak da, zayıf olup sürünüp gitmek de, herşeyi kendimiz çiziyoruz.

Filmde de güçlü olmaya çalışan bir kızımız var. Mücadeleci olmalı, pratik zekalı olmalı, yeri gelince soğukkanlı olmalı ki, bu tip gerilim filmleri güzel olsun. Ve aynen böyle.

Kızla bağ kurmamızı sağlayan giriş sahnesinden sonra, bir gece evde tıkırtılar duyuyoruz. Ardından nefis bir gerilim. Uzunca bir süre koltuğa çivilenip izliyoruz.

Neredeyse sözsüz. Her türlü ses var ama hiç konuşma yok. Gerilim filmlerinde benim gibi, boş muhabbetten haz etmeyen var mıdır arasında bilmiyorum ama bu filmde dolu muhabbet bile yok.

Son yirmi dakika ise bir takım enteresan işler var. Bu kısım gerilim severlerin pek hoşuna gitmeyecek türden. Anlaması zor. Ama anlayınca güzel.

Sonuç olarak finali anlamamazlıktan geliyor ve yaşattığı gerilimden dolayı tavsiye ediyorum. Sırf o heyecan için bile izlemeye değer.
7


avatar
(498) -
Son derece eminim ki beğenmeyeni çok olacaktır ama ben oldukça beğendim.

Öncelikle uzaylı teması olan son dönem filmlerinde artık hep daha farklı ve yaratıcı uzaylı tiplemeler, uzay gemileri vs yaratılmaya çalışılıyor. Bu filmde ise hepimizin aklına en çok kazınmış old school uzaylı tiplemesini kullanmaları benim hoşuma gitti.

Diyalog olmaması muhtemelen izleyenlerin bir kısmını sıkabilir ama burada amaca hizmet ediyor. Utana sıkıla selam verdiği insanların onu cevapsız bırakması ve onun da kimseye bir cümle bile söylemeye cesaret edememesi yalnızlığını ve dışlanmışlığını seyirciye çok iyi yansıtıyor.

Gerilimi beklediğimden daha üst düzeyde çıktı. Sound editingi çok iyiydi, sesleri gerilim seviyesini yükseltme konusunda çok iyi kullanmışlar.

Finali ile ilgili;
Sürprizbozan: Göster
7

Cevaplar (1)
avatar
(107) -
Sürprizbozan: Göster
7


0
| Bildir


default avatar
(93) -
Aslında günümüzde bu tür senaryolara ihtiyac var uzun zamandır uzaylılar üzerine film çekilmedi.Filmde War Of The Worlds esintileri vardı.Aslında finalini saymazsak iyi sayılabilecek bir yapım.Türü sevenleri genel anlamda üzeceğini düşünmüyorum
6


avatar
(199) -
Dam üstünden at beni, in aşağı tut beni temalı ilginç bir hikaye. Filmde hiç diyalog ya da monolog olmaması da denüşük olmuş. İşin ilginci, kızın verdiği reaksiyonların hepsinin izleyicinin verdikleriyle aynı olması. Ne düşünsem onu yapıyordu çünkü Gülücük Bu durumıun dezavantajı izleyiciyi ters köşe yapamaması. İzlenebilir kategorisinde.
6


avatar
(8404) -
Ne mücadele ama!... Kızın dans ettiği şarkıda ' süslü Türkiye halısı ' sözü geçiyor, şaşırdım bizi gömmeden isim geçirdikleri için... Manzaralar, görseller şahane... Gizem ve gerilim insanın içine işliyor izlerken... Anımsatan filmleri arkadaşlar zaten yazmış, tekrara gerek yok. Çok uzatmadan tavsiye eder, iyi seyirler dilerim.


avatar
(107) -
Sürprizbozan: Göster
7


avatar
(539) -
War of the worlds ve Signs karışımı bir film. Baştan sona gerilimi sayesinde ekrana çiviliyor. Sessiz bir ortamda izlenince daha da gerginlik yaratıyor. Filmde hiç diyalog yok zaten ihtiyaç duyulacak bir senaryoya sahip değil. Finali ise hikayenin vermeyi düşündüğü mesajı harika iletiyor. Son 25 dk yı iyi izlerseniz ne kadar özgün bir film olduğunu anlarsınız. Gerçekten başarılı bir film.


avatar
(6203) -
Başlarda merakla izlediğim sonraları hiç bir konuşmanın olmadığı ve hiç bir şey anlamadığım bana göre çok gereksiz bir olmuş. Gercekten kendi adıma zaman kaybı oldu.
3

Cevaplar (4)
avatar
(539) -
Anlamadığın için zaman kaybı gelmiş. Finalinde verilen mesaj şahaneydi.


10
| Bildir
default avatar
(58) -
finalinde verilen mesaj neydi bro? Bir tek benmi anlayamadım .
6


2
| Bildir
avatar
(166) -
30 dakika sonra yollarımız ayrıldı ,sırf sonundaki mesajı alabilmek için 60 dakika daha dayanmak istemedim açıkçası.
İyi seyirler ...


2
| Bildir
avatar
(11) -
Finali batsın
4


4
| Bildir


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film